malla-slatka
Primećen član
- Poruka
- 917
siluje bebu?!?!
dali ste mi jos jedan razlog vise da ga ne gledam,kada mislis da nema bolesnijeg,uvek ima....
dali ste mi jos jedan razlog vise da ga ne gledam,kada mislis da nema bolesnijeg,uvek ima....
MRZIM ŠTO SAM SRBIN!

Konacno neko ko konta stvari.
Ljudi imaju psiholoski mehanizam samoodbrane,kada vide nesto sto ne zele uhvate se rukama za lice,kada ne zele da cuju,prekriju rukama usi,a kada treba da kazu ensto na zlo onda stave ruke na usta. Ne vidim zlo,ne cujem zlo i ne govorim zlo,kao ona tri majmuna sto su nacrtani ako neko ima te figurice ili slike. Tako i ljudski um potiskuje uzasne slike i dogadjanja i kao da ih brise i kada pogledaju neki uzas onda se ljudi iznerviraju jer ne mogu tako brzo da potisnu. rpimer citaj crnu hroniku sta god da vidis nece ce ti biti uzasno jer si se vec navikao na to i potisnuo si u svom mozgu! U ratu telo luci neku hemikaliju koja deluje kao analgetik i smiruje coveka i ublazave te slike uzasa,neko ko gleda dosta horrore kao ja meni je retko sta gadno ili mucno da gledam. Srpski film dovodi realnost nasu na ekran ispred nas i do nas.