Pred zenidbom je,a ja...luda i zaljubljena

Upoznali smo se pre par godina i druzili smo se neko vreme.a bilo je tu i
"hemije" ali nista se nije desilo,jer smo oboje bili u vezi.Zaljubila sam se u njega jos tada.
Prestali smo da se druzimo i nismo se bas dugo videli ...(u medjuvremenu sam ja trazila od vas savet kako da ga zavedem;-)).Kada smo se konacno videli,nisam ga zavodila,jer je
rekao da je poceo da zivi sa devojkom;-((((( Nisam se ni trudila da ga zavedem,ali
me je on neprestano gledao...hmm...nekako cudno...i ...poljubili smo se i nastavili smo da se ljubimo malo duze...malo smo se i mazili,ali je sve ostalo na tome (iskreno,uz dosta truda,ni sama ne znam kako smo se obuzdali),rekla sam mu da mi se svidja,ali da to nije u redu i sl.sve u svemu,bilo mi je bezveze.Pred zenidbom je i to nije bilo u redu,ali ja sam zaljubljena u njega...Luda i zaljubljena...a ona je luda i ljubomorna;-)
Ja ne znam sta zelim,tj.znam-zelim njega,ali opet ne bih da mu samo posluzim za valjanje po krevetu,a svesna sam da su sanse da on nju ostavi 0.5 %,pre svega zato sto je u kasnim 30-im i nema vremena on vise za igranje.Culi smo se nakon toga,rekla sam da je mozda najbolje da zaboravimo na tu "glupost",a on je rekao da se uskoro zeni i da ce se "smiriti",ali sada se u meni pojavilo nesto...Zelim da ga "osvojim".

Kako da to uradim?Ili je najbolje da dignem ruke od toga?

Da li je neka devojka sa ovog fforuma uspela da osvoji momka koji samo sto se nije ozenio?

Momci,kakav je vas stav?

Kao prvo razlika od 15 godina nije "za zanemariti"....Ne zbog smanjene potencije (kako su pojedinci ovde "mudro" primetili)..već zbog očigledne disharmonije u razmišljanju, shvatanju odnosa, boje naočara kojima gledate svet oko sebe....Tvoj stav mi je dobro poznat. Gledam ga redovno kod mojih Pufnica "Hoću da bojim žutom bojicom. Daj mi žutu bojicu!"...ili "Oću onu lutku...onu što se ona igra sa njom!". Pitanje je da li bi tvoja želja za posedništvom splasnula nakon što bi on ostavio svoju verenicu i pitao tebe da se venčate. Možeš da zamisliš sebe, sada, sa 24 godine...kako se obavezuješ na "dok nas smrt ne rastavi"....Pa onda sitna deca, pelene, uklapanje sa nekim ko je jaaako dugo živeo sam i ima svoje rituale, svoju organizaciju vremena i prostora....i očekivaće od tebe da se prilagodiš (kako umeš i znaš)...
Verujem ja da sada sve izgleda romantično. I pomisao da otkašira tu neku tamo (koja je uzgred rečeno možda jako fina) cicu zbog tebe....pa će ceo grad da ti zavidi i šapuće. Spa tretman za ego (ne sumnjam). Ali realnost je drugačija. Sigurna sam da on odlično zna šta može dobiti od nje a šta od tebe. I ne ženi se zato što mora već zato što hoće (kada muškarac ne želi brak nema te sile da ga natera....). Prija mu tvoja očigledna zaljubljenost. Jer i on kao i ti voli da ugodi svom egu. Pohvaliće se drugarima kad te sretne u gradu "To je ona mala što je zaljubljena u mene.", možda te nagovori i na sex.... možda ta švaleracija i potraje izvesno vreme. Ali svoju verenicu...i sutra ženu neće ostaviti. To ti garantujem.
Jedini način da "dobiješ" bitku je da porazgovarate. Kažeš mu da ga voliš. Pitaš ga koje opcije nudi za vas dvoje i onda odlučiš.

O mein Gott! Cek da rezimiramo - lik ima 39 godina, pred zenidbom je, ali se privatava sa klinkom od 24 koja je zaljubljena u njega i oce da mu raskanta veridbu. Devojko, navijam da uspes! Ucinices uslugu toj nesvesnoj buducoj supruzi...zena verovatno konta da se udaje za muskarca, a ne za nedozrelu budaletinu od 4 banke. A kad ono tamo medjutim :lol:
Danas bre stvarno moras da otvoris cetvore oci za koga se udajes....

Procitala sam ljubavni trougao...
Ako "pokleknem" i pocnem da se valjjam sa njim po krevetu,bicemo povredjene
obe najverovatnije,ali ako ne pokusam ...kajacu se .
Ne verujem da kod njega postoje neka jaka osecanja,ma ne znam ni da li kod mene postoje...
Najsmesnije je sto sam bila u najgorem mogucem izdanju tada kada smo
bili samo korak od toga da predjemo granicu

што
да си била у бољем издању
прешли бисте границу

:D

ovo prica za latino serijal
ko i sve ostale uostalom

Neee...zaplet tek sledi.
Malecka se kresne sa njim noć pred svadbu. Izlazeći iz izgužvane postelje on joj tragičnim glasom kaže "Ah, volim te ali sudba kleta me tera da se ženim.." i ode. Malecka plače i ode da krišom gleda kako se on ženi. Posle par meseci skonta da je trudna. Ali "ne skači vraže u koprive" trudna je i njegova žena. Malecka beži iz provincije u veliki zli grad. Rađa dete i vraća se u rodno selo posle 20 godina. Njen sin se zaljubi u ćerku svog oca. I tu nastaje jurnjava....
Uf bwe, ne mogu više...ajde nek neko drugi nastavi....od ovolike patetike ogladneh....

a gledaj vamo
zena nije trudna sa njim
nego sa pekarom
tako da posle niza peripetija
i suza
kad se sve otkrije
jer ce pekar da progovori pred smrt onako sav brasnjav
da je to njegovo dete
i onda ce svi da budu srecni
i da se puste decu da se vole
i svi ce da placu
ali mora jos neki zaplet