- Poruka
- 28.026
Ok, ubedila si meiju, u šta se ovaj forum pretvorio
moja neiskvarena duša ne može ovo više da podnese
laku noć
sad ozbiljno
odoh da sanjam neku ljubav, cveće, proleće
da odagnam ove pogane misli iz glave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ubedila si meiju, u šta se ovaj forum pretvorio
laku noć
sad ozbiljno
...ako ovakve misli proglasavas poganim ,- bolje idi spavati...iju, u šta se ovaj forum pretvorio
laku noć
sad ozbiljno
...i tebe ubijedila,Ok, ubedila si me![]()
I za kaznu ti menjam naslov teme, veliko početno slovoiju, u šta se ovaj forum pretvorio
laku noć
sad ozbiljno
...promijeni samo tvoju namjeru izmijenjenu...jer te zaista neiskustvo nece...I za kaznu ti menjam naslov teme, veliko početno slovo![]()
Hajde da je za njih, tema je za zagorele.Pih, opet tema za neudate/neoženjene![]()
sad vidim da je to urađeno na svim mojim temama..I za kaznu ti menjam naslov teme, veliko početno slovo![]()
Najepse da je da zensko oborii mene i da me iebe.sve mi nešto u glavi da sam ovo možda nekad već pitala, ali ostarilo se i dijagnostikovali su mi začetak demencije na jednom drugom pdf, pa praštajte molim vas ako se ponavljam
dakle, jel bolje je8u forumaši ili neforumaši?
i za dečake pitanje: jel vam lepše da je8ete forumašicu ili neforumašicu?
U Forumasici ima taj neki izazov ,to da dok ste se upoznavali i isli sve dalje i dalje do momenta kad ste odlucili da se sto pre upoznate..Negde je to drugarstvo al 99% zavrse nabijanjem i nekako taj tip tog na navidjeno a znate da cete se pojebetee ima svoje čari..sve mi nešto u glavi da sam ovo možda nekad već pitala, ali ostarilo se i dijagnostikovali su mi začetak demencije na jednom drugom pdf, pa praštajte molim vas ako se ponavljam
dakle, jel bolje je8u forumaši ili neforumaši?
i za dečake pitanje: jel vam lepše da je8ete forumašicu ili neforumašicu?
Samo sto moze i neki brko da pise sa druge strane a ti se naostrio.U Forumasici ima taj neki izazov ,to da dok ste se upoznavali i isli sve dalje i dalje do momenta kad ste odlucili da se sto pre upoznate..Negde je to drugarstvo al 99% zavrse nabijanjem i nekako taj tip tog na navidjeno a znate da cete se pojebetee ima svoje čari..
Forumasica daa!! pojacava strast ,,zelju... Ko nije iskusio tesko ce me shvatiti..![]()
Zato postoji video poziv,par putaa i kroz upoznavanje vremenom znas ..Samo sto moze i neki brko da pise sa druge strane a ti se naostrio.
sta je ovaj forum razhebo od brakova i veza treba da dobije vlasnik odlikovanjePih, opet tema za neudate/neoženjene![]()