Ko je bolji?

I za kaznu ti menjam naslov teme, veliko početno slovo :mrgreen:
sad vidim da je to urađeno na svim mojim temama..
i ne sviđa mi se to, stvarno mi se ne sviđa
ne znam čija je to ideja, ali kvalitet sadržaja na forumu se time poboljšati neće, opet rešavate sve ono osim onoga što bi trebalo
mislim da vas čak ni pravilnik ne pokriva za ovakve stvari, tako da smatram ovo nečijom samovoljom, a to mi se ne sviđa, ono baš baš mi se ne sviđa
i baš mi je žao što više neću otvarati nove teme
narušavate mi autentičnost i to zadovoljstvo vam više neću pružiti
inače, ništa lično, znaš da gotivim tebe i tvoje stavove

takođe mi se ne sviđa što više nema traga o editu i hvala što si mi svojom šalom i na to skrenula pažnju
ovo me takođe odbija od bilo kakvog pisanja na forumu, jer više nemamo nikakvu kontrolu nad sadržajem koji postavimo

sve mi nešto u glavi da sam ovo možda nekad već pitala, ali ostarilo se i dijagnostikovali su mi začetak demencije na jednom drugom pdf, pa praštajte molim vas ako se ponavljam
dakle, jel bolje je8u forumaši ili neforumaši?
i za dečake pitanje: jel vam lepše da je8ete forumašicu ili neforumašicu?
Najepse da je da zensko oborii mene i da me iebe.
Da li je forumasica nije toliko bitno.
I ako joj se da neka me odradi vise puta
Brena je Brena ali dvaput je dvaput
;);)

sve mi nešto u glavi da sam ovo možda nekad već pitala, ali ostarilo se i dijagnostikovali su mi začetak demencije na jednom drugom pdf, pa praštajte molim vas ako se ponavljam
dakle, jel bolje je8u forumaši ili neforumaši?
i za dečake pitanje: jel vam lepše da je8ete forumašicu ili neforumašicu?
U Forumasici ima taj neki izazov ,to da dok ste se upoznavali i isli sve dalje i dalje do momenta kad ste odlucili da se sto pre upoznate..Negde je to drugarstvo al 99% zavrse nabijanjem i nekako taj tip tog na navidjeno a znate da cete se pojebetee ima svoje čari.. :heart2:

Forumasica daa!! pojacava strast ,,zelju... Ko nije iskusio tesko ce me shvatiti..;)

U Forumasici ima taj neki izazov ,to da dok ste se upoznavali i isli sve dalje i dalje do momenta kad ste odlucili da se sto pre upoznate..Negde je to drugarstvo al 99% zavrse nabijanjem i nekako taj tip tog na navidjeno a znate da cete se pojebetee ima svoje čari.. :heart2:

Forumasica daa!! pojacava strast ,,zelju... Ko nije iskusio tesko ce me shvatiti..;)
Samo sto moze i neki brko da pise sa druge strane a ti se naostrio.

Back