Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.038
Maran ata...slava Gospodu brate moj...Hvaljeni Isus i Marija!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maran ata...slava Gospodu brate moj...Hvaljeni Isus i Marija!
bilo nekad, ali ovde sa padom vavilona u sledecem redu ISAIJA kaze da je to vrsanje Bozijeg gumna, Bozije psenice, a sto se uklapa i sa svetim Petrom da je Crkva u Vavilonu izabranaPa Vavilonci vrsu, tlace Izraila...
ok.Ometa me tvoj Maki ne stizem tebe.
Da lepa jeDivna ikona slava Bogu.
Ja ne pljujem. Ja samo ukazujem na ono što smatram pogrešnim. I ne štedim tu nikoga. Čak ni svog patrijarha a kamoli da ću vas.Da lepa je
I tu je problem.
Da je tudja ti bi pljuvao po njoj...
Ako me ne banuije a postoje razlozi onda on definitivno nije dobar moderator a tako je ne zato sto ja tako kazem vec zato sto bi njegove nadredjene to primetile i ukazili bi mu da ne radi posao kako treba.on je za tebe najbolji jer te ne banuje,.
Znaaaaaaaaaaaam to bato,zato i ti nisi mod...a ja te ne bih tolerisao, dve greske dva zuta kartona, ides na klupu, imas crveni, pa se misli sta si radio
Izvini ako sam ikad uradio nesto neosnovano a narocito ako je rec o pljuvanju mada bih ti ipak preporucio da dobro pogledas moje komentare pre nego sto donosis konacne zakjuccke,jel vazi ?ja postavim ISAIJU, najbolje namere imajuci,. nadovezujuci se na glasnikovo pominjanje VAVILONA, duhovnog,a ti sta radis, samo me opljunes
Nissam bre na njega mislio ovaj put,znas ti dobro na koga mislim...Koji su ti branioci moje vjere? Antilažov nije pravoslavac.
A kad njima neko priča o pijanoj babi, onda je katastrofa. Onda ništa ne valja moderacija...Izvoli odgovoriti kada sam ja iznosio vaš prljavi veš. Iznosio sam teološke argumente. Jesam li vas ikada optuživao za ubijanja, genocide, silovanja, pedofiliju, seksualne skandale? Gukni Glasniče pa da vidimo o čemu se zapravo radi.
Pa i Tom Jonesu sam brisao poruke koje budu prijavljene. Niko nije zaštićen. Ali kao što vidiš ne brišem ni Glasnikove vesele mudrolije protiv moje vjere pa neću ni njegove kritike EGW.Nissam bre na njega mislio ovaj pit,znas ti dobro na koga mislim...
Pa kada ti, onda ne pljujes' ali kada drugi isto to, onda oni pljuju?Ja ne pljujem. Ja samo ukazujem na ono što smatram pogrešnim. I ne štedim tu nikoga. Čak ni svog patrijarha a kamoli da ću vas.
Možeš da nam pljunes pod pendzerot.Da lepa je
I tu je problem.
Da je tudja ti bi pljuvao po njoj...
Ne postujes tudje'a ocekujes da postuju tvoje?
Ne moze to.
Ti znas dobro da ja iz principa NIKAD ne prijavljujem kada me licno vredjaju vec kada primetim da je neko drugi uvredjen...Pa i Tom Jonesu sam brisao poruke koje budu prijavljene.
Ako li Glasnik spamuje onda ga slobodno obrisi ali to isto sprovedi i za ostale...Niko nije zaštićen. Ali kao što vidiš ne brišem ni Glasnikove vesele mudrolije protiv moje vjere pa neću ni njegove kritike EGW.
Super...Pa i Tom Jonesu sam brisao poruke koje budu prijavljene. Niko nije zaštićen. Ali kao što vidiš ne brišem ni Glasnikove vesele mudrolije protiv moje vjere pa neću ni njegove kritike EGW.
Tako je...vise od toga i memam nameru.Možeš da nam pljunes pod pendzerot.
Sve je ok brate moj.A kad njima neko priča o pijanoj babi, onda je katastrofa. Onda ništa ne valja moderacija...
UŽAS, UŽAS kako bata ponavlja.
Još traži dokaz kad je on to tako nešto uradio?on je za tebe najbolji jer te ne banuje,. a ja te ne bih tolerisao, dve greske dva zuta kartona, ides na klupu, imas crveni, pa se misli sta si radio
ja postavim ISAIJU, najbolje namere imajuci,. nadovezujuci se na glasnikovo pominjanje VAVILONA, duhovnog,a ti sta radis, samo me opljunes
Cekaj tek da vidis kako ce biti kada njemu / papstvu bude dosao red.Al te antilažov napalio hahahahaha.
ali tekst jasno opisuje pad vavilona, pade, pade u prethodnoj strofi?Pa Vavilonci vrsu, tlace Izraila...
ko vrse i vija psenicu, jel satana?Udri...po nama sa prljavim vesem ..brani li ti ko?
Glasnik nakon što antilažovog dolaska na forum:
Pravda za HarisaA ovo je Maki kada mu je Glasnik ukazao na njegovu odgovornost:
ma, znam te ja, ajde farbaj makija, on je naivan, a mene ne mozes, mene si opljunio i sad cao, glasnik se bar vajka da ne stize da replicira na vavilon, ti ni to, znam te ja bolje od svih ovdeIzvini ako sam ikad uradio nesto neosnovano a narocito ako je rec o pljuvanju mada bih ti ipak preporucio da dobro pogledas moje komentare pre nego sto donosis konacne zakjuccke,jel vazi ?
Znači ovo je rat do istrebljenja? Okultisti 6.dana uzvraćaju udarce.Cekaj tek da vidis kako ce biti kada njemu / papstvu bude dosao red.