Pravoslavlje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
on je za tebe najbolji jer te ne banuje,.
Ako me ne banuije a postoje razlozi onda on definitivno nije dobar moderator a tako je ne zato sto ja tako kazem vec zato sto bi njegove nadredjene to primetile i ukazili bi mu da ne radi posao kako treba.
Medjutim na tvoju zalost,decko si odlicno obavlja posao i to vide svi pa cak i ti koji ga kritikujes reda radi a pre svega to vide i cene njegovi nadredjeni stoga je on jos uvek tu i radi za ovog cenjenog foruma !
a ja te ne bih tolerisao, dve greske dva zuta kartona, ides na klupu, imas crveni, pa se misli sta si radio
Znaaaaaaaaaaaam to bato,zato i ti nisi mod...
...zivot stvarno nije fer za neke,zar ne ? :D
ja postavim ISAIJU, najbolje namere imajuci,. nadovezujuci se na glasnikovo pominjanje VAVILONA, duhovnog,a ti sta radis, samo me opljunes
Izvini ako sam ikad uradio nesto neosnovano a narocito ako je rec o pljuvanju mada bih ti ipak preporucio da dobro pogledas moje komentare pre nego sto donosis konacne zakjuccke,jel vazi ?

Izvoli odgovoriti kada sam ja iznosio vaš prljavi veš. Iznosio sam teološke argumente. Jesam li vas ikada optuživao za ubijanja, genocide, silovanja, pedofiliju, seksualne skandale? Gukni Glasniče pa da vidimo o čemu se zapravo radi.
A kad njima neko priča o pijanoj babi, onda je katastrofa. Onda ništa ne valja moderacija...
UŽAS, UŽAS kako bata ponavlja.

Ja ne pljujem. Ja samo ukazujem na ono što smatram pogrešnim. I ne štedim tu nikoga. Čak ni svog patrijarha a kamoli da ću vas.
Pa kada ti, onda ne pljujes' ali kada drugi isto to, onda oni pljuju?
Tu je problem.
Sto te tvoja vera ne uci da postujes i druge i drugacije.
Pa moras to ovde da ucis od drugih.
U vezi one lepe ikone:
Screenshot_20241005_175058_Krstarica.jpg

...

Pa i Tom Jonesu sam brisao poruke koje budu prijavljene.
Ti znas dobro da ja iz principa NIKAD ne prijavljujem kada me licno vredjaju vec kada primetim da je neko drugi uvredjen...
Niko nije zaštićen. Ali kao što vidiš ne brišem ni Glasnikove vesele mudrolije protiv moje vjere pa neću ni njegove kritike EGW.
Ako li Glasnik spamuje onda ga slobodno obrisi ali to isto sprovedi i za ostale...
...e sad ako smo objektivni moracemo konstatirati da Glasnika veoma retko vidimo da spamuje,rekao bih da to radi redje nego sto je sam mnom slucaj a ja ne pamtim kad mi se to zadnji put desilo. :D

Pa i Tom Jonesu sam brisao poruke koje budu prijavljene. Niko nije zaštićen. Ali kao što vidiš ne brišem ni Glasnikove vesele mudrolije protiv moje vjere pa neću ni njegove kritike EGW.
Super...
Glasnik ti je odavno pricao da to tako ne ide a ti si uzivao.
Sada se ne uznemiravaj presli smo na model koji si firsirao.
Sada uzivaj brate...
Gde je problem?

Prilozi

• Screenshot_20241005_174252_Krstarica.jpg
    Screenshot_20241005_174252_Krstarica.jpg
    44,8 KB · Pregleda: 1
Pa Vavilonci vrsu, tlace Izraila...
ali tekst jasno opisuje pad vavilona, pade, pade u prethodnoj strofi?
no, zanimljivo kada ti kazes da neprijatelj vrse, sto se uklapa u satanin zahtev:
  • LUKA 22,31 (LUKA 22,30)
  • I reče Gospod: Simone, Simone, evo vas zaiska satana da vas vije kao pšenicu.
sada na forumu, mozemo slobodno reci da vi subotari vrsete nas pravoslavne, kao trazili smo nasu sopstvenu medicinu, sad cete nam vi dati naseg boga sa prljavim vesom
Udri...po nama sa prljavim vesem ..brani li ti ko?
ko vrse i vija psenicu, jel satana?

Izvini ako sam ikad uradio nesto neosnovano a narocito ako je rec o pljuvanju mada bih ti ipak preporucio da dobro pogledas moje komentare pre nego sto donosis konacne zakjuccke,jel vazi ?
ma, znam te ja, ajde farbaj makija, on je naivan, a mene ne mozes, mene si opljunio i sad cao, glasnik se bar vajka da ne stize da replicira na vavilon, ti ni to, znam te ja bolje od svih ovde

ej na sta ste spali, sad cete umesto biblije jadnog harisa. na makijevog dodu, ccc, pukli ste svi

Posto mi se Maki smeska vidimo da ocekuje tacku 17!

Isus nam je odredio kako da obelezavamo i postujemo njegovu smrt i vaskrsenje.
Medjutim crkva to nije slusala vec je uvela novo ucenje i novi dan koji ni apostoli ni Isus nisu ni naredili.

Tacka otpada br 17.

Koju ustanovu nam je Bog ostavio da slavimo njegovo VASKRSENJE I SMRT?

Na primer veceru Gospodnju.

Sta slavimo Vecerom Gospodnjom?
Neke zakone ili pravila kada psotujemo neku zapovest Bozju kako pokusava da kaze ?
Isusa.
SECAMO SE NJEGOVE SMRTI!
NJEGOVA SMRT JE TAKO VAZNA ZA NAS???

Iako to ljudskoj logici ne prija bas, tako je.

1.Kor 11:26 Jer kad god jedete ovaj hleb i čašu ovu pijete, smrt Gospodnju obznanjujete, (secate se) dokle ne dođe.

Da li nam je Gospod ostavio neku ustanovu da slavimo njegovo VASKRSENJE???

DA!!!

TOM NOVOM USTANOVOM JOS JEDNOM SLAVIMO NJEGOVU SMRT A I VASKRSENJE!

Kojom?

KRSTENJEM I NOVIM ZIVOTOM VERNOSTI:

3 Ili ne znate da svi koji se krstismo u Isusa Hrista, u smrt Njegovu krstismo se? 4 Tako se s Njim pogrebosmo krštenjem u smrt da kao što usta Hristos iz mrtvih slavom Očevom, tako i mi u novom životu da hodimo. 5 Jer kad smo jednaki s Njim jednakom smrću, bićemo i vaskrsenjem; 6 Znajući ovo da se stari naš čovek razape s Njime, da bi se telo grešno pokvarilo, da više ne bismo služili grehu. 7 Jer koji umre oprosti se od greha. 8 A ako umresmo s Hristom, verujemo da ćemo i živeti s Njim, 9 Znajući da Hristos usta iz mrtvih, već više ne umire; smrt više neće ovladati njime. 10 Jer šta umre, grehu umre jedanput; a šta živi, Bogu živi. 11 Tako i vi, dakle, držite sebe da ste mrtvi grehu a živi Bogu u Hristu Isusu Gospodu našem.
Rimljanima 6.

Krtsenjem i novim vernim zivotom slavimo Hristovu smrt i vaskrsenje svaki put kada se neko krsti a i kada taj novo krsteni zivi tim novim zivotom, sa kojim je u Hristom simbolicki umro starom zivotu, i kada je izasao iz vode simbolicki ustao kao i hristos u novi zivot vernosti sa Hristom.

Sada kao zivo svedocastvo novo obracene osobe SVOJIM ZIVOTOM SLAVI VASKRSENJE HRISTOVO I VASRKSLOG.
sADA svi koji su ga pre znali to primecucju, DA ON svojim novim zivotom vernosti i poslusnosti Bogu, slavi Hrista i njegovo vaksrsenje NA TAJ ANCIN a i sam je svedok TAKVIM ZIVOTOM, HRISTOVOG VASKRESENJA.
Jer je ta osoba koja je vaskrsla s hristom u novom zivotu to uspela samo kroz vaskrslog hrista koji cini u nama takvo delo:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back