Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Međutim pošteni Glasnik namjerno izbacuje Simovićeve antitrinitarne stavove.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto se mene licno tice NI JEDNU !!!
pa zasto nam ti onda ne protumacis bibliju gde se pominje vavilon, a sto vec 3x ja citiram? zato sto ne znas; ali hajde da uzmemo da ste vi u pravu, kada je nastao otpad, od kada je zvanicna crkva vavilon, po vama, jel od 2. veka ili od 4.? koje svetitelje crkve vi priznajete, a koje odbacujete? zasto se ne odredite posteno, kada je tacno rim postao vavilon? dajte nam spisak koje priznajete, a koje autoritete odbacujete, pa reci, jel to nije posteno da vi nama kazete?Nije.
Evo ovo ce ti rasvetliti malo.
Razlog otpada br. 14– Odnos prema Bibliji
Dok nas u Svetom Pismu Hrist poziva da upoznamo istinu koja nas jedina može osloboditi, pravoslavci i katolici se uče da samo sveštenici i „duhovnici“ mogu razumjeti i tumačiti Bibliju
pocevsi od kog veka?Da li je sad jasno zašto je crkva u stvari neprijatelj Svetog Pisma i zašto se tako ponašala vjekovima?
Sine evo iz 2013 kada sam pisao ti si tada bio oko 12 god.Hahahahah hahahahahahaha hahahahahahah znači kad EGW stavi obelisk to nije pagansko.
Međutim pošteni Glasnik namjerno izbacuje Simovićeve antitrinitarne stavove.
Hajde da vidimo tvog pajtasa papistu kako ce na ovo reagovari.Srećo draga nismo mi rimokatolici da od Marije pravimo Boga. Upravo suprotno. Pravoslavni Oci i svetitelji su uvijek poštovali Bogorodicu onako kako joj priliči. Ni previše kao rimokatolici ni premalo kao vi kojima je ona sporedna ličnost kako ju je robivek opisao.
Od 5...pa zasto nam ti onda ne protumacis bibliju gde se pominje vavilon, a sto vec 3x ja citiram? zato sto ne znas; ali hajde da uzmemo da ste vi u pravu, kada je nastao otpad, od kada je zvanicna crkva vavilon, po vama, jel od 2. veka ili od 4.? koje svetitelje crkve vi priznajete, a koje odbacujete? zasto se ne odredite posteno, kada je tacno rim postao vavilon? dajte nam spisak koje priznajete, a koje autoritete odbacujete, pa reci, jel to nije posteno da vi nama kazete?
jel do 325 nije bilo otpada, vidim pozivas se na nikeju? eto, neces pisma, neces da se lepo sporazumes ni sa makijem, oces samo da ti budes ucitelj, ali tako sto ces da nas zatrpavas sa tekstovima
Bila je u čistilištu ne kao nekom posebnom mestu već kao duševnom stanju.Ona je sada vec prosla kroz mitarstva...
kako sad od 5. kada ne priznate ni 4. vek, konstantinopolj? 381 ti je 4. vekOd 5...
Rec je o zapadnoj ...vi ih samo kopirate.
znaci, daj nam tacno do kada ste saglasni, a od kada je rim vavilon, od koje godine, vidimo da smatrate da je pogreseno vec 381. godine, po vama tada je INOVIRANO, ubaceno to. Štaviše, sve do konzila u konstantinopolju 381. godine nije postojala formula jednog Boga koji egzistira u tri jednake ličnosti.[2
Nisu je pustili katolici jer ih je u njenim knjigama razbila.Bila je u čistilištu ne kao nekom posebnom mestu već kao duševnom stanju.
vi verujete u mitarstva?Ona je sada vec prosla kroz mitarstva...
oh to ti samo mislis, ali sta veruje babina sekta, jel veruju u mitarstva? od koga su preuzeli mitarstva? hehe, da nisu mitarstva biblijska? ma ti si lazni adventista, cim verujes u mitarstva, oces da podmicujes? a? ajde malo da pijes i ti vavilonskog vinaMislim da je isla kroz mitarstva.
Mi samo koristimo vasa mitarstva.vi verujete u mitarstva?
oh to ti samo mislis, ali sta veruje babina sekta, jel veruju u mitarstva? od koga su preuzeli mitarstva? hehe, da nisu mitarstva biblijska? ma ti si lazni adventista, cim verujes u mitarstva, oces da podmicujes? a? ajde malo da pijes i ti vavilonskog vina
Da tako je!Rimokatolici ne obožavaju svetu Mariju, Hristovu majku. Samo Boga se obožava.
Ja tu ne vidim nikakvo obožavanje. Samo poštovanje.Da tako je!
Papina molitva pred kipom Bezgrješne Djevice Marije u Rimu / Foto: Vatican Media
Papa Franjo molio je u srijedu 8. prosinca pred kipom Bezgrješne Djevice Marije na Španjolskom trgu u Rimu i povjerio joj sve koji su bolesni i koji pate zbog ratova i klimatske krize.
To je bilo ranije sistem za kasiranja para.Mislim da mitarstva više niko ne doživljava kao realnost u savremenoj teologiji.
cekaj sad, jel si rekao da mi kopiramo zapad, a vi verujete u mitarstva, tj ti licno?Mi samo koristimo vasa mitarstva.
Uzmemo neko kandilo i prodjemo.
Koji bijeg od odgovora.Sto se mene licno tice NI JEDNU !!!
To su potpuno razliciti profili osoba - prva je bila majka ljudskog tela baseg Gospoda i u tom je smislu JEDINA koja je to ekskluzivno bila i toga radi je nazvana BLAZENOM !
Druga je bila Bozji glasnik,nit prva a nit zadnja koja je imala neke prakticne poruke za hriscane i deo tih poruka se odnosilo konkretno na neke ljude iz njenog vremena dok je deo poruka cak univerzalnog znacaja vrednih paznje cak i za vernike iz 21 veka !!!
Sto se tice tih poruka,OSIM ONE iz oblasti zdravstvene reforme od koje se neke prvi put obznanjuju covecanstvu - zasnivaju se iskljucivo na Svetom Pismu sto ce reci da nista od toga nije verska novotarija.
znaci glasnik laze kada kaze ovo:Mislim da mitarstva više niko ne doživljava kao realnost u savremenoj teologiji.
vi verujete u mitarstva?Ona je sada vec prosla kroz mitarstva...
kako te bre nije sramota da lazes? i to dva puta!Mislim da je isla kroz mitarstva.
A kako ih trebamo doživljavati? Kao nerealnost? Mitarstva čekaju sve pravoslavne.Mislim da mitarstva više niko ne doživljava kao realnost u savremenoj teologiji.
pa jel se glasnik salio, zasto laze da veruje ako ne veruje? znaci da kopira pravoslavne, krade tudje verovanje, teodorino beseA kako ih trebamo doživljavati? Kao nerealnost? Mitarstva čekaju sve pravoslavne.
Sram te bilo !!!Koji bijeg od odgovora.
Glasnik ne zna gdje udara. Otkad je antilažov došao ubi ga huja jer se ovaj okomio samo na EGW i onda sad raspaljuje po svima oko sebe.pa jel se glasnik salio, zasto laze da veruje ako ne veruje? znaci da kopira pravoslavne
Tesko je prepoznati opojno vino bludnice jer je ukusno.Ja tu ne vidim nikakvo obožavanje. Samo poštovanje.