Pravljenje figurica za torte - cake toppers

evo ja sam eksperimentisala sa plastelinom napravila tri figure i nisam mnogo zadovoljna ali sam resila ipak da probam sa fondanom pred novu godinu pa valjda ce nesto vezbom ispasti od mene...

evo ovo je tigar iz vini pua, panda i obican meda... za pandu mi je ponestalo belog plastelina pa je zato zut...

ovde su svi zajedno

SDC14709-1.jpg

a ovo samo tigar

SDC14710-1.jpg

jel su ocajni? :( :(

Poslednja izmena:
Tanji sam odgovorila, pa da podelim sa svima da cev koju sam koristila za tornjeve dvorca koristim kao oklagiju za fondan, a toje pvc vodovodna cev! To sam videla od lupicu Ron Bena ili tako nekog na tubeu i mogu vam reci da je odlicna stvar.Od cevi manjeg obima napravila sam male oklagije za sitne stvari i pri tom je uzasno jeftino a cevi za vodovod ima svuda!Mozda i ovo bude od koristi?

tamarić, sandalica je ekstra!
A ovo su moji prvi Pepa prasići.Ja ih lično ne volim.Ružni su mi baš, baš...Ali klinci su se oduševili. Morali smo 6-7 da zastajemo u DC da bi neki prolaznici sa decom bolje osmotrili tortu. Slavljenica, inače moja sestričina je jedva uspela da sačuva jednu figuricu, jer su i njene drugarice želele kući da ponesu po koji trofej sa njene torte.
Uz figurice, moram da Vam ispričam deo razgovora izmedju mog Andreja i moje mame. Kaže on mojoj mami, znaš bako, mama je uradila Pepu i njenu porodicu, odmah, iz prve, ništa nije probala. Baš je bila brza.Znaš bako ona je jako pametna (to se odnosilo na mene)
Evo jednog kompleta

attachment.php

Bravo,bravo za sve zajedno!:klap::klap::klap:Žao mi je što nemam vremena djeliti bonice, figurice su odlične!:(
Uvjek nabrzaka prolistam da vidim torte i ukrase i to je to.
Sad sam imala malo vremena pa sam za kolegicu sa posla napravila mali buketić.:D
Molim vas recite vaše mišljenje,nisam skroz zadovoljna la ok,tek je to drugi put.
aranžman.jpg
Tu sam nanjela sreberni sjaj na ruže.:whistling:
aranžman1.jpg

Što je bolje,bez sjaja ili sa?:think:

Back