Pravljenje figurica za torte - cake toppers

Bravo,bravo za sve zajedno!:klap::klap::klap:Žao mi je što nemam vremena djeliti bonice, figurice su odlične!:(
Uvjek nabrzaka prolistam da vidim torte i ukrase i to je to.
Sad sam imala malo vremena pa sam za kolegicu sa posla napravila mali buketić.:D
Molim vas recite vaše mišljenje,nisam skroz zadovoljna la ok,tek je to drugi put.
Pogledajte prilog 161995Tu sam nanjela sreberni sjaj na ruže.:whistling:
Pogledajte prilog 161996
Što je bolje,bez sjaja ili sa?:think:

Meni lepshe bez sjaja, nekako deluju prirodnije, mada volim ja taj sedef, mozda u prirodi izgledaju drugachije nego na fotki;)

Pepa izbliza...

2hs41tc.jpg

evo ja sam jos malo vezbala da pravim figurice... ove su isto od plastelina ali sam zadovoljna za prvi put... meni se najvise svidja zeka...

i opet da vas pitam jel mogu da pravim kombinaciju slatka pavlaka i fondan? i da li se fondan isto razvlaci kao i plastelin?

i molim vas recite mi svoje misljenje za figurice jel da se oprobavam sa fondanom ili jednostavno nisam ja za to?

SDC14719-1.jpg

SDC14720-1.jpg

izvinite sto su velike slike ali stvarno ne znam da ih smanjim a i malo su losije...

figurice su super i meni se zeka najvise svidja u tortu slobodno stavi slatku pavlaki ali ona nesme da bude u dodiru sa fondanom tako da je nefilujes do kraja kore vec 1 cm od ivice a tortu zatim premazi buter kremom koliko se ja secam plastelina iz osnovne skole meni je fondan laksi za razvlacenje jer je elasticniji samo napred igraj se malo i uzivaj u ukrasavanju torte pusti masti na volju pozz

Back