Pravljenje figurica za torte - cake toppers

Kakva je Zvoncica pravi med!!
Evo jednog novogodisnjeg mede:

Prilozi

• IMG_0497.JPG
    IMG_0497.JPG
    89,6 KB · Pregleda: 30
Dzoni94 Hvala, mada ja tebe ne mogu da stignem nikako. Bas smo na sajmu teta Irin sin i ja komentarisali kako figurice pravis, ne za 10, nego za 100 :worth::worth::worth:
Ja sam na ovu zvoncicu potrosila toliko vremena da mi ne pada na pamet da je opet toliko lickam.
Tate Ira kazi Iliji da sam figuricu pravila od iste mase kojom prekrivam torte, bez ikakvih dodataka, pa rekla sam mu to onda na sajmu.
Minice cakan ti je medica, pravi novogodisnji.:D

Jaca023

Ovo je zaista veoma lepo. Sveti Sava je originalan, a hvala za veoma slikovit opis izrade vile. Da li je to ona tvoja masa za koju si dala recept za prekrivanje torte?z:girl:

cao jaco023!
inace, ja sam iz zemuna, beograda, ali ako ti je selo Jasa Tomic poznato - i odatle sam jednim delom.....
upravo sam upoznala jednu divnu gospodju koja te je nahvalila...Irena...nisam sigurna koje joj je korisnicko ime...puno toga mi je veceras rekla o zanatu...ja tek pocinjem, upislala sam kurs za poslasticare...inace sam turisticki vodic, pa zelim to vreme kada ne radim, van sezone pametno da iskoristim i nesto i zaradim......eto mozda i bude neko putovanje za Rimini pa se svi budemo druzili...tj ja sa vama, jer kako mi Irena rece - imate i lepa druzenja....uglavnom, bacicu ponudu za posetu svetskom sajmu poslasticarstva u Riminiju, pa ako se skupi neka grupica bice nam veselo verujem....velik pozdrav, nadam se da cemo se lepo druziti....

Poslednja izmena od moderatora:

Back