zlatna koka
Ističe se
- Poruka
- 2.233
A ovo su figurice sa one torte koju smo nosili u Makedoniju. Trebalo je to doduse mnogo drugacije da izgleda, ali smo tada bili u ratu s vremenom, pa je i ovo bilo super. Ipak s obzirom da se bas i nisam nadala nagradi, pravila sam tortu koju ce objaviti u nasim lokalnim novima zbog same teme i price na torti. Torta je bila sa simbolicnim imenom "jagodinska" i pretstavljala nas grad...
Curan je simbol nas Jagodinaca (trebalo je pored da stoji Jovanca Micic sa pisamcetom na kom je trebalo da pise "ceo svet obidjoh, Jagodinu ne nadjoh" )

zivotinje iz zooloskog vrta (mada u zoo vrtu nemamo ni slona, a ni zirafu - jos uvek
)

rode kao simbol porasta nataliteta
(bile su dve - jedna sa muskom i jedna sa zenskom bebom
) Inace to mi je kalup, napravljen od takvog magneta i super je za torte za krstenja.

Ski staza i skijas (za buducu ski stazu) (trebalo je da tu bude i jedna devojcica na sankama, ali opet to prokleto vreme nije dozvolilo, a ja sam morala da odredim prioritete, pa je bilo bitnije da stavim skijasa, nego tu devojcicu. Ipak je to ski staza

I jedan sprat je bio akva park, mada nisam stigla ni jedan tobogan da napravim
, pa smo imali samo bazen, a zar nas akva park i nije samo kompleks od par bazena 

Curan je simbol nas Jagodinaca (trebalo je pored da stoji Jovanca Micic sa pisamcetom na kom je trebalo da pise "ceo svet obidjoh, Jagodinu ne nadjoh" )

zivotinje iz zooloskog vrta (mada u zoo vrtu nemamo ni slona, a ni zirafu - jos uvek

)

rode kao simbol porasta nataliteta

(bile su dve - jedna sa muskom i jedna sa zenskom bebom
) Inace to mi je kalup, napravljen od takvog magneta i super je za torte za krstenja.
Ski staza i skijas (za buducu ski stazu) (trebalo je da tu bude i jedna devojcica na sankama, ali opet to prokleto vreme nije dozvolilo, a ja sam morala da odredim prioritete, pa je bilo bitnije da stavim skijasa, nego tu devojcicu. Ipak je to ski staza

I jedan sprat je bio akva park, mada nisam stigla ni jedan tobogan da napravim
, pa smo imali samo bazen, a zar nas akva park i nije samo kompleks od par bazena 

Poslednja izmena: