Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.022
Robine nemas sanse..ne pali me romantika vutre.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i onda niko vise da umre,je l da taska?![]()

Hehe...
Pa, naravno, niko ne krivi meso, vec prekomernu upotrebu istog, tj. onog masnog... Uostalom, kao i sve sto je prekomerno...
Imamo i mi jednu poznanicu koja je na onoj makrobiotici-jede neko korenje, alge, 2 grama je kostaju 1000 din, devojka omrsavela, sto ti kazes, izoblichila se, i fizicki i psihicki, ali cak ima i svoju doktorku, koja se time naucno bavi i "vodi joj program", mosh misliti...
Umerenost, umerenost u svemu... Sem u smehu...![]()

Ne mogu da se hranim zdravo. Probala sam vise puta i ubi me to stalno gledanje na sat, i brojanje kalorija....
Sve sto se mora je tesko...,inace to ne znaci zdravo....ja procitah masu knjiga o zdravoj hrani,dijetama itd....ali i dalje se ne hranim skrooooz zdravo...sve je u tvojoj glavi...ima namirnica kojih ne zelim da se odreknem....
Tacno i najgore od svega..sto ne priznaju alternativnu medicinu..kao da si im prst u oko nabio..akupunktura je skoro tek priznata a kod nas ce na sveti nikad.
Kod akunpunkture me nervira i mislim se da li je ispravno...kao ne smije da se pije voda vise od jedne case dnevno....isla moja drugarica na skidanje kilaze...10 dana 5000 din...jede se na tri do cetri sata parcence sira,ili jabuka,ili casa jogurta,ili virsla...a voda sto manje....i kao skoda se 5-8 kg za to vrijeme....
Pa kad se jede tako smrsa se i bez akunpunkture,ali ovako se pije dosta vode...i ustedi se 5000 din...:wink:
Norveska je prva po sklapanju gay brakova...mozda zbog toga
![]()
Za mrsavljenje je bitno ne jesti..Kod akunpunkture me nervira i mislim se da li je ispravno...kao ne smije da se pije voda vise od jedne case dnevno....isla moja drugarica na skidanje kilaze...10 dana 5000 din...jede se na tri do cetri sata parcence sira,ili jabuka,ili casa jogurta,ili virsla...a voda sto manje....i kao skoda se 5-8 kg za to vrijeme....
Pa kad se jede tako smrsa se i bez akunpunkture,ali ovako se pije dosta vode...i ustedi se 5000 din...:wink:
Takvu pricu imaju i cajevi za mrsavljenje,onaj "Zlatni Zmaj",tako nesto...kao smrsas nekoliko kg nedeljno,pijes caj 3 puta dnevno ali dobijes i plan ishrane koji se sastoji iz izgladnjavanja bukvalno..pa nije ni cudno ako neko smrsa ali nije zbog caja.Kod akunpunkture me nervira i mislim se da li je ispravno...kao ne smije da se pije voda vise od jedne case dnevno....isla moja drugarica na skidanje kilaze...10 dana 5000 din...jede se na tri do cetri sata parcence sira,ili jabuka,ili casa jogurta,ili virsla...a voda sto manje....i kao skoda se 5-8 kg za to vrijeme....
Pa kad se jede tako smrsa se i bez akunpunkture,ali ovako se pije dosta vode...i ustedi se 5000 din...
Da li je dovoljan dokaz to sto su najdugovecniji na planeti ljudi koji zive na Kavkazu i cija je ishrana bazirana na mleku i mlecnim proizvodima ?
Sto se ulja tice to je poznata filozofska prica... ne osporavam je samo gde to u srbiji i po koju cenu moze da se sprovodi u delo svakodnevno.
Za hranu kazete... pasulj, luk, grasak, boranija, pirinac...sad vi meni recite odakle iz ove ishrane crpite proteine, uglejne hidrate, masti, vitamine i ostale napirnice potrebne covekovom organizmu za normalan rad i koiko kalorija ima u takvoj ishrani?? Ili mozda zivite ko biljka, ne radite nista nemate fizicke aktivnosti?
Toliko od mene, da vas ne zadrzavam vise
Ovo su samo neki prosti primeri, mnogo ima o jelovniku jos da se prica.
Bugari su nekad bili najdugovecniji narod,oni su izmislili jogurt.
Vidim,malo si se raspitivala o temi,i dosla do tog zakljucka.Bili su dok nisu izmislili jogurt. Onda je sve krenulo naopacke, onda su postali tute.

palile biste boogarima ambasadu, priznajte.................boogari imaju fenomenalne sireve....i kačkavalje.........meni je boogarska feta bolja od grčke..
Da, bolja je definitivno, bolje zachepljuje krvne sudove.![]()
Bolje je neznanje,manje stete napravi od poluznanja.Da, bolja je definitivno, bolje zachepljuje krvne sudove.![]()

Ne znam koje ordinacije to obavljaju. Mogu da se raspitam. Izvadi se krv pacijentu,ili pomocu posebnog aparata, i radi se analiza na 100 namirnica,traze se alergeni u hrani koji smetaju odredjenoj osobi.,sta izaziva lose varenje,nadimanje.To je relativno nova metoda,za sada jos uvek alternativna,neki je povezuju sa homeopatijom,ona i dokazuje da je svaki organizam prica za sebe,ono sto nekom prija,ne znaci da je dobro i za drugog.ajd malo da se vratimo na temu
nina,cula sam za neke testove tolerancije na hranu,znas li o cemu se radi i sta mislis o tome?
Kakav je to otrov.
Smanjenje zeludca je u svetu popularno..i efikasno..nisam cuo za kontra-indikacije..cini mi se da je dovoljno oko 200gr hrane i to je full zeludac.