ac002
Početnik
- Poruka
- 31
larson star (37 g)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
seca li se ko Paolo Rinka koji je bas obecavao u Leverkuzenu ?
Onda recimo Stiv Mekmanaman koji je skroz propao od kako je napustio Liverpul, isto vazi i za Ovena samo u malo manjoj meri.
Il recimo Dvajt Jork je propao koji je bio klasa i obecavao je cuda dok je bio u Aston Vili al onda kad je otisao iz Vile nista nije uradio.
Ali ubedljivo za mene najveca promasena investicija je tamo negde pre 10-ak godina dolazak Denilsona u Betis, i to je tad bio najskuplji transfer u istoriji fudbala, a on covek nista nije odigrao cak ni u jednom osrednjem klubu kao sto je Betis.
da da ko sto je i Darko Milicic uzeo sampionski prsten u NBA sa Detroitom
Dvajt Jork je mozda uzeo titulu prvaka Evrope sa Mancesterom, al ne secam se da se nisto naigrao, daleko je on bio od nivoa na kakvom je bio u Aston Vili.
E da i to je najveca glupost sto si rekao da iz te generacije Ajaxa niko nista nije uradio sem Sedorfa i Van Der Sar-a.
Klajvert, Davids, braca De Bur, Overmars, Litmanen, Bogarde svi su oni kasnije po odlasku iz Ajaxa postali standardni holandski reprezrentativci i svi su imali extra internacionalne karijere (neki ih imaju jos uvek), jedino mozda Kanu sto je malo prop'p od kako je presao u Arsenal (al njega koliko se secam neka bas zestoka povreda ga je omela)
Oven, Fauler (zbog povreda), Bekam (mnogo je obecavao kao klinac, a poznatiji je po reklamama), Adrijano (alkos), Dajsler (psihicki problemi), Lars Riken (sa tim covekom ne znam sta je, posle onog gola Peruciju, vise nije igrao za BVB nego sto jeste, sad je vec mator, ne znam dal igra dalje)
Pa, mogu da se slozim oko Adrijana... Mogao je da postane jedan od najboljih napadaca ikada..
Balak,Sevcenko,Adriano
Adriano bez konkurencije................ Kad se samo setim kako je igrao sa martinsom u Interu...........
Adrijano,sta covjek radi danas...znam,umro mu otac,ali to nije opravdanje za sve!!!A kakaav je bio u pocetku...
Oven...njega mi najvise zao.On je za mene i dalje vrhunski igrac (ne kao prije na svu zalost,a mogao je,samo nije iskoristio potencijal da bude...ma...),ali se stalno povrijedjuje i nije kakav je mogao biti.Kako god,ne treba da igra u Njukaslu.
ADRIANO iz intera najveci propalitet. Koliki talenat, a u onolikoj budali, nula od profesionalca!
Adriano
Ronaldo
DARKO PANCEV
i mozda moj najomiljeniji igrac Robberto Baggio
![]()
OSTACE LEGENDA U BRESI
ALI VELIKA NEPRAVDA JE UCINJENA PREMA NJEMU POSLE SP1994
PORED TOGA UNISTIO GA JE MARCELO LIPPI![]()
1.ronaldo
2.adriano
3.sevcenko
Kleo...kakav je to fudbaler bio...vredeo je 15 miliona Evra...i brazilci su muuda svoja jeli kada je uzeo srpski pasos....bio je medju 10 najboljih fudbalera u Evropi....i na kraju ode u Kinu za 3.5 miliona....![]()
Od propalih igraca najvise "cenim" ognjenovica. Zaista je mogao mnogo vise i mnogo bolje. Morao je da bude u rangu sa stankovicem.