Srlesrle
Domaćin
- Poruka
- 4.966
Da,ali Adrijanu je fudbal poslednja stvar na svetu o kojoj hoce da brine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stavljajte sve stare poznate fubalere koji su propali:
ja otvaram niz sa Diego Tristanom,u zlatno doba igrao za deportivo...sada trune u italiji
takodje cristian vijeri,covjek je nekad bio najskuplji igrac na svijetu a sad igra za fiorentinu
Perica Ognjenovic![]()
sad je valjda u AEK-u koliko ja znam
on je imao pad u Milanu i to je sve, ostalo je bilo vrhunska karijera
sad sam se setio Dragana Isailovica, sta je sa tim likom boga pitaj
Milos Maric igra u Gentu i ovaj viken je dao i gol cak.E za njega se moze reci da je obecavao i da je bas propao
![]()
obojica su pocela u skoli Evertona pa su promenili boje
Oven je izjavio da je kao klinac navijao za Everton, a onda je kao fora promenio tabor, za Faulera ne znam za koga je navijao
http://www.reprezentacija.co.yu/cgi-bin/index.pl?str=igraci&strana=Lukic-Vladan
Guerero je poslednji put igrao za reprezentaciju spanije sa 24 godine..tek je trebao uz Raula da postane uzdanica reprezentacije. Sjajan igrac, ali samo u Primeri.Mada takvih ima mnogo, mozda je zanimljivo da se o takvima otvori tema. O ljudima koji nisu pokazali mnogo na evropskom i reprezentativnom planu, koji nisu puni trofeja ali je zbog njih vredelo gledati fudbal....di kanio, le tissier..
Asprilja je ostavio sjajne igre iza sebe, djorkaeff je bio world class igrac, po mom misljenju.
Tomas Brolin...i onaj crnac-Svedjanin Dalin....Kenet Anderson - udarna igla Svedske na Mundijalu 1994. Tad je Larson bio mladic ali secam se da je dao gol protiv Bugara u utakmici za 3 mesto. Dobra ekipa ...
Ne zaboravite Iliju Stolicu
Samo neka neko andje podatke o broju trfeja i nista vise ne moramo da pricamo...
Kao i dobar deo te generacije iz Valensije ... Uz Mendijetu, Kili Gonzales i Klaudio Lopez su bili najbolji, a posle Valensije nista ...Mendijeta, nekada jedan od najboljih igraca sveta a nakon lazija ...
Mendijeta, nekada jedan od najboljih igraca sveta a nakon lazija ...