poznati fubaleri koji su propali

Evo ja ću izdvojiti dva, po mom mišljenju, najtalentiranija defanzivca (stoper-zadnji vezni) koje je Hrvatska imala unatrag 10 godina. Igor Bišćan i Igor Tudor imali su tehniku, skok, dugu loptu, inteligenciju, silinu...u zlatno doba igrali su sjajno za Liverpool i Juventus (nažalost sezonu, dvije)...nažalost obojica su imala kondora u glavi :dash: koji ih je odveo u povrede, nezainteresiranost, nemotiviranost i eto ljudi propali načisto...šteta...:sad2:

Od svjetski poznatih igrača to je definitivno Adriano...kakav igrač a munja živa :roll:... tu je i Kluivert pa ranije Toto Schilacci, Litmanen se pogubio a evo nam i Ševčenka (nadam se da se neće vratiti kroz kvalifikacije za SP ;))

Poslednja izmena:
Taj je već propo...pyčkica:thumbdown:

Ne znam sa 22 godine da je propao:think:, on mene podsjeća na Henry-a, sječaš se kakav je loš bio uJuventusu, pa eksplodirao u Arsenalu.Pominjem Henry-a jer su njih dvoje jako slični po konstituciji,bitna je zdrava atmosfera, a to u Hajduku nije mogao dobiti, dobro Čiro kaže predsjednik kluba važni je od napadača...pogledaj Maminja koliki je luđak, ipak čovjek zna napraviti neku atmosferu, neke uzance u klubu.

adriano ima jos sanse za povratak, tek mu je 26 godina za razliku od sevcenka i ronalda..

Adriano se moze vracati 100 puta, ali ono sto je Ronaldo uradio i osvojio nikada ne moze dostici...

Club
Cruzeiro
Brazilian Cup:1993
PSV Eindhoven
Dutch Cup: 1996
FC Barcelona
Cup Winners' Cup: 1997
Spanish Super Cup: 1996
Internazionale
UEFA Cup: 1998
Real Madrid
Intercontinental Cup: 2002
La Liga - Primera División champions: 2002/2003
Spanish Super Cup: 2003
AC Milan
FIFA Club World Cup: 2007
UEFA Supercup: 2007

Individual
FIFA World Player of the Year: 1996 (youngest winner), 1997, 2002
World Soccer Player of the Year: 1996 (youngest winner), 1997, 2002
European Footballer of the Year (Ballon d'Or): 1997 (youngest winner), 2002
Onze d'Or: 1997, 2002
IFFHS World's Top Goal Scorer of the Year:[clarify] 1997
UEFA Most Valuable Player - 1998
UEFA Club Football Awards: Best Forward - 1998
FIFA World Cup All-Star Team: 1998, 2002
European Golden Boot: 1997
Bravo Award: 1997, 1998
Copa América 1999: Top Scorer
Spanish League Top Scorer: 1996-1997, 2003-2004
Dutch League Top Scorer: 1994-1995
Intercontinental Cup MVP: 2002
BBC Sports Personality of the Year Overseas Personality: 2002
Laureus World Sports Award for Comeback of the Year: 2003
Golden Foot award: 2006
Champion of Champions award:2008

Evo kakve slike i zbacuju na Googleu kada ukucam RONALDO.
ili ga ismijavaju
fat-ronaldo.jpg

ili izbacuju manekena
manutd-cristiano-ronaldo.jpg

ovakve su slike rijetke
ronaldo-curiosidades.jpg

Mogu da ga ismevaju koliko hoce,jeste da je sada samo senka onog igraca koji je bio,ali realno,ni on vise nije toliko mlad da se dokazuje okolo...Iako smatram,da se samo malo dovede u red-znaci da ne igra na nivou kad je recimo bio u PSVu ili Barsi,da bi opet bio bolji od 80% napadaca.Covek ima odlicnu tehniku,osecaj za gol...Ma kompletan napadac!

Steta sto ga sada verovatno i nije mnogo briga za fudbal. Ali akrijeru kao njegovu,i Mesi i Kristijano Ronaldo mogu samo da sanjaju. A ja mislim da je-do sada,imao bolju karijeru nego i jedan Ronaldinjo.

Back