poznati fubaleri koji su propali

A sjećate li se Van Galove generacije Ajaxa (95 prvaci Europe, 96 viceprvaci-na penale)

Van der Sar - Reiziger, F. De Boer, Bogarde - Overmars, R. de Boer, Davids, Seedorf - Litmanen, Kanu (Finidi), Kluivert (igrali i veterani Blind i Rijkaard)

Nakon odlaska iz Ajaxa, jedini koji su ostali na istoj razini su Van der Sar i Seedorf.

Ljudi su igrali nogomet iz snova, a tekma kad su nabili Reala u Madridu 2:0 uz par stativa je vjerojatno najbolja igra jedne ekipe koju sam ikada gledao. Yebi ga...

seca li se ko Paolo Rinka koji je bas obecavao u Leverkuzenu ?

Onda recimo Stiv Mekmanaman koji je skroz propao od kako je napustio Liverpul, isto vazi i za Ovena samo u malo manjoj meri.

Il recimo Dvajt Jork je propao koji je bio klasa i obecavao je cuda dok je bio u Aston Vili al onda kad je otisao iz Vile nista nije uradio.

Ali ubedljivo za mene najveca promasena investicija je tamo negde pre 10-ak godina dolazak Denilsona u Betis, i to je tad bio najskuplji transfer u istoriji fudbala, a on covek nista nije odigrao cak ni u jednom osrednjem klubu kao sto je Betis.

seca li se ko Paolo Rinka koji je bas obecavao u Leverkuzenu ?

Onda recimo Stiv Mekmanaman koji je skroz propao od kako je napustio Liverpul, isto vazi i za Ovena samo u malo manjoj meri.

Il recimo Dvajt Jork je propao koji je bio klasa i obecavao je cuda dok je bio u Aston Vili al onda kad je otisao iz Vile nista nije uradio.

Ali ubedljivo za mene najveca promasena investicija je tamo negde pre 10-ak godina dolazak Denilsona u Betis, i to je tad bio najskuplji transfer u istoriji fudbala, a on covek nista nije odigrao cak ni u jednom osrednjem klubu kao sto je Betis.

Osim što je s Manchesterom uzeo titulu prvaka Europe

da da ko sto je i Darko Milicic uzeo sampionski prsten u NBA sa Detroitom :D

Dvajt Jork je mozda uzeo titulu prvaka Evrope sa Mancesterom, al ne secam se da se nisto naigrao, daleko je on bio od nivoa na kakvom je bio u Aston Vili.

E da i to je najveca glupost sto si rekao da iz te generacije Ajaxa niko nista nije uradio sem Sedorfa i Van Der Sar-a.
Klajvert, Davids, braca De Bur, Overmars, Litmanen, Bogarde svi su oni kasnije po odlasku iz Ajaxa postali standardni holandski reprezrentativci i svi su imali extra internacionalne karijere (neki ih imaju jos uvek), jedino mozda Kanu sto je malo prop'p od kako je presao u Arsenal (al njega koliko se secam neka bas zestoka povreda ga je omela)

da da ko sto je i Darko Milicic uzeo sampionski prsten u NBA sa Detroitom :D

Dvajt Jork je mozda uzeo titulu prvaka Evrope sa Mancesterom, al ne secam se da se nisto naigrao, daleko je on bio od nivoa na kakvom je bio u Aston Vili.

E da i to je najveca glupost sto si rekao da iz te generacije Ajaxa niko nista nije uradio sem Sedorfa i Van Der Sar-a.
Klajvert, Davids, braca De Bur, Overmars, Litmanen, Bogarde svi su oni kasnije po odlasku iz Ajaxa postali standardni holandski reprezrentativci i svi su imali extra internacionalne karijere (neki ih imaju jos uvek), jedino mozda Kanu sto je malo prop'p od kako je presao u Arsenal (al njega koliko se secam neka bas zestoka povreda ga je omela)

Nevjerojatan si majke mi! Cole-Yorke je par sezona bio strah i trepet tandem europskog nogometa, nemoguće je da se ne sjećaš.
Kluivert u Barci nije odigrao poštenu sezonu i jedino di je zablistao je Euro 2000, nakon toga nestao, F. de Boer solidan u Barci, brata nije nilo nigdje. Bogarde također nula bodova, a Litmanen je Finac i također je imao propalu avanturu u Barci i još negdje čini mi se, Davids je nakon Ajaxa odigrao dobro za Juve, ništa za Milan i nestao u Premierki. A baš mi se Kanu čini najbolji od svih (imao par dobrih sezonas u Arsenalu, pa čak i za Potsmouth). Poanta bili su na vrhu tada i nikad više na tom nivo forme.

Jedino sam za Davidsa fulao, kad se malo bolje sjetim bio je on kralj u Juventusu

Poslednja izmena:
Oven, Fauler (zbog povreda), Bekam (mnogo je obecavao kao klinac, a poznatiji je po reklamama), Adrijano (alkos), Dajsler (psihicki problemi), Lars Riken (sa tim covekom ne znam sta je, posle onog gola Peruciju, vise nije igrao za BVB nego sto jeste, sad je vec mator, ne znam dal igra dalje)

Pa, mogu da se slozim oko Adrijana... Mogao je da postane jedan od najboljih napadaca ikada..

Balak,Sevcenko,Adriano

Adriano bez konkurencije................ Kad se samo setim kako je igrao sa martinsom u Interu...........

Adrijano,sta covjek radi danas...znam,umro mu otac,ali to nije opravdanje za sve!!!A kakaav je bio u pocetku...
Oven...njega mi najvise zao.On je za mene i dalje vrhunski igrac (ne kao prije na svu zalost,a mogao je,samo nije iskoristio potencijal da bude...ma...),ali se stalno povrijedjuje i nije kakav je mogao biti.Kako god,ne treba da igra u Njukaslu.

ADRIANO iz intera najveci propalitet. Koliki talenat, a u onolikoj budali, nula od profesionalca!

Adriano
Ronaldo
DARKO PANCEV

i mozda moj najomiljeniji igrac Robberto Baggio
p1-wp-pl-Baggio-v1.jpg

OSTACE LEGENDA U BRESI
ALI VELIKA NEPRAVDA JE UCINJENA PREMA NJEMU POSLE SP1994
PORED TOGA UNISTIO GA JE MARCELO LIPPI:cry::cry::cry:

1.ronaldo
2.adriano
3.sevcenko

E pa, Adriano se polako, ali sigurno vraca na teren, videcemo da li je bas propao. A ako Bog da, demantovacu ove koji misle da je Ronaldo propao, mada za to i nema neke potrebe, posto je on mnogo zaduzio svetski fudbal...

Dobar igrac bese... Penzionisao se sa 27, cini mi se, i to se 2 puta lecio od depresije. Prvo posle neke teze povrede, pa se jedva vratio na teren (valjda mu se rodilo dete, pa se vratio u zivot), a onda je doziveo jos nekoliko povreda, sve na tom istom kolenu, i jednostavno je rekao 'OK, ovako vise ne ide'. Stvarno steta, milina ga je bilo gledati kako sparta po desnoj strani.

Kleo...kakav je to fudbaler bio...vredeo je 15 miliona Evra...i brazilci su muuda svoja jeli kada je uzeo srpski pasos....bio je medju 10 najboljih fudbalera u Evropi....i na kraju ode u Kinu za 3.5 miliona.... :rtfm:

da, vredeo je 15 miliona mozda cak i vise ali u nasim novinama. Kazes da su se brazilci nervirali, pa oni imaju takvih bar 100 u svojim ligama, ne budi smesan, ne sramoti se. Koga ti zajebavas, da li je moguce da si toliko nerealan. Pa da je vredeo 15 miliona otisao bi za toliko ili malo manje, a ne bi glavom bez obzira otrcao u kinu za 5x manju sumu. Decko je svestan svojih kvaliteta, video je da nije igrac za velike lige i maznuo pare. Druga stvar je sto je partizan i dalje jako mali klub u evropskim okvirima jer da nije, kleo ne bi otisao ispod 8-10 miliona nakon tako uspesne sezone. Verujem da bi ga mamic sa onim smesnim dinamom(koji je daleko ispod partizana) koji nije video elite prodao za te pare makar imao dve leve noge. Srbija je danas 3 liga u fudbalu, tako nam cene i igrace sto nije problem, problem je sto mi sami sebe ne cenimo.
Od propalih igraca najvise "cenim" ognjenovica. Zaista je mogao mnogo vise i mnogo bolje. Morao je da bude u rangu sa stankovicem.

Poslednja izmena:
Od propalih igraca najvise "cenim" ognjenovica. Zaista je mogao mnogo vise i mnogo bolje. Morao je da bude u rangu sa stankovicem.

U potpuno sti se slazem,Perica je talenat i dribler,super brzi napadac kakav se posle nije pojavio u Srbiji,i bojim se da nece skoro.Ali ko bi posteno odbio Real ,budimo realni.E sad trebao je po mnei otici cim je video da ne dobija priliku u neki slabiji tim ane tamo propadati.

Back