38imak
Elita
- Poruka
- 19.248
Formula 1, MOTO GP?
Srbi razbijaju u sportu!!!
Srbi razbijaju u sportu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bacanje kamena s' ramena, guslanje, i pasuljijada.Koji je srpski nacionalni sport
?
I ostale “jade”. Tu nam nema ravnog.Bacanje kamena s' ramena, guslanje, i pasuljijada.
Zavisi. Evo npr. Slovenci na polumaratone idu kao mi u prodavnicu, rekreiraju sa na sve strane, sve generacije. Mi za ovako mali narod imamo izvrsne rezultate, ali sta ja znam, nema sistema za sve, više smo nacija kriminalnih klanova, lezilebovića i rijalitijaPosle potpunog debakla reprezentacija u 2 najpopularnija sporta u Srbija, zapitajmo se- Da li smo mi Srbi sportska nacija?
Da bi neko bio 'sportska nacija', da li je dovoljno da narod gleda vaterpolo 4 dana u godini, a onda lupa kako smo mi sila u vaterpolu, i kako je vaterpolo deo nase kulture?
Da li Srbi uopste i znaju sta znaci biti sportska nacija?
To uopće nije važno, mislim važno je ali ja više mislim na široke slojeve stanovništva koje su uglavnom dosta pasivne i neaktivne, pušu cigarete i piju pivo dok gledaju sportske kanale.Hrvatska ukupan zbroj medalja sa ljetnih i zimskih olimpijskih igara:
20 zlato
21 serbro
18 bronca
59 ukupno..
Srbija (na zimskim ništa)
9 zlato
8 srebro
12 bronca
29 ukupno..
Srbija i CrnaGora
2 zlato
4 srebro
3 bronca
9 ukupno..
Slovenia ukupan zbroj medalja sa ljetnih i zimskih olimpijskih igara:
14 zlata
18 srebra
23 bronca
55 ukupno..
Bivša Juga ukupan zbroj medalja sa ljetnih i zimskih olimpijskih igara:
26 zlata
32 srebra
29 bronci
87 ukupno..
Brazil je izgubio polufinale Mundijala 7 1 od Njemacke i zadnje 2 decenije nije osvojio Mundijal i Brazil nije fudbalska velesilaPosle potpunog debakla reprezentacija u 2 najpopularnija sporta u Srbija, zapitajmo se- Da li smo mi Srbi sportska nacija?
Da bi neko bio 'sportska nacija', da li je dovoljno da narod gleda vaterpolo 4 dana u godini, a onda lupa kako smo mi sila u vaterpolu, i kako je vaterpolo deo nase kulture?
Da li Srbi uopste i znaju sta znaci biti sportska nacija?
'Sportska nacija' je izraz koji se koristi za one koji gube uvek, a daju pare, zivot i energiju za klubove i igrace za koje navijaju.Brazil je izgubio polufinale Mundijala 7 1 od Njemacke i zadnje 2 decenije nije osvojio Mundijal i Brazil nije fudbalska velesila
Italija se nije plasirala na 2 zadnja Mundijala jos na jedan nije posla na Mundijal zbog poraza od Makedonije,tako da oni nisu fudbalska sila
Engleska nije osvojila Mundijal 50 godina i nije sila fudbalska
Srbija kao ne zivi za kosarku'Sportska nacija' je izraz koji se koristi za one koji gube uvek, a daju pare, zivot i energiju za klubove i igrace za koje navijaju.
Nije sportska nacija onaj koji gleda vaterpolo 4 dana u godini, kada Srbija osvoji sportsko u vaterpolu.
Taj nije ni regularni vaterpolo fan, a kamoli onaj koji zivi za vaterpolo.
Brazil zivi za fudbal.
Indija zivi za kriket.
To su duboko ukorenjeni delovi kulture tih drustva.
To znaci biti sportska nacija.
Reziltati su tu sporedni, i to potpuno.
Brazilci nisu ispijaci kafa i ne provode vrijeme po kaficimaSrbija je nacija kladionicara, i ispijaca kafa po lokalnim kaficima.
Da, da. Hrvati su naš zli blizanac. Veliko pitanje da je i Hrvat.
Garantovano neki smotani Švaba umešao prste.
Možda tebi nije važno..To uopće nije važno, mislim važno je ali ja više mislim na široke slojeve stanovništva koje su uglavnom dosta pasivne i neaktivne, pušu cigarete i piju pivo dok gledaju sportske kanale.