poznati fubaleri koji su propali

Pa pazi,mislim da je onda i Paolo Maldini totalno propao...Recimo ja ga se secam jos sa svetskih prvenstava iz Italije '90 i USA '94,to nikako nije isti igrac kao sada,sporiji je,slabije pokriva prostor..A da,tada je imao 20 i neku godinu,a sada ima 39,no dobro,ipak je propao :D :D :D

Јел зна неко шта је са ћелавим Георгатосом?
Хуан Антонио Пици је такође обећавао.
Онда она генерација Милана од пре десетак година, де Ашентис, Ђунти, Гули, Лаурсен...
И Ребров је морао много боље...
Од голмана, мислим да је Петер Коуба све превазишао...

Hahahhahhah,e ljudi stvarno niste normalni...Meni je Maldini pored Badja naomiljeniji fudbaler,to sam rekao sarkasticno,posto ovde ljudi stavljaju mnoge fudbalere kojei su imali sjajne karijere,pa rekoh,sto da ne stavim Maldinija,mozda je i on po nekome propao fudbaler.... ;)

Drugi put me ne kontash...cccc!

Skontao sam tvoju ironiju za Paola pa sam je jos i ja nadovezao, samo lud coek bi za njega mogo reci da je propao. Cak sta vise, on je sa svojih 40 leta mnogo pouzdaniji od recimo, Senderosa, Materazija, Canavara..itd :)

GRANDE PAOLO ;)
molim te , samo udari po gasu...

cannavaro trenutno ne igra dobro ali je i dalje jedan od najboljihhhhhhhh !!!

cannavaro trenutno ne igra dobro ali je i dalje jedan od najboljihhhhhhhh !!!

:?:

Po cemu je onda trenutno jedan od najboljih ako trenutno ne igra dobro?

Fudbal je takav, jednostavno on vise nije onaj Kanavaro sa svetskog i tacka. Sada je samo jedan od boljih stopera i nista vise...nikako ne pripada drustvu najboljih a kamoli da je najbolji. Njega su momci iz Rekreativa probijali kako su hteli.

Drugi put me ne kontash...cccc!

Skontao sam tvoju ironiju za Paola pa sam je jos i ja nadovezao, samo lud coek bi za njega mogo reci da je propao. Cak sta vise, on je sa svojih 40 leta mnogo pouzdaniji od recimo, Senderosa, Materazija, Canavara..itd :)

GRANDE PAOLO ;)
nemoj porfavor,da uporedjujes legendu Milana, Paola Maldinija (iako ne volim Milan,legende se moraju postovati) se kretenom Senderosom...

Back