Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta li su Hrvati nosili u to vreme da mi je znati...

Verovatno originalnu hrvatsku garderobu (kravatu) i ništa osim toga :hahaha::hahaha::hahaha:

Velikasi im nosahu odezde sto franackih,sto mletackih,sto ugarskih i austrijskih gospodara,a sirotinja raja isto sto i ovde.....kosulje i gace od lanena platna.....i to ako je imala . A i velikasi mahom behu stranci,pa kako god okrenes....domino - odelo,da ne kazem duplo golo.

Velikasi im nosahu odezde sto franackih,sto mletackih,sto ugarskih i austrijskih gospodara,a sirotinja raja isto sto i ovde.....kosulje i gace od lanena platna.....i to ako je imala . A i velikasi mahom behu stranci,pa kako god okrenes....domino - odelo,da ne kazem duplo golo.

Ma jasno je meni to, nego je to bio odgovor na onaj njegov zlobni komentar o odeždi Miloša Obilića...

Pa iskreno žao bi mi bilo i Srbina koji bi tebe imao za komšiju...ili udariga...ili ''oni hrvati''...ili ljuba...ili slavoniju...ili krešimira...ili picija...
E sad' ne znam da li je slučajnost da svi Hrvati sa ovog foruma mrze Srbe ili je to jednostavno slika današnje Hrvatske...?

ja uopće ne mrzim Srbe, Hrvat sam živim u Zagrebu što bih vas mrzio. Bio sam jednom kod vas u Beogradu, super grad, ljudi jako ugodni.

Nekako mi ne ide u glavu, kad usporedim ljude koje sam vidio uživo i ove koje slušam sada, kao da pričaju dva različita svijeta.

Malo malo po jasenovcu, malo malo pa o Oluji. Pa ljudi šta vi nemate pametnija posla ?

ja uopće ne mrzim Srbe, Hrvat sam živim u Zagrebu što bih vas mrzio. Bio sam jednom kod vas u Beogradu, super grad, ljudi jako ugodni.

Nekako mi ne ide u glavu, kad usporedim ljude koje sam vidio uživo i ove koje slušam sada, kao da pričaju dva različita svijeta.

Malo malo po jasenovcu, malo malo pa o Oluji. Pa ljudi šta vi nemate pametnija posla ?

Jel ti lepo u Zgrebu?

O čemu ti to?Idi malo u Hrvatsku na letovanje,pa izloži svoj stav Hrvatima sa foruma.:lol:

e nemoj da ga sereš. Sad ga s oproštenjem sereš i to na veliko.

Svatko može doći u Hrvatsku na odmor ili kao turist i ništa mu se neće desiti. Ja sam masovno po Rijeci, Opatiji, Puli, Korčuli vidjeo ljude koji normalno čitaju novine na ćirilici. Pa i vaš slavni doktor Dabić .- Karadžić je bio kod nas . Ako ON NIJE IMAO STRAHA ne znam tko bi ga drugi trebao imati.

Tako da nemoj da lažeš i truješ tu mlade ljude svojom mržnjom, samo zato što nemaš gdje istresti svoje životne frustracije.

Jedini faktori koji nisu poželjni u Hrvatskoj su oni koji su optuženi za ratne zločine a oni su javne ličnosti i njihova imena se znaju.

Svi ostali bez ikakvih problema mogu doći i mogu se odmoriti bez straha za svoju sigurnost i imovinu.

A reci ti sad meni, kad neki Hrvat gleda da posjeti Srbiju i kad vidi ovaj forum, što bi mogao pomisliti ?

e nemoj da ga sereš. Sad ga s oproštenjem sereš i to na veliko.

Svatko može doći u Hrvatsku na odmor ili kao turist i ništa mu se neće desiti. Ja sam masovno po Rijeci, Opatiji, Puli, Korčuli vidjeo ljude koji normalno čitaju novine na ćirilici. Pa i vaš slavni doktor Dabić .- Karadžić je bio kod nas . Ako ON NIJE IMAO STRAHA ne znam tko bi ga drugi trebao imati.

Tako da nemoj da lažeš i truješ tu mlade ljude svojom mržnjom, samo zato što nemaš gdje istresti svoje životne frustracije.

Jedini faktori koji nisu poželjni u Hrvatskoj su oni koji su optuženi za ratne zločine a oni su javne ličnosti i njihova imena se znaju.

Svi ostali bez ikakvih problema mogu doći i mogu se odmoriti bez straha za svoju sigurnost i imovinu.

A reci ti sad meni, kad neki Hrvat gleda da posjeti Srbiju i kad vidi ovaj forum, što bi mogao pomisliti ?

STRAHA NEMA
ALI NEMA NI LJUBAVI
A TAKO ĆEMO ZAPLAKATI ŠTO DOĆI NEĆE

pinki ajde da ti ja ovako opišem.

Je li Kosovo Srbija ? Ja ti kao netko tko je pri kraju faksa i tko je odabrao međunarodno pravo kao specijalizaciju kažem da - jeste. Zašto ? Zato što činjenica da na Kosovu živi preko milijun šiptara ne mijenja činjenicu da je to suvereni teritorij Srbije. Dakle brojnost stanovništva ne mijenja činjenicu narodnog suvereniteta što je osnovni postulat međunarodnog prava. Vama su ga oteli, jeste li ga pokušali spasiti - niste, umjesto da se borite vi ste išli kršiti vlastiti grad i pljačkati vlastite dućane.

Istom analogijom, krajinski Srbi neovisno o tome koliko ih nema nisu imali legitimno pravo za odcjepljenje. To je hrvatski suvereni državni teritorij kao što je Kosovo suvereni teritorij Srbije. Ustav iz 74 jasno određuje da nisu u igri narodi, nego države sa povučenim granicama. I gdje je tu problem.

Strah od NDH je posebna priča. Masa Srba se borila na Hrvatskoj strani i obrnuto. Ne znam kako kod njih nije proradio strah od NDH. Pa i moja stara je baš u tom periodu dobila unaprjeđenje na radnom mjestu, dobila je i nagrade za svoj rad, tako da mislim, da je vaš strah napuhan od strane raznih kvaziintelektualaca.

I ******. To je bilo prošlo i šta ja sad radim. Da mrzim nekoga radi nečije pogrešne politike ? Neću se time trovati.

Ovaj forum nije Srbija. Ovaj forum reprezentira samo ekstremni dio Srbije koju čini velika manjina a takvih foruma ima i kod nas.

vidiš dobila je unapređenje

moj teča Hrvat koji živi u Zagrebu beše u Ante Markovića partiji
beše projugoslovenski orijentisan visoko kotiran u narodnoj banci Hrvatske
dobio otkaz tada a prvi posao nađe kao vozač viljuškara 1998 tek

moj tetka u republičkom mupu beše inspektor 1990 izbačena iz službe
1999 posao redovan nađe kao knjigovđa

da bi preživeli otvoriše preduzeće koje u roku od meseca dva beše uništeno od strane inspekcija
i provalama u magacine

kako ko i kako kad

MI SMATRASMO I DA SE 1945 SVE ZAVREŠILO
PA SE DESI 1970
MI SMATRASMO I DA SE 1971 SVE ZAVRŠILO
PA SE DESI 1990
NE 1995 SE NIJE ZAVRŠILO

stani malo.

kod nas su puno gore prolazili ljudi koji su bili projugoslanski orijentirani nego pročetnički.

Pa ?
Vi ste mom narodu poništili prvo da živi u državi jednoj
Vi ste se odcepili od države koju moj narod je krvlju stvorio
Vi ste se borili za NEZAVISNOST a moj narod pokušavaše da odbrani neodbranjivo JUGOSLAVIJU

I ONDA MI DOĐU

ČVRSNICA-USTAŠA
SLAVONIJA-USTAŠOID
ALEX84-USTAŠOID BOLID
PICINDIM-BOLID USTAŠOID
ONI HRVATI -PROVOKATOR PLJUCKAVAC
ASTRICA-USTAŠETINA
LJUBO01-JUGO NESRETNIK U POKUŠAJU PRERASTANJA U HRVATA

I pričaju na temama o patnji mog naroda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back