čvrsnica
Domaćin
- Poruka
- 4.321
Koja budala dobrovoljno ide u rat?...tebe baš kopka?
![]()
nisu kao isli iz srbije dobrovoljno u hrvatsku iznoseci bijelu tehniku,zlato i interijere za srbiju,a pritom ne plativsi carinu na granici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja budala dobrovoljno ide u rat?...tebe baš kopka?
![]()
Zagreb je lijep grad, kao i Beograd, ali ja nisam dugo na jednom mjesto dosta često putujem zbog obaveza.
Koji je smisao pitanja ?
Da je rekao da su zasluzeno proterani oni koi su ubijali civile,palili kuce i pljackli pa da se slozim. Jesi li ti video onu kolonu mozda kada su napushteli Hrvatsku? Koliko samo zena i dece koja nemaju pojma sta se dogadja uopshte. Koja su izbachena na ulicu i ostali bez icega. Izvini molim te,ali oni to zasluzili nisu i to normalan covek ne moze da kaze.
Pa puna je Hrvatska srpskih kriminalaca koji su dobro naoružani i imaju vaša dokumenta.Što ne biste primili i malo drugih Srba koji nisu kriminalci?di češ ići jadan ne bio.

To je jadno.bela tehnika je sad jeftina a ni Hrvati nemaju dragocenosti kako se predstavljaju.Ovde rat počinje kad ga započne neko spolja a posle mali paćenici iz Hrvatske traže njegove uzroke u Srbiji.nisu kao isli iz srbije dobrovoljno u hrvatsku iznoseci bijelu tehniku,zlato i interijere za srbiju,a pritom ne plativsi carinu na granici

Ne,to je vaša teza,omiljena kad objašnjavate uzroke rata a nećete da pomenete ustaše u hrvatskoj vladi i one iz emigracije koji su 91. radili šta su hteli.![]()

polako...nemislim na to,vec na dio koji je pisao o ratu u kojem je sudjelovao...svoje razmisljanje o tome..a za izbjeglice sam ti vec rekao,smatram da svi imaju pravo da se vrate svojim kucama..
A za kolonu..naravno da normalni ljudi nisu to zasluzili,kako oni,tako ni oni u Vukovaru..sjecas li se i te kolone..
Ali naravno da je bilo takvih ljudi i sa vashe strane. Zato ja nikada nisam ni dozvolio sebi da kazem da su vashe zrtve zasluzile tako neshto, pa isto tako ne zelim da to drugi prichaju za nashe. Bilo je zivotinja na svim stranama koje su zasluzile, ne da ih proterash, nego to shto kaze inagadadavida, da ih obesish za jaja i ostavish da se sushe na suncu
Pa kamenjar je lepši tebi,a nekome ko je rođen i odrastao u urbanoj sredini je svaki grad lepši od livade.greska.zagreb nije lijep grad
I on je bio mali ali mu ne smeta da lupa kako je na Ovčari ubijeno nekoliko hiljada ljudi a ne oko 200 stotine i svi su identifikovani.Teshko da se secam, mali sam josh bioAli naravno da je bilo takvih ljudi i sa vashe strane. Zato ja nikada nisam ni dozvolio sebi da kazem da su vashe zrtve zasluzile tako neshto, pa isto tako ne zelim da to drugi prichaju za nashe. Bilo je zivotinja na svim stranama koje su zasluzile, ne da ih proterash, nego to shto kaze inagadadavida, da ih obesish za jaja i ostavish da se sushe na suncu
![]()
Ma sve ok, samo nisu oni pokusavali napraviti Hrvatsku do Zemuna nego vasi Srbiju do Karlovca.![]()

I on je bio mali ali mu ne smeta da lupa kako je na Ovčari ubijeno nekoliko hiljada ljudi a ne oko 200 stotine i svi su identifikovani.
Pa kad odeš u penziju,preseli se u Zemun.Ne verujem da će ovde neko da odbije da ti izda dokumente,što sumnjam da bi moglo ako bi ja kojom nesrećom hteo da se preselim u Hrvatsku.jasta.ja fasovo ban,samo sto sam u avataru stavio lokaciju zemun...i sad ti budi pametan...![]()

Ti bi u Zemunu potrajao otprilike dva minuta, dok te ne bi do'vatila ekipa u trenerkama i sa pederusama oko struka i od tebe napravila amorfnu masu.jasta.ja fasovo ban,samo sto sam u avataru stavio lokaciju zemun...i sad ti budi pametan...![]()
Teshko da se secam, mali sam josh bioAli naravno da je bilo takvih ljudi i sa vashe strane. Zato ja nikada nisam ni dozvolio sebi da kazem da su vashe zrtve zasluzile tako neshto, pa isto tako ne zelim da to drugi prichaju za nashe. Bilo je zivotinja na svim stranama koje su zasluzile, ne da ih proterash, nego to shto kaze inagadadavida, da ih obesish za jaja i ostavish da se sushe na suncu
![]()
bravo dule,jos ce od tebe kad porastesh postati i ljudina,samo tako...aliiiiii i ovdje vridi,obavezno razlikovati pojmove UZROK I POSLJEDICA.
UZROK(raznorazni vukovari..)POSLJEDICA(akcija oluja)..
Evo i imena likvidiranih Srba,koga zanima.BTW,na ovoj temi se Udari ga zvao Opacupa.Pa ako cemo josh dalje u uzroke, deshavala su se sranja i per napada na Vukovar. Znash ono, piche kola bez registracija po Vukovaru, kidnapuju Srbe i streljaju na reci. To se stvarno desavalo, cak su i Hrvati prichali o tome, a ako ocesh josh dalje u uzroke onda imash Bleiburg,a josh dalje Jasenovac i tako u nedogled....isto kao i sa posledicama.

I on je bio mali ali mu ne smeta da lupa kako je na Ovčari ubijeno nekoliko hiljada ljudi a ne oko 200 stotine i svi su identifikovani.
Pa ako cemo josh dalje u uzroke, deshavala su se sranja i per napada na Vukovar. Znash ono, piche kola bez registracija po Vukovaru, kidnapuju Srbe i streljaju na reci. To se stvarno desavalo, cak su i Hrvati prichali o tome, a ako ocesh josh dalje u uzroke onda imash Bleiburg,a josh dalje Jasenovac i tako u nedogled....isto kao i sa posledicama.
Ljudi vi ste definitivno odlutali,ovo ce vjerovatno biti jos jedna tema za katanac.
davno nije bilo:
KOD USTASA NIKAKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dule,nemoramo nazad.drzmo se samo vremenskog okvira.'91-'95.PRVO se je desio vukovar sa ovcarom(masakar nad bolesnicima i ranjenicima)...pa na desetine takvih po ciloj Hrvatskoj.tek onda de deshava akcija oluja..a di su jos raznoraznisarajevo,srebrenica,foca,bijeljina...di su
srbi(cetnici)klali i palili sve nesrpsko.nema dileme,srbi su jedini krivici svih desavanja '90ih..od slovenije,rvatske,bosne do kosova.naravno,jedan dio srba je platio ceh cetnickih orgijanja..ali sve srpske zrtve su na nivou statisticke greske,kad se pobroje rvatske,bosnjacke i albanske zrtve.
ja znam da to nije lipo za cuti,ali to su historijske cinjenice..na kilometrima filmske vrpce zabiljezeni..
dule,nemoramo nazad.drzmo se samo vremenskog okvira.'91-'95.PRVO se je desio vukovar sa ovcarom(masakar nad bolesnicima i ranjenicima)...pa na desetine takvih po ciloj Hrvatskoj.tek onda se deshava akcija oluja..a di su jos raznorazni sarajevo,srebrenica,foca,bijeljina...di su
srbi(cetnici)klali i palili sve nesrpsko.nema dileme,srbi su jedini krivici svih desavanja '90ih..od slovenije,rvatske,bosne do kosova.naravno,jedan dio srba je platio ceh cetnickih orgijanja..ali sve srpske zrtve su na nivou statisticke greske,kad se pobroje rvatske,bosnjacke i albanske zrtve.
ja znam da to nije lipo za cuti,ali to su historijske cinjenice..na kilometrima filmske vrpce zabiljezeni..

Pa kamenjar je lepši tebi,a nekome ko je rođen i odrastao u urbanoj sredini je svaki grad lepši od livade.