Poziv Srbima iz Hrvatske

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da je rekao da su zasluzeno proterani oni koi su ubijali civile,palili kuce i pljackli pa da se slozim. Jesi li ti video onu kolonu mozda kada su napushteli Hrvatsku? Koliko samo zena i dece koja nemaju pojma sta se dogadja uopshte. Koja su izbachena na ulicu i ostali bez icega. Izvini molim te,ali oni to zasluzili nisu i to normalan covek ne moze da kaze.

polako...nemislim na to,vec na dio koji je pisao o ratu u kojem je sudjelovao...svoje razmisljanje o tome..a za izbjeglice sam ti vec rekao,smatram da svi imaju pravo da se vrate svojim kucama..

A za kolonu..naravno da normalni ljudi nisu to zasluzili,kako oni,tako ni oni u Vukovaru..sjecas li se i te kolone..

polako...nemislim na to,vec na dio koji je pisao o ratu u kojem je sudjelovao...svoje razmisljanje o tome..a za izbjeglice sam ti vec rekao,smatram da svi imaju pravo da se vrate svojim kucama..

A za kolonu..naravno da normalni ljudi nisu to zasluzili,kako oni,tako ni oni u Vukovaru..sjecas li se i te kolone..

Teshko da se secam, mali sam josh bio:lol: Ali naravno da je bilo takvih ljudi i sa vashe strane. Zato ja nikada nisam ni dozvolio sebi da kazem da su vashe zrtve zasluzile tako neshto, pa isto tako ne zelim da to drugi prichaju za nashe. Bilo je zivotinja na svim stranama koje su zasluzile, ne da ih proterash, nego to shto kaze inagadadavida, da ih obesish za jaja i ostavish da se sushe na suncu:lol:

Teshko da se secam, mali sam josh bio:lol: Ali naravno da je bilo takvih ljudi i sa vashe strane. Zato ja nikada nisam ni dozvolio sebi da kazem da su vashe zrtve zasluzile tako neshto, pa isto tako ne zelim da to drugi prichaju za nashe. Bilo je zivotinja na svim stranama koje su zasluzile, ne da ih proterash, nego to shto kaze inagadadavida, da ih obesish za jaja i ostavish da se sushe na suncu:lol:
I on je bio mali ali mu ne smeta da lupa kako je na Ovčari ubijeno nekoliko hiljada ljudi a ne oko 200 stotine i svi su identifikovani.

bravo dule,jos ce od tebe kad porastesh postati i ljudina,samo tako...aliiiiii i ovdje vridi,obavezno razlikovati pojmove UZROK I POSLJEDICA.

UZROK(raznorazni vukovari..)POSLJEDICA(akcija oluja)..

bravo dule,jos ce od tebe kad porastesh postati i ljudina,samo tako...aliiiiii i ovdje vridi,obavezno razlikovati pojmove UZROK I POSLJEDICA.

UZROK(raznorazni vukovari..)POSLJEDICA(akcija oluja)..

Pa ako cemo josh dalje u uzroke, deshavala su se sranja i per napada na Vukovar. Znash ono, piche kola bez registracija po Vukovaru, kidnapuju Srbe i streljaju na reci. To se stvarno desavalo, cak su i Hrvati prichali o tome, a ako ocesh josh dalje u uzroke onda imash Bleiburg,a josh dalje Jasenovac i tako u nedogled....isto kao i sa posledicama.

Pa ako cemo josh dalje u uzroke, deshavala su se sranja i per napada na Vukovar. Znash ono, piche kola bez registracija po Vukovaru, kidnapuju Srbe i streljaju na reci. To se stvarno desavalo, cak su i Hrvati prichali o tome, a ako ocesh josh dalje u uzroke onda imash Bleiburg,a josh dalje Jasenovac i tako u nedogled....isto kao i sa posledicama.
Evo i imena likvidiranih Srba,koga zanima.BTW,na ovoj temi se Udari ga zvao Opacupa.:hahaha:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4790252

I on je bio mali ali mu ne smeta da lupa kako je na Ovčari ubijeno nekoliko hiljada ljudi a ne oko 200 stotine i svi su identifikovani.

Teško da je netko mogao poginuti kad JNA i šopingholičari iz Srbije nisu koristili teško naoružanje,MIG-ove,tenkove i topove.

Bio je to fair play ratovanje,puška na pušku kao pravi gentlemeni...

Bilo je i pauza da civili protegnu noge,uzmu osnovne namirnice i udahnu zraka(vazduha).

dule,nemoramo nazad.drzmo se samo vremenskog okvira.'91-'95.PRVO se je desio vukovar sa ovcarom(masakar nad bolesnicima i ranjenicima)...pa na desetine takvih po ciloj Hrvatskoj.tek onda se deshava akcija oluja..a di su jos raznorazni sarajevo,srebrenica,foca,bijeljina...di su
srbi(cetnici)klali i palili sve nesrpsko.nema dileme,srbi su jedini krivici svih desavanja '90ih..od slovenije,rvatske,bosne do kosova.naravno,jedan dio srba je platio ceh cetnickih orgijanja..ali sve srpske zrtve su na nivou statisticke greske,kad se pobroje rvatske,bosnjacke i albanske zrtve.
ja znam da to nije lipo za cuti,ali to su historijske cinjenice..na kilometrima filmske vrpce zabiljezeni..

dule,nemoramo nazad.drzmo se samo vremenskog okvira.'91-'95.PRVO se je desio vukovar sa ovcarom(masakar nad bolesnicima i ranjenicima)...pa na desetine takvih po ciloj Hrvatskoj.tek onda de deshava akcija oluja..a di su jos raznoraznisarajevo,srebrenica,foca,bijeljina...di su
srbi(cetnici)klali i palili sve nesrpsko.nema dileme,srbi su jedini krivici svih desavanja '90ih..od slovenije,rvatske,bosne do kosova.naravno,jedan dio srba je platio ceh cetnickih orgijanja..ali sve srpske zrtve su na nivou statisticke greske,kad se pobroje rvatske,bosnjacke i albanske zrtve.
ja znam da to nije lipo za cuti,ali to su historijske cinjenice..na kilometrima filmske vrpce zabiljezeni..

Kao prvo, ja koliko znam deshavala su se kidnapovanja, otimanja i ubijanja ljudi u Vukovaru pre samog dolaska JNA, zatim zaboravio si da spomenesh i dizanje u vazduh srpskih kuca i kafica u istom gradu. Drugo nije tacno da su srpske zrtve na nivou statisticke greshke. Samo u Bosni su na drugom mestu, odmah iza muslimana koji su relano najvishe stradali. Zlochina na Srbima imash koliko hoces. Pa sta je uzrok bio Medackom dzepu i Gospicu? Hocesh da kazesh da su imali debelog razloga da tamo pobiju sve ljude? Naravno da nije lepo chuti da su tvoji sunarodnici radili svakakve stvari( to shto se tiche mene),ali ja sam odlichno svestan toga i ti ljudi u moje ime nisu radili nishta. U moje ime moze da radi samo neko ko ima pechat overen od suda i to je to. Svaljivati kolektivnu krivicu na ceo srpski narod je krajnje neumesno i fasisticki.

dule,nemoramo nazad.drzmo se samo vremenskog okvira.'91-'95.PRVO se je desio vukovar sa ovcarom(masakar nad bolesnicima i ranjenicima)...pa na desetine takvih po ciloj Hrvatskoj.tek onda se deshava akcija oluja..a di su jos raznorazni sarajevo,srebrenica,foca,bijeljina...di su

:evil::evil::evil::evil::evil:
Шта вам све модератори допуштају!!!
ДОКЛЕ БРЕ!?

ИШ БРЕ, ИШ!!!

pile.gif

report.gif

:bye::bye::bye:

E ova ustasija provede pola vremena u lupanju gluposti,pola u nekim provokacijama,a vecinu vremena ipak u kukanju kako im je tesko ovdje na forumu,pa banuju nas stalno,molim te teto nemoj da me banujes,pa zasto mene sto nisi onog i ................

RECI NE USTASAMA I NDH!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back