Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
Ima dosta bosanaca u srbiji , nece osetiti da nije u bosni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego koliko se sad ceka da bi se izvadila licna karta i pasos?
Tacno, to je poenta zivota u Srbiji...
---------------------------------------------
Nego da bih upotpunio sliku nekadasnje srbije i danasnje....
Davno, bio sam mali, kad sam bio u gostima u Aleksincu, ne znam tacno datum, ali je bilo toplo tih dana...
Tamo postoji korzo, tj ljudi setaju glavnom ulicom kao u Sapcu ili nekim drugim gradovima...
Korzo tamo pocinje bebicama u 17h-20h, pa malo stariji , pa onda tinejdzeri od 20h i veliki od 21h...
I negde oko 21.30 prodjose dvoje kola hitne pomoci...sa upaljenim rotacijama...
Posle petnaestak minuta sporednim ulicama prodjose jos 5 i vise kola hitne pomoci sa sirenama...
Ljudi su sedeli po kafanama i kaficima i pocese da ustaju i odlaze kucama.Muk...
Video sam kao dete muk zebnje celog grada, iako niko od aleksincana nije imao rodbinu u rudniku, oni su ziveli u Aleksinackom rudniku ,mestu 5km od Aleksinca, samo je par ljudi iz Aleksinca radilo u rudniku,kao inzenjeri.
Niko nije znao nista, a video sam i vlazne oci, ali ne plakanje...cudne su to oci, ono kad se nekad iskrade suza iz krajnjeg ugla...
Mladji su otisli kucama, stariji su neki otisli kucama, a neki do doma zdravlja, da pitaju da li treba krvi....
Rekli su im da idu kucama, da ne znaju nista...
Nekih 40 minuta kasnije je bila sirena 1min... tada su svi znali, tada je vec bio pust grad, tada su svi koji su hteli otisli do doma zdravlja ili bolnice...
Te Srbije vise nema.
Sad bi to masovno bili lutajuci reporteri, senzacionalisti, kakva suza u ivici ociju.....
Da li znate nekoga ko se vratio iz inostranstva i zapoceo neki manji biznis u srbiji?
!