Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Ja na to jos nEsam naisla
. . . . .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, postoje, zasto ne??? Imam dosta drugova, doduse malo prijatelja, ali cini mi se da cu skoro steci jednog dobrog druga. "Pobratimili" smo se na jednoj zurci pre oko dve nedelje, pa smo se culi ujutro i dogovorili da, ako smo brat i sestra, trebalo bi malo vise da se druzimo!
Inace, ja za drugove biram potpuno drugacije tipove nego za potencijalne momke. Moji drugovi pre svega moraju da budu dobri prema meni (a momci... ne bas, ili ne na onaj nacin na koji zelim drugovi da budu dobri prema meni... uh al' sam se zapetljala).
Vrlo retko i vrlo teško.
Obično se muškarci napale na svoje drugarice. Ovo je, iz nekog meni nepoznatog razloga, vrlo simpomatično. Retko koji muškarac će reći da, u nekom izvesnom slučaju, ne bi bio u vezi sa svojom drugaricom.
E sad, nažalost mnogi odu predaleko i upropaste takva prijateljstva.
Zavisi...
Odnos može da sjebe i "produbi" prijateljske odnose![]()
hahahahahahahahahaaha......i šta je sad poenta?Da, postoje, zasto ne??? Imam dosta drugova, doduse malo prijatelja, ali cini mi se da cu skoro steci jednog dobrog druga. "Pobratimili" smo se na jednoj zurci pre oko dve nedelje, pa smo se culi ujutro i dogovorili da, ako smo brat i sestra, trebalo bi malo vise da se druzimo!
Inace, ja za drugove biram potpuno drugacije tipove nego za potencijalne momke. Moji drugovi pre svega moraju da budu dobri prema meni (a momci... ne bas, ili ne na onaj nacin na koji zelim drugovi da budu dobri prema meni... uh al' sam se zapetljala).
Ne postoje, nema šanse
možda samo na netu