C
COOL GIRL
Gost
LJUDI STA MISLITE POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJAELJSTVA?MOJE LICNO ISKUSTVO-NE!!!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
COOL GIRL:LJUDI STA MISLITE POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJAELJSTVA?MOJE LICNO ISKUSTVO-NE!!!!!
E,tu se slazemo :wink:fizio:Naravno da postoje.....ali....svako prijateljstvo moze da se pretvori u vezu.....mala je granica :wink:
Napokon!!!!Courtney:E,tu se slazemo :wink:fizio:Naravno da postoje.....ali....svako prijateljstvo moze da se pretvori u vezu.....mala je granica :wink:
Eh,pa eto...fizio:Napokon!!!!Courtney:E,tu se slazemo :wink:fizio:Naravno da postoje.....ali....svako prijateljstvo moze da se pretvori u vezu.....mala je granica :wink:![]()
![]()
:wink:
Courtney:Postoje.Evo,Keeper i ja...![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
snaja88:NE POSTOJE!
Da bi musko i zensko poceli da se ,,druze,, mora da postoji simpatija.Ponekad cak i obostrana...![]()
Eh,Keeper,ne pricaj,dok ne cujes kakav je san u pitanju...Keeper:Courtney:Postoje.Evo,Keeper i ja...![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
of courseops:
hehe
nego, sta ti bre sanjas fizia, sanjaj mene breee ako sam ti najbolji drug![]()
salim se 8)
Courtney:Eh,Keeper,ne pricaj,dok ne cujes kakav je san u pitanju...Keeper:Courtney:Postoje.Evo,Keeper i ja...![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
of courseops:
hehe
salim se 8)![]()
![]()
Dobro kakav je san bio?????????Keeper:Courtney:Eh,Keeper,ne pricaj,dok ne cujes kakav je san u pitanju...Keeper:Courtney:Postoje.Evo,Keeper i ja...![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
of courseops:
hehe
salim se 8)![]()
![]()
ahh ... dobro.
znaci, bolje da ne znam?![]()
Isti ko na slicifizio:Dobro kakav je san bio?????????Keeper:Courtney:Eh,Keeper,ne pricaj,dok ne cujes kakav je san u pitanju...Keeper:Courtney:Postoje.Evo,Keeper i ja...![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
of courseops:
hehe
salim se 8)![]()
![]()
ahh ... dobro.
![]()
![]()
Dobro bre cime sam zasluzio da me tako prozivas?????Courtney:Isti ko na slicifizio:Dobro kakav je san bio?????????Keeper:Courtney:Eh,Keeper,ne pricaj,dok ne cujes kakav je san u pitanju...Keeper:Courtney:Postoje.Evo,Keeper i ja...![]()
![]()
![]()
ops:
![]()
![]()
![]()
of courseops:
hehe
salim se 8)![]()
![]()
ahh ... dobro.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salim seCourtney:Boze,pa sto sam te sad prozivala? :shock:![]()
Opet se slazemo 8) 8) 8)fizio:Salim seCourtney:Boze,pa sto sam te sad prozivala? :shock:![]()
:wink: Cool si ti :wink:
Lupet zato sto jedina ovde govorim istinu?!!Mozda za tebe...Keeper:snaja88:NE POSTOJE!
Da bi musko i zensko poceli da se ,,druze,, mora da postoji simpatija.Ponekad cak i obostrana...![]()
... al neki ovde lupetaju ...![]()
Hmmmmm.....naravno da postoje,samo treba biti na odredjenoj distanci!!!COOL GIRL:LJUDI STA MISLITE POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJAELJSTVA?MOJE LICNO ISKUSTVO-NE!!!!!
Ali moze da se pretvori u vezu..... :wink:Ella_RASTA:Postoje,ja imam druga kojem mogu sve da kayem i nikada me nije izdao.To je pravo prijateljstvo!!!