POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mushkarci su "mozhdano" jednostavniji
kad se nadjem sa ortacima, svi smo u fazonu SHO SAM VIDO RIBU EEEEE, i mi svi kao EEEE, i JEL STE GLEDALI TEKMU SINOC EEE a mi svi DAA EEEE, a kad su drugarice u pitanju, to je BLA BLA BLA BLA BLA SHTA TI MISLISH BLA BLA BLA, a ja kao DA DA JES JES....pogubim se u zhenskim razgovorima, to je uzhas...

kad se nadjem sa ortacima, svi smo u fazonu SHO SAM VIDO RIBU EEEEE, i mi svi kao EEEE, i JEL STE GLEDALI TEKMU SINOC EEE a mi svi DAA EEEE, a kad su drugarice u pitanju, to je BLA BLA BLA BLA BLA SHTA TI MISLISH BLA BLA BLA, a ja kao DA DA JES JES....pogubim se u zhenskim razgovorima, to je uzhas...

e,pa vidis ,ovako je u mom drustvu.Niko se ne libi da kaze sta zeli,ili uradi,koliko god gadno bilo:cool:
Neki ce me potpuno razumeti,zar ne Peki???:super:
U to ime,pasce jedna dvoguza:pivce::hvala:

Zapravo takve zenske razgovore ne mozes ni da pratis jer sve pricaju toliko glasno, brzo i u isto vreme da je nemoguce pratiti.

Recimo kada sa drugaricama vrsim neku intelektualniju diskusiju zna se kako se prica, po redu, svaka ceka da druga zavrsi...i tako to jelte...

Ali kad se prica o nekim glupostima, muskarcima, kada se ogovara....mislim da se zaista moze poistovetiti sa kokodakanjem. Jao jesi videla onu( pa ni ne zavrsi receni) ova druga : da da pa sve pocnemo da se smejemo i tako ukrug:(

:rotf:

Ne vidim razlog zashto e bi postojala mushko/zenska prijateljstva?! Naravno postoje teme o kojim ne pricham sa drugovima ali takva prijateljstva su moguca...

Nervira me kad okolina ne moze da prihvati da razlichiti polovi mogu biti samo prijatelji.
Idemo tako ja i Gale ulicom i prichamo kad neki lik dobacuje "O Galicu jel ti to riba?!'' :eek:

Ili josh gore,sinoc otpratimo nas chetiri devojke jednog druga do kuce kad tamo sede neke njegove komshije i kazu:
''O Jovo, 4 cure mnogo je to... pozovi brata da ti pomogne...''
On se nasmeje i kaze da mo mu samo drugarice, a na to ce ovaj ''Nemoj tako, kao drugarica a 'vamo spavash sa njom...'' :eek: :roll: :dash:

Boodala! :evil:

I da, sa momcima je nemoguce razgovarati o zenskoj modi,frizuri i sl.
Ja nisam mogla da se odluchim kako da se oshisham.... meni se svidjau dve frizure, jedna drugarica kaze da se oshisham kao na prvoj slici, druga kaze da je bolja ova druga i dogovorimo se da presudi prva osoba koju vidimo. I pojavi se jedan drug i kao on ce da odluchi... pokazem mu ja slike od Ani Lorak a on kaze ''Uuuu koja dobra riba!'' :dash: :rotf:

Poslednja izmena:
mukarci i zene mogu da nadju mnogo zajednickih tema... ja vise volim da se druzim sa decacima, njihovo prijateljstvo je iskrenije... mogu da pricaju o svakakvim temama, samo da zele, a ovo za frizuru, pa oni mogu najbolje da ti kazu sta ti valja, a sta ne, ipak su muskarci i znaju sta im se svidja a sta ne... mozda postoji druzenje ali drugarstvo ne, jer drugarstvo znaci da provodite dosta vremena zajedno, i svakom u jednom trenutku padne na pame- PA STA BI BILOM DA SMO MI SADA ZAJEDNO???

Kad muški krenu da ogovaraju, to je mnogo poganije i sočnije od ženskog ogovaranja...

Apropo topika...teško...

Back