POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da postoje...ali, moguca su samo u slucaju da ni jedno od to dvoje nije zaljubljen u drugo...ja imam najboljeg druga vec 12 godina, i nikad, nikad, ali NIKAD me nije gledao drugacije, a ni ja njega...zasto neko misli da se izmedju dve osobe suprotnog pola obavezno mora javiti 'nesto' ? Zasto neko zbog jednog iskustva kada se drug zaljubio u njega/nju misli da ne postoje musko-zenska prijateljstva?

Ja lichno mislim da je to nemoguce,uvek je jedan od dvoje zaljubljen u drugo ili se to vremenom razvija...mada teshko da ce neko priznati drugu/drugarici da oseca neshto vishe...ali ja sam imala sam par situacija kada su mi najbolji drugovi izjavili ljubav...mozete da zamislite koliko je to zaprepashcenje...posle nekoliko godina drugarstva...nema shanse da postoji takva vrsta prijateljstva-uverena sam u to...

Ja licno mislim da ne postoje,uvek je jedan od dvoje zaljubljen u drugo ili se to vremenom razvija...mada teshko da ce neko priznati drugu/drugarici da oseca neshto vishe...ali ja sam imala sam par situacija kada su mi najbolji drugovi izjavili ljubav...mozete da zamislite koliko je to zaprepashcenje,posle nekoliko godina drugarstva...

Naravno da postoje...ali, moguca su samo u slucaju da ni jedno od to dvoje nije zaljubljen u drugo...ja imam najboljeg druga vec 12 godina, i nikad, nikad, ali NIKAD me nije gledao drugacije, a ni ja njega...zasto neko misli da se izmedju dve osobe suprotnog pola obavezno mora javiti 'nesto' ? Zasto neko zbog jednog iskustva kada se drug zaljubio u njega/nju misli da ne postoje musko-zenska prijateljstva?
Zato shto su ljudi po egocentrichna stvorenja i misle da se svet okrecje oko njih :rolleyes:

Ja imam primere iz ličnog iskustva koji kogovore i za i protiv... :-)
Valjda sve zavise od ljudi. Mislim da postoje, ali da puno faktora treba da se ispuni. Realno, šta mislite, koliko osoba koje pripadaju istom polu su vam pravi i iskreni prijatelji? Ja znam da ih kod mene ima malo. Možda to nije pitanje pola, već toga kako su pravi prijatelji retki....

ja mislim da su zensko-zenska prijateljstva ipak mnogo bolja
jer pored svega sto vi ovde pricate ipak ze devojke medjusobno bolje razumeju nego shto ce te razumeti drug ( mislim ipak je mushko, ne?! )

mushko-zenska prijateljstva postoje ako je on mnogo ruzan ili ona :D

Pa to je tacno ali ovaj... Prijateljstva postoje, moze cak i posle veze (imam jedno takvo), a i pre. I ne moraju ni jedno ni drugo biti ruzni, mislim imam par prijateljica za koje bih hteo da su nesto vise, ali ne toliko zarko tako da smo samo prijatelji. A imam i lepih prijateljica koje me ne interesuju pa smo opet prijatelji. A onda opet (posto nikad ne zelim da ostavim los utisak o sebi) ima onih koje se loze na mene i koje su mi to iskreno rekle a koje mene najmanje zanimaju pa smo opet prijatelji. Tako da uvek, uvek ima. I rest my case... :P

Pa to je tacno ali ovaj... Prijateljstva postoje, moze cak i posle veze (imam jedno takvo), a i pre. I ne moraju ni jedno ni drugo biti ruzni, mislim imam par prijateljica za koje bih hteo da su nesto vise, ali ne toliko zarko tako da smo samo prijatelji. A imam i lepih prijateljica koje me ne interesuju pa smo opet prijatelji. A onda opet (posto nikad ne zelim da ostavim los utisak o sebi) ima onih koje se loze na mene i koje su mi to iskreno rekle a koje mene najmanje zanimaju pa smo opet prijatelji. Tako da uvek, uvek ima. I rest my case... :P

eee ne poznajesh ti zhensko... :lol:
te devojke koje se loze na tebe ne osecaju ni p od prijateljstva vec samo n od nade da cete biti zajedno...:-D

a prijateljstvo posle veze mozhe to se slazhem :-D

Back