POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJATELJSTVA ?

• Začetnik teme Začetnik teme COOL GIRL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja imam jednog jako dobrog i dragog druga.
Sinoc mi drugarica koja uci sa njim kaze da su ostale torokuse iz njihovog odeljenja komentarisale da nas tvoje "mutimo nesto" .
*** ne mozes da prozboris dve reci sa muskom osobom, odmah ti je decko.
A ako imas decka, a progovoris koju sa osobom suprotnog pola, odmah si decka prevarila.

U *** sto ja mrzim to kad te zezaju za nekoga... Malopre mene neka devojka pocela da "muci" i drugovi mi odma' govore kao "Aaajde Stojane, slobodno je u'vati za dupe"... Jednom sam to uradio i po ceo dan su brujali o tome i zezali me...

Mada je fora to sto se svi zaljubili u tu devojku pa cim je neko pipne ili poprica sa njom, ostali ga odma' zezaju...zato je izbegavam i samo se dop. sa njom.:thumbdown:

ja mislo da se to zavrshava u osnovnoj...

Neke stvari nikad ne prolaze...ja iz tog razloga nisam imao puno devojaka u osnovnoj, a vecina veze su bile tajne.

Imam vec duze vreme najboljeg druga sa kojim sve pricam.
I moji roditelji i njegovi tvrde da musko zenska prijateljstva ne postoje. Sve zavisi od coveka do coveka.
Ja volim devojke, on voli momke i sigurno smo pravi prijatelji.

Sta znaci duze vreme?! duze vreme je 30 god.... a verujem da imas tako 14-15 god i verujem da ce to drugarstvo kad tad nestati.... dal ces ti zeleti vise ili on..... uvek tako bude....

i da, verujem da si ovo podvuceno greskom napisala :)

hah
ja volim devojke i ona voli devojke a ja volim nju a ona voli da me drži u blizini kao da sam neki simpatičan ker i kad rekoh da je volim ona se uspaničila i pobegla
i ja nastavio da cirkam pivo dok nisam ostao bez keša i posle kod ortaka cirkao i ubio se ko majmun i došao kući, probudio se u 8 i tresao se kao prut(a ne beše mi hladno) dušu sam hteo da ispovraćam( a ne beše mi muka)

I serrem se ja prvo na žene
onako kolektivno
pa onda na takozvana muško-ženska prijateljstva
pa onda na ebenu destruktivnu emociju zvanu ljubav i ko je izmisli dabogda goreo u najcrnjim vatrama pakla pizzda mu materina neobrijana

hah
ja volim devojke i ona voli devojke a ja volim nju a ona voli da me drži u blizini kao da sam neki simpatičan ker i kad rekoh da je volim ona se uspaničila i pobegla
i ja nastavio da cirkam pivo dok nisam ostao bez keša i posle kod ortaka cirkao i ubio se ko majmun i došao kući, probudio se u 8 i tresao se kao prut(a ne beše mi hladno) dušu sam hteo da ispovraćam( a ne beše mi muka)

I serrem se ja prvo na žene
onako kolektivno
pa onda na takozvana muško-ženska prijateljstva
pa onda na ebenu destruktivnu emociju zvanu ljubav i ko je izmisli dabogda goreo u najcrnjim vatrama pakla pizzda mu materina neobrijana

E majke mi si kralj, na svaki drugi tvoj post se odvalim od smeha :D

e ebiga brate, neam pojma šta je ovde smešno jer ja bih sebe iskasapio sad :)
mislim, toliko me ujebu žene da se posle pitam kako uopšte mogu da drrkam i da gledam njihova dupeta

Ma bre zajebi ljubav, ionako ni jedna ne traje vecnost i jos na kraju neko mora da ispasta. Setio sam se nekog lika koji nije znao kako da sutne ribu, koja je bila ludo zaljubljena u njega i on baja napisao grafit na kom pise "sve ima svoj kraj samo virsla ima dva" :D

I inače, mrtva ljubav me tera da svako veče idem u kafanu da se napijam.. ili ako nisam pri kinti, da sedim kući... i da se napijam sam :mrgreen:
malopre sam otišao, spičkarao sve pare na pivo i opet se nisam dovoljno urokao.. jes' da sam posle naleteo na nekog malog kera i igrao se sa njim, pa smo zajedno trčkarali po selu i lajali i zavijali na one druge kerove koji se nalaze unutar kapije dvorišta..al svejedno
jedno iskustvo više( i odrano grlo) ali ništa pored toga :S

Ne, u stvari, bila je jedna situacija sa jednim od ljudi iz užeg kruga. Bili smo prijatelji od zabavišta, onda sam počela da mu se sviđam u osmom razredu (išli u isti razred), pa kad sam skontala, odma sam mu nedvosmisleno (najnedvosmislenije moguće) rekla da nema ništa od toga i da se ne trudi bzvz, onda se on ljutio na mene do kraja osmog i tokom cele prve godine (opet isti razred), i u tom periodu nije pričao sa mnom, ali je koristio svaku priliku da bude stoka prema meni, na fazon potkači me ramenom kad prolazi pored mene, biva okrutno derište, i tako to, i onda je jedan dan, iz vedra neba, samo seo pored mene u busu, bez pitanja, i počeo da mi priča o nekom filmu koji je gledao prethodno veče. Ja zaprepastejšn. O.o I od tad se sve normalno nastavilo, i sad se redovno čujemo, i vidimo koliko je moguće, kad se uzme u obzir da čovek studira u BGu. :/

Njegove reči, ne moje. :P
Al trebalo je videti tu nonšalanciju, e. :mrgreen:
I reče to, i ode, sav onako naduvan kao paun, a ja stojim pod utiskom i gledam u vrata jedno 5 minuta, i onda krenem da se smejem kao manijak. :lol:
Obožavam čoveka. :lol:

ja imam par drugarica sto sto su mi se u pocetku stalno nabacivale
ja sa njima izadjem da izblejim ,a one misle da je dejt i tako to ,i posle par izlazaka sam ucinio sve da pokazem da nisam zainteresovan
postale su mi drugarice zato sto su previse ruzne da bi mi bile devojke
tako da ,ono, realno i treba da se zapitas :lol:

Back