Carol
Poznat
- Poruka
- 9.970
Uzgleda da se moja sestra od tetke zaljubila u najboljeg druga.
Ništa to ne valja.

Ništa to ne valja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam jednog jako dobrog i dragog druga.
Sinoc mi drugarica koja uci sa njim kaze da su ostale torokuse iz njihovog odeljenja komentarisale da nas tvoje "mutimo nesto" .
*** ne mozes da prozboris dve reci sa muskom osobom, odmah ti je decko.
A ako imas decka, a progovoris koju sa osobom suprotnog pola, odmah si decka prevarila.
ja mislo da se to zavrshava u osnovnoj...
ja mislo da se to zavrshava u osnovnoj...
LJUDI STA MISLITE POSTOJE LI MUSKO-ZENSKA PRIJAELJSTVA?MOJE LICNO ISKUSTVO-NE!!!!!
Imam vec duze vreme najboljeg druga sa kojim sve pricam.
I moji roditelji i njegovi tvrde da musko zenska prijateljstva ne postoje. Sve zavisi od coveka do coveka.
Ja volim devojke, on voli momke i sigurno smo pravi prijatelji.
I moji roditelji i njegovi tvrde da musko zenska prijateljstva ne postoje. Sve zavisi od coveka do coveka.
hah
ja volim devojke i ona voli devojke a ja volim nju a ona voli da me drži u blizini kao da sam neki simpatičan ker i kad rekoh da je volim ona se uspaničila i pobegla
i ja nastavio da cirkam pivo dok nisam ostao bez keša i posle kod ortaka cirkao i ubio se ko majmun i došao kući, probudio se u 8 i tresao se kao prut(a ne beše mi hladno) dušu sam hteo da ispovraćam( a ne beše mi muka)
I serrem se ja prvo na žene
onako kolektivno
pa onda na takozvana muško-ženska prijateljstva
pa onda na ebenu destruktivnu emociju zvanu ljubav i ko je izmisli dabogda goreo u najcrnjim vatrama pakla pizzda mu materina neobrijana
E majke mi si kralj, na svaki drugi tvoj post se odvalim od smeha![]()
e ebiga brate, neam pojma šta je ovde smešno jer ja bih sebe iskasapio sad
mislim, toliko me ujebu žene da se posle pitam kako uopšte mogu da drrkam i da gledam njihova dupeta
Prosto mi nije jasno šta nije u redu sa mojim muškim prijateljima, još nijedan me nije spopao sa izlivima ljubavi i zaljubljenosti.
Mada je jedan rekao da mi je na raspolaganju ako oću da se seksam a ne znam s kim bih. xD
Da se zapita čovek.![]()
Njegove reči, ne moje.
Al trebalo je videti tu nonšalanciju, e.
I reče to, i ode, sav onako naduvan kao paun, a ja stojim pod utiskom i gledam u vrata jedno 5 minuta, i onda krenem da se smejem kao manijak.
Obožavam čoveka.![]()
Sve strejt muškarce nabijem na kolac!!!
1. grupa mnogo smara i ne kapira da me ne zanima.
2. grupa spopada onu koju ja ne dam nikome...
i ne.. oni mi ne mogu biti prijatelji!
Sta je pisac hteo da kaze ???
Sta je pisac hteo da kaze ???