Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
A dobro...moram priznati da jeste tako. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu, postoje i te situcajije, ali češće je da tip hoće "nešto više"... I što je najgore, uglavnom on i završi svaki kontakt... -.-
Jaooooooj kako ce tvoj gej prijatelj da te spenkuje po guzi kad te sledeci put bude video jao, jao, jaosigurno цосмополитан savetuje modernoj i savremenoj ženi da nabavi gej prijatelja.
kul. ja imam šinodu.![]()
Jaooooooj kako ce tvoj gej prijatelj da te spenkuje po guzi kad te sledeci put bude video jao, jao, jao![]()
ijao
šiki, kako ti znaš šta ja volim...
pravi si prijatelj.
j'aime mon petit chiqui...![]()
Pa dabomesvaka moguca forumashica je tako opasna riba da su svi ortaci probali da je smuvaju...
jest' лове ис ин тхе аир!ma... bitno da лове cveta...
ah, pa rekoh na franc. da "volim mog malog šikija"
misssim, pofrancuzih ti ime šiki = chiqui![]()
Sve ribe padaju i ovako, moram da smislim neko odvratnije da ih malo skinem s kuurca!Uuuu matori, odma da se prekrstis, to francusko tako perverzno zvuci... ja mislim da ce odma sve ribe da ti padaju kad im se predstavis![]()
svaka moguca forumashica je tako opasna riba da su svi ortaci probali da je smuvaju...
svaka moguca forumashica je tako opasna riba da su svi ortaci probali da je smuvaju...
danas kod mene u shkoli
desio se....ultimatum
daklem
situacija sledeca
ortak vec ubedachen 3,4 meseca
ono, raspada se psihichki i emocionalno (fuj)
i ja mislio, doshlo mu tako, ******, i meni je bilo tako neko vreme jer em je bilo hladno proteklih meseci, em loshe ocene, em sam razmishljao o nekim glupostima.... nebitno
a danas mi neko kazhe
on takav zbog ribe
ja kazhem "ma iiiiiiiiiiiiidiiiiiiiii, ne lazhi"
ispade stvarno tako
i svi me zachudjeno gledaju, kao "kako nisi izvalio dosad?"
a ja gledam i kao "pa ******, vidim nisam upucen, a ochigledno ne vidim takve stvari..."
i pitam "koja je u pitanju, el neka iz njegovog bloka?"
a oni me svi kao gledaju "e mentolu glupi gledash li ti oko sebe???"
i ortak pridje
i kazhe " - ta i ta - " (iz odeljenja)
a ja onako
zabezekneezeeteut (***** ti rech)
i krenem da ce cepam kao "NE SEEEERRIIII!"
a taj ortak sedi pored mene, zabio glavu u sto i umire bukvalno...
a ja idalje
zeabezekmnut
vichem
"NE SEEERIIIII!"
i taj ortak izleti iz uchionice
i ja kao gledam onako "JEEEEBOOOTEEEE"
i neko mi reche posle da je plakao...
e shta zhemska uchini od choveka
mislim, plakao je jer smo komentarisali