Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.039
A kako se zovemo mi bez svalera?
Непожељне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako se zovemo mi bez svalera?
ta tvoja nema baš neki logičan tok misli....Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene.
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.
Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?
.. mi smotane (poštene) spremamo ručak.
Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala?![]()
Nije moja.. taman poslata tvoja nema baš neki logičan tok misli....
nalupetala se gluposti verovatno joj je spremanje ručka najveći problem u životu.
i kada bi imala švalera opet bi morala da sprema ručak ništa se za nju ne bi promenilo....
А мужу и деци спрема комшиница...Nije moja.. taman posla
Valjda je švaleri odvedu na ručak, barem u početku.![]()
ma znam da nije tvoja ali te je nešto zaintrigiralo u vezi te izjave pa si je pomenuo.Nije moja.. taman posla
Valjda je švaleri odvedu na ručak, barem u početku.![]()
Ма, она је тек сад чула онај виц о Светом Петру и крилима, па покушава да исправи док је време.Šta me je navelo da je citiram.. pa to što ona smatra da "poštena žena" ima jednog švalera, dok su one (kao ona) koje nemaju ni jednog, "smotane"?
Da li joj je nešto prekipjelo, da li ima loš odnos u vezi ili je partner vara pa je to rekla.. nešto sigurno ima veze. jInače ta njjena izjava postala je nešto kao lokalni "hit", koji se naširoko prepričava, dopunjuje ili se u nju ubacuju neki novi "momenti", tek postala je obavezan trač.
Naravno da ovo treba shvatiti kao izolovan slučaj, koji može a i ne mora biti nekakav primjer (ne)srećnog braka, veze ili vć čega.. neznam ni ja.
Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene.
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.
Ja nista nisam shvatilasmotane, piše![]()
Idem u cosak da smrdimНепожељне.
Idem u cosak da smrdim
Ja ko svaka postena kad mi muz najavi da stize s posla otvorim prozor da svaleri poiskakaju napolje, sreca pa smo u prizemlju, samo preripeПоштене жене не дају ни мужу, какви црни швалери...а децу налазе у купусу.
Ocu i decka i ljubavnika i svalera!Паметније ти је да нађеш љубавника.
Ocu i decka i ljubavnika i svalera!
Necete vi meni da sam nepozeljna![]()
Nije breТо су све синоними.
Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene.
Šta me je navelo da je citiram.. pa to što ona smatra da "poštena žena" ima jednog švalera, dok su one (kao ona) koje nemaju ni jednog, "smotane"?
Da li joj je nešto prekipjelo, da li ima loš odnos u vezi ili je partner vara pa je to rekla.. nešto sigurno ima veze. jInače ta njjena izjava postala je nešto kao lokalni "hit", koji se naširoko prepričava, dopunjuje ili se u nju ubacuju neki novi "momenti", tek postala je nezaobilazan trač.
Naravno da ovo treba shvatiti kao izolovan slučaj, koji može a i ne mora biti nekakav primjer (ne)srećnog braka, veze ili vć čega.. neznam ni ja.
Poštenje je širok pojam i karakterna je osobina a da li neka žena ima švalera ili ne ne cini je poštenom ili nepoštenomElem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene.
Pa ne postizavaju da kuvaju od silnih aktivnostiNe razumem kako ku(r)vanje isključuje kuvanje?
Aaa. Hvala bogu pa sad sve može da se naručiPa ne postizavaju da kuvaju od silnih aktivnostito za ove koje imaju ekipu švalera
![]()