Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.111
Sad si fin. Počeo si skroz pogresno. Ne znam čemu uvijek neke priče o poštenju bilo čijem jer za sve treba (bar) dvoje.
А то двоје су у пропалом, регресираном, цивилном друштву...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si fin. Počeo si skroz pogresno. Ne znam čemu uvijek neke priče o poštenju bilo čijem jer za sve treba (bar) dvoje.
Sta je tema?
Ma otvaraju nebulozne teme samo da se vrti makar bilo kakva priča na forumu.
Nije mi jasna ta tvoja.. konstatacijaTebe su počele ozbiljno da dezinformišu. Sad moraš da tražiš smotanu,
da bi bio siguran da nema švalera i ako ti slučajno zadahće pomislićeš
da si joj dosadan. Upropašćen si potpuno..![]()
Ni meni nje jasan uvodni post. Ako bi mogao malo da pojasniš.. koja je tuNije mi jasna ta tvoja.. konstatacija![]()
Nije ni meni.. već sam napisao da to nije moje mišljenje, i da mi je nejasno zašto tako.Ni meni nje jasan uvodni post. Ako bi mogao malo da pojasniš.. koja je tu
poštena, a koja poštena..![]()
Poštena je ona što ima jednog švalera.Nije ni meni.. već sam napisao da to nije moje mišljenje, i da mi je nejasno zašto tako.
Prijatna kafica![]()
Mislim da si i dalje u šokuPoštena je ona što ima jednog švalera.
Poštena je i ona što nema ni jednog švalera, al je ona i smotana.
Nepoštena je ona koja ima više švalera.
Jesam li dobro razumela?
Nisi mi baš najjasnija..Poštena je ona što ima jednog švalera.
Poštena je i ona što nema ni jednog švalera, al je ona i smotana.
Nepoštena je ona koja ima više švalera.
Jesam li dobro razumela?
Ma ja mislim da ova smotana njega muva..Mislim da si i dalje u šoku![]()
Pa de pojasni, nisam baš toliko glupa valjda..Nisi mi baš najjasnija..
Ništa ti izgleda ne razumiješštaa je to s,tobom?![]()
Alal vera na analizičekaj da nije obrnuto definisano
ako nema švalera = smotana (i sprema ručak, ali zašto ove sa švalerima ne bi isto spremale ručak? i kome, sebi, i mužu?)
1 švaler = poštena
3-5 švalera = nepoštena
e sad to se takođe misli da je raskinula npr sa prethodnim švalerom, pa ima novog, onda je i dalje poštena, ili ako od početka braka skupi određeni broj švalera? šta je tačno švaler, seksualni odnos, šetnja pored reke ili...?
ove dakle preko 5 definisanih švalera ne zaslužuju ni naziv
je l neko pročitao
Realno, ako imam pet švalera, kad da spremam ručak?čekaj da nije obrnuto definisano
ako nema švalera = smotana (i sprema ručak, ali zašto ove sa švalerima ne bi isto spremale ručak? i kome, sebi, i mužu?)
1 švaler = poštena
3-5 švalera = nepoštena
e sad to se takođe misli da je raskinula npr sa prethodnim švalerom, pa ima novog, onda je i dalje poštena, ili ako od početka braka skupi određeni broj švalera? šta je tačno švaler, seksualni odnos, šetnja pored reke ili...?
ove dakle preko 5 definisanih švalera ne zaslužuju ni naziv
je l neko pročitao
..tako jednostavnoMislim da je neka parodija na pojedine modne trendove među 'elitom'nisi u trendu ako nemaš švalera, valjda
pa je tako ona sa jednim švalerom verna mužu i tom jednom i samim tim poštena
Ove koje i nemaju, nisu u trendu, tj, ostale su pri starinskom vaspitanju i pojmu braka
za ove sa više švalera, nemam objašnjenje, osim da su svestrane i dobrodašne dame
ima i takvih
![]()
U kakvom trendu? To je zastarela priča još od Pokondirene tikve.Mislim da je neka parodija na pojedine modne trendove među 'elitom'nisi u trendu ako nemaš švalera, valjda
pa je tako ona sa jednim švalerom verna mužu i tom jednom i samim tim poštena
Ove koje i nemaju, nisu u trendu, tj, ostale su pri starinskom vaspitanju i pojmu braka
za ove sa više švalera, nemam objašnjenje, osim da su svestrane i dobrodašne dame
ima i takvih
![]()
Poštena je ona koja ne krade. Ti ćeš da mi brojiš švalere, ma nemoj.
Al tad nije bilo fb da se to i objaviU kakvom trendu? To je zastarela priča još od Pokondirene tikve.
Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene.
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.
Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?
.. mi smotane (poštene) spremamo ručak.
Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala?![]()
A i sama se zabrojim kad krenem da ih slažem po azbucnom reduPoštena je ona koja ne krade. Ti ćeš da mi brojiš švalere, ma nemoj.
Јесу ли ово њене речи у загради или си ти то сам додао јер ниси ни разумео шта је госпођа хтела да каже?Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene.
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.
Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?
.. mi smotane (poštene) spremamo ručak.
Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala?![]()