Poštene žene..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
čekaj da nije obrnuto definisano

ako nema švalera = smotana (i sprema ručak, ali zašto ove sa švalerima ne bi isto spremale ručak? i kome, sebi, i mužu?)
1 švaler = poštena
3-5 švalera = nepoštena

e sad to se takođe misli da je raskinula npr sa prethodnim švalerom, pa ima novog, onda je i dalje poštena, ili ako od početka braka skupi određeni broj švalera? šta je tačno švaler, seksualni odnos, šetnja pored reke ili...?

ove dakle preko 5 definisanih švalera ne zaslužuju ni naziv

:P je l neko pročitao

ako nema švalera = smotana (i sprema ručak, ali zašto ove sa švalerima ne bi isto spremale ručak? i kome, sebi, i mužu?)
1 švaler = poštena
3-5 švalera = nepoštena

e sad to se takođe misli da je raskinula npr sa prethodnim švalerom, pa ima novog, onda je i dalje poštena, ili ako od početka braka skupi određeni broj švalera? šta je tačno švaler, seksualni odnos, šetnja pored reke ili...?

Alal vera na analizi :zcepanje:

1 švaler = poštena
3-5 švalera = nepoštena

Realno, ako imam pet švalera, kad da spremam ručak? :confused:

Mislim da je neka parodija na pojedine modne trendove među 'elitom' :mrgreen: nisi u trendu ako nemaš švalera, valjda :mrgreen: pa je tako ona sa jednim švalerom verna mužu i tom jednom i samim tim poštena :D Ove koje i nemaju, nisu u trendu, tj, ostale su pri starinskom vaspitanju i pojmu braka ;) za ove sa više švalera, nemam objašnjenje, osim da su svestrane i dobrodašne dame :mrgreen: ima i takvih ;)

Mislim da je neka parodija na pojedine modne trendove među 'elitom' :mrgreen: nisi u trendu ako nemaš švalera, valjda :mrgreen: pa je tako ona sa jednim švalerom verna mužu i tom jednom i samim tim poštena :D Ove koje i nemaju, nisu u trendu, tj, ostale su pri starinskom vaspitanju i pojmu braka ;) za ove sa više švalera, nemam objašnjenje, osim da su svestrane i dobrodašne dame :mrgreen: ima i takvih ;)
..tako jednostavno :mrgreen:

U kakvom trendu? To je zastarela priča još od Pokondirene tikve.

Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene. :mrgreen:
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.

Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?
.. mi smotane (poštene) spremamo ručak. :think::eek::roll::mrgreen:

Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala? :mrgreen:

Jedan k'o nijedan...to ti je to.

Glupo zvuci al' sto jes' jes'...ovako, iz ugla udate zene.
Jedan se desi pa i da razume covek.
Ali ako se stalno desava...ne valja.

Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene. :mrgreen:
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.

Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?
.. mi smotane (poštene) spremamo ručak. :think::eek::roll::mrgreen:

Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala? :mrgreen:
Јесу ли ово њене речи у загради или си ти то сам додао јер ниси ни разумео шта је госпођа хтела да каже?

Ја мислим да је ово друго, а као доказ томе наводим све твоје теме које си икада отворио.

Back