Poštene žene..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene. :mrgreen:
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.

Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?

.. mi smotane (poštene) spremamo ručak. :think::eek::roll::mrgreen:

Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala? :mrgreen:
ta tvoja nema baš neki logičan tok misli....

nalupetala se gluposti verovatno joj je spremanje ručka najveći problem u životu.

i kada bi imala švalera opet bi morala da sprema ručak ništa se za nju ne bi promenilo....

Nije moja.. taman posla :rtfm:
Valjda je švaleri odvedu na ručak, barem u početku. :mrgreen:
ma znam da nije tvoja ali te je nešto zaintrigiralo u vezi te izjave pa si je pomenuo.
to pričaju žene koje hoće sebi da daju oduška zato što im je porodičnog života uglavnom pun kufer

one koje imaju tipa za sex (mužnijeustanju) ćute i rade
kao sve pametne žene.

Šta me je navelo da je citiram.. pa to što ona smatra da "poštena žena" ima jednog švalera, dok su one (kao ona) koje nemaju ni jednog, "smotane"?
Da li joj je nešto prekipjelo, da li ima loš odnos u vezi ili je partner vara pa je to rekla.. nešto sigurno ima veze. jInače ta njjena izjava postala je nešto kao lokalni "hit", koji se naširoko prepričava, dopunjuje ili se u nju ubacuju neki novi "momenti", tek postala je nezaobilazan trač.
Naravno da ovo treba shvatiti kao izolovan slučaj, koji može a i ne mora biti nekakav primjer (ne)srećnog braka, veze ili vć čega.. neznam ni ja.

Poslednja izmena:
Šta me je navelo da je citiram.. pa to što ona smatra da "poštena žena" ima jednog švalera, dok su one (kao ona) koje nemaju ni jednog, "smotane"?
Da li joj je nešto prekipjelo, da li ima loš odnos u vezi ili je partner vara pa je to rekla.. nešto sigurno ima veze. jInače ta njjena izjava postala je nešto kao lokalni "hit", koji se naširoko prepričava, dopunjuje ili se u nju ubacuju neki novi "momenti", tek postala je obavezan trač.
Naravno da ovo treba shvatiti kao izolovan slučaj, koji može a i ne mora biti nekakav primjer (ne)srećnog braka, veze ili vć čega.. neznam ni ja.
Ма, она је тек сад чула онај виц о Светом Петру и крилима, па покушава да исправи док је време.

Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene. :mrgreen:
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.

Израз "поштене жене" долази из миљеа курварлука, јер онај који припада том домену људске популације врло добро зна своју нискост по питању људскости. Но, како је лакше бацити љагу на другог него себи погледати у очи, примењује ова флоскула како би се онај на висини спутио у блато.

Поштене жене не дају ни мужу, какви црни швалери...а децу налазе у купусу.
Ja ko svaka postena kad mi muz najavi da stize s posla otvorim prozor da svaleri poiskakaju napolje, sreca pa smo u prizemlju, samo preripe
Kako mene m zajebava: ako me zateknes sa nekom svalerkom pravi se da si mi sestra :rotf:
Sad je meni jasno sto m nece kod mene da zivimo u stanu na visokom spratu :think: zamisli da moras tamo svelerke kroz prozor izbacivati :sad2:

🤷🏻‍♀️
:kolac:

Da li joj je nešto prekipjelo, da li ima loš odnos u vezi ili je partner vara pa je to rekla.. nešto sigurno ima veze. jInače ta njjena izjava postala je nešto kao lokalni "hit", koji se naširoko prepričava, dopunjuje ili se u nju ubacuju neki novi "momenti", tek postala je nezaobilazan trač.

Ja mislim da je ona samo zelela da pruzi glas modernim zenskama a ne tradicionalnim curkama. Nista vise od toga. Mi imamo malo izvrnut pogled na udatu zenu. Kod nas su to i dalje tetke u sivim kompletima koje vlazno ljube decu u obraze.
Kod nas udata dodje "nije vise devojka". Mala smrt.

Iskreno govoreci, zena ne ulazi u svaleracije zbog sebe a ne zbog muza.
Ili u flertove...ili u javne flertove, posebno ako ima decu.
Muz sa tim blage veze nema.
Zene to ne rade jer nece da izlazu sebe i decu velikim problemima.

Simpatije su druga tema i njih verovatno ima svako zivo bice, bilo udato ili ne.
Javne svaleracije su za mene nepoznanica...tek sporadicno cujem za neku a nikada nisam cula da se zene time hvale.

Poštenje je širok pojam i karakterna je osobina a da li neka žena ima švalera ili ne ne cini je poštenom ili nepoštenom
Može da nema švalera ili da nikada nije prevarila muža na primer pa da je neko proglasi za poštenu ženu a sa druge stvari
može kao osoba da bude zla,zavidna, ljubomorna, spremna i preko leševa da ide, lažljiva, kradljivica i slicno ..to je sigurno ne cini poštenom osobom

Poštenje se ne ogleda u priči naroda, ni u onome što mnoge žene nose kao hrišćanski moral....poštenje je u nameri, pa čak i dobroj nameri koja izadje na loše...a namerno si izabrao priču žene koja nema izgradjen moralni kod nego se oslaja na priče kao meru poštenja....
Tačnije, loše žene šire loše priče, poštene se njima ne bave...

Back