Sandra8333
Aktivan član
- Poruka
- 1.138
Ako neko ima mogucnosti da proveri ujutro devizni meni je cimanje da idem busem do banke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cisto sumnjam da su uplatili na devizni banke Inteze. Kazem vam lepo sto mi je covek rekao...Poslace iz Rusije sa Sabete karticu Sberbanke,Ruske...pa kada stignu kartice u Bg u firmi oni ce nas zvati da idemo da podignemo karticu i moci cemo sa bilo kog bankomata da dizemo dinare. Ako mi ne verujes dacu ti broj mobilnog od finsnsijske sluzbe pa pitaj sama. Nece nam uplacivati na Intezu.Ako neko ima mogucnosti da proveri ujutro devizni meni je cimanje da idem busem do banke
Cisto sumnjam da su uplatili na devizni banke Inteze. Kazem vam lepo sto mi je covek rekao...Poslace iz Rusije sa Sabete karticu Sberbanke,Ruske...pa kada stignu kartice u Bg u firmi oni ce nas zvati da idemo da podignemo karticu i moci cemo sa bilo kog bankomata da dizemo dinare. Ako mi ne verujes dacu ti broj mobilnog od finsnsijske sluzbe pa pitaj sama. Nece nam uplacivati na Intezu.
Ne znam sta da kazem. Nije ni to puno kad je vec tako,ali samo da daju.E onda ces da se nacekas dva meseca na platu ni ovi sto su tamo nece dobiti za nekih mesec pa onda dok stigne ti ovde... moj komsija ceka vec mesec dana da ga zovu po karticu ni junsku jos nije dobio ko da kartica putuje biciklom iz rusije kojumbe...
Roki drzi sastanak na Sabeti ,radnici strajkuju zbog plata ,kartica koje jos nisu stigle satnica koje su niske 5 ,5,5$
Maki,jos neki info sa sastanka?
Sastanak(strajk) je prosao dobro,obecali su do petka platu za jul i avgust ,ostaje da vidimo da li ce ispuniti obecanje.
Onima koji imaju na ruske kartice nekome ako bude bilo mogucnosti na devizne u intezi a nekome na ruke ,tako rekli .![]()
Reko mi komsija njegovom kolegi izgubili pasos dobio je papir da moze do moskve i tamo zaglavio vise od deset dana jer ambasada nije radila da mu izda papir i da izadje iz moskveNa kojumbi dolazi neka komisija pa se šefovi uplašili i rekli plata za jul i avgust do srede. Stanje je sve gore odela zimska.nisu još dobili a.sneg pola.metra,jednom izgubili pasoš, a četvoro ljudi ostalo bez sber kartica jer su i njih izgubili.... Srednje zalosno
StrasnoReko mi komsija njegovom kolegi izgubili pasos dobio je papir da moze do moskve i tamo zaglavio vise od deset dana jer ambasada nije radila da mu izda papir i da izadje iz moskve
Zemljaci u Rusiji je vrlo lose za posao ovde mogu da prevare sa isplatama i u opste poslodavci su ovde uzasni osobeno gradilista ovdesu privikli na jeftinu radnu silu tadjiki uzbeki ovde rade za grose itoih prevare i neplate tako da vodite racuna gde trazite posao ja ovde zivim vec 12 godinaStrasno
Drugari,da li neko zna koliko se ceka na radno priglasenje od trenutka kada firma pdeda za preglasenje?Bio sam u julu na lekarskom al jos nije stiglo.Jos sad deca krenula u skolu pa troskovi ubise,ne znam da li ih vredi cekati vise?
Jesam,zvao sam ih pre desetak dana,i tad su mi rekli da nije jos predato.I danas ih kolega dobio i rekli mmu da je predato u proslu sredu i da ce biti gotovo pocetkom oktobra,pa da li je moguce da proglasenje od datuma predaje stignne za samo 15-ak dana?Koliko mi je poznato od pre,ipak je potrebno mesec,mesec ipo da se uradi,ako se ne varam?Pa sve ti zavisi od potrebe gradilista za tvojim profilom nema roka koliko ja znam sto ih nenazoves znam da je rok ako sa gradilista stigne priglasenje da u roku tri meseca odes