Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako neko ima mogucnosti da proveri ujutro devizni meni je cimanje da idem busem do banke
Cisto sumnjam da su uplatili na devizni banke Inteze. Kazem vam lepo sto mi je covek rekao...Poslace iz Rusije sa Sabete karticu Sberbanke,Ruske...pa kada stignu kartice u Bg u firmi oni ce nas zvati da idemo da podignemo karticu i moci cemo sa bilo kog bankomata da dizemo dinare. Ako mi ne verujes dacu ti broj mobilnog od finsnsijske sluzbe pa pitaj sama. Nece nam uplacivati na Intezu.

Cisto sumnjam da su uplatili na devizni banke Inteze. Kazem vam lepo sto mi je covek rekao...Poslace iz Rusije sa Sabete karticu Sberbanke,Ruske...pa kada stignu kartice u Bg u firmi oni ce nas zvati da idemo da podignemo karticu i moci cemo sa bilo kog bankomata da dizemo dinare. Ako mi ne verujes dacu ti broj mobilnog od finsnsijske sluzbe pa pitaj sama. Nece nam uplacivati na Intezu.

E onda ces da se nacekas dva meseca na platu ni ovi sto su tamo nece dobiti za nekih mesec pa onda dok stigne ti ovde... moj komsija ceka vec mesec dana da ga zovu po karticu ni junsku jos nije dobio ko da kartica putuje biciklom iz rusije kojumbe...

U cetvrtak sam se cula s muzem i rekao mi je da su najavili strajk ukoliko plata ne legne u petak, takodje i zbog pogorsanja uslova sto se tice bolovanja, ishrane i sl. Koliko ja znam, nije legla i od petka ne rade. Probacu danas da se cujem s njim pa da vidim o cemu se radi tacno. Sabetta je u pitanju.
p.s rekao mi je da su neki dobili platu ali bez ugovorenih 220dolara za doprinose, tako da ni oni ne znaju hoce dobiti to ili ne i hoce li i kad dobiti platu i na koji racun...znaci raspad sistema

Na kojumbi dolazi neka komisija pa se šefovi uplašili i rekli plata za jul i avgust do srede. Stanje je sve gore odela zimska.nisu još dobili a.sneg pola.metra,jednom izgubili pasoš, a četvoro ljudi ostalo bez sber kartica jer su i njih izgubili.... Srednje zalosno

Na kojumbi dolazi neka komisija pa se šefovi uplašili i rekli plata za jul i avgust do srede. Stanje je sve gore odela zimska.nisu još dobili a.sneg pola.metra,jednom izgubili pasoš, a četvoro ljudi ostalo bez sber kartica jer su i njih izgubili.... Srednje zalosno
Reko mi komsija njegovom kolegi izgubili pasos dobio je papir da moze do moskve i tamo zaglavio vise od deset dana jer ambasada nije radila da mu izda papir i da izadje iz moskve

Drugari,da li neko zna koliko se ceka na radno priglasenje od trenutka kada firma pdeda za preglasenje?Bio sam u julu na lekarskom al jos nije stiglo.Jos sad deca krenula u skolu pa troskovi ubise,ne znam da li ih vredi cekati vise?

Pa sve ti zavisi od potrebe gradilista za tvojim profilom nema roka koliko ja znam sto ih nenazoves znam da je rok ako sa gradilista stigne priglasenje da u roku tri meseca odes

Pa sve ti zavisi od potrebe gradilista za tvojim profilom nema roka koliko ja znam sto ih nenazoves znam da je rok ako sa gradilista stigne priglasenje da u roku tri meseca odes
Jesam,zvao sam ih pre desetak dana,i tad su mi rekli da nije jos predato.I danas ih kolega dobio i rekli mmu da je predato u proslu sredu i da ce biti gotovo pocetkom oktobra,pa da li je moguce da proglasenje od datuma predaje stignne za samo 15-ak dana?Koliko mi je poznato od pre,ipak je potrebno mesec,mesec ipo da se uradi,ako se ne varam?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back