Posao u Rusiji (1)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene su prebacili u VS Moskva od 1.jula. Nisam dobio Sberbank karticu i sada sam u Bg.
Na koju foru mogu da primim platu ovde,u Bg-u? Ili moram da cekam ko budala dok se ne vratim
za Rusiju pa tek onda da primim pare na ruke? U cemu je fora sa Sberbankom, sto ne mogu da uplate
pare na neki devizni racun koji im ja dam?

Mene su prebacili u VS Moskva od 1.jula. Nisam dobio Sberbank karticu i sada sam u Bg.
Na koju foru mogu da primim platu ovde,u Bg-u? Ili moram da cekam ko budala dok se ne vratim
za Rusiju pa tek onda da primim pare na ruke? U cemu je fora sa Sberbankom, sto ne mogu da uplate
pare na neki devizni racun koji im ja dam?

Pozz batice,ja sam danas bio do Velesstroja baš da rešim tu enigmu,treba da idem za Sabettu krajem Oktobra,oni u firmi neznaju gde je levo gde desno u vezi kartica i prenosa novca!!Znam samo da sam video danas da je jedan lik potpisao papir i dobio karticu,znači ako nisi dobio tamo dok si bio,pošalju je u firmu...Još dvojica su bila jer nisu dobili dve plate,dobili kartice,jedan tamo u Moskvi jedan u Bgd-u,ali para na račun nigde,tako da ima batice svašta,mislim da ti je bolje da zoveš nekog iz kadrovske službe pa ćeš videti...:pivce:

Jutros sam zvao finansijsku sluzbu i pitao sam kako i na koji nacin cemo mi koji smo se vratili sa Sabete da dobijemo platu,a covek mi kaze samo preko Sberbanke,tj.preko te kartice. Bice uplaceno u rubljama a ovde dizemo dinare. Ali tek posto stignu te kartice u Bg. Ja pitam kada ce to biti? Odgovor....Neznam!!! Da li postojimogucnost da se uplati na Intezu? Odgovor....Ne!!! I na kraju ja azem njemu...Znaci,dok ta kartica ne stigne ja ne mogu da dobijem platu?! Odgovor....DA!!!! Pa bas se pitam da li je to prevara ili nije?! Da li treba da se vratim u Rusiju?! Da li verovati vise Velostroju?!!! Jadni mi kada smo pored svih tih muka stigli i da molimo za platu.....

Jutros sam zvao finansijsku sluzbu i pitao sam kako i na koji nacin cemo mi koji smo se vratili sa Sabete da dobijemo platu,a covek mi kaze samo preko Sberbanke,tj.preko te kartice. Bice uplaceno u rubljama a ovde dizemo dinare. Ali tek posto stignu te kartice u Bg. Ja pitam kada ce to biti? Odgovor....Neznam!!! Da li postojimogucnost da se uplati na Intezu? Odgovor....Ne!!! I na kraju ja azem njemu...Znaci,dok ta kartica ne stigne ja ne mogu da dobijem platu?! Odgovor....DA!!!! Pa bas se pitam da li je to prevara ili nije?! Da li treba da se vratim u Rusiju?! Da li verovati vise Velostroju?!!! Jadni mi kada smo pored svih tih muka stigli i da molimo za platu.....

Ja cu ipak da se nadam da ce biti u petak jer roki je na sabetti i tako je rekao da ce biti na devizne do 20og a ovi u firmi kad sam ja jednom zvala su mi rekli da ni oni nikad neznaju tacan datum uplate jer to sve zavisi kad legnu pare iz rusije

Mislis na Sberbanku ili Intezu?

I meni je kolega (koji je trenutno na Sabetti) rekao, da su im sefovi rekli da ce oni radnici koji nisu dobili kartice ruske sber banke, dobiti dolare na devizni racun banke inteze. A radnici koji trenutno odlaze sa Sabette i nece da se vrate dobijaju pare na ruke pri odlasku sa gradilista. Oni koji su podigli kartice Ruske sber banke, dobice rublje na taj racun.

I meni je kolega (koji je trenutno na Sabetti) rekao, da su im sefovi rekli da ce oni radnici koji nisu dobili kartice ruske sber banke, dobiti dolare na devizni racun banke inteze. A radnici koji trenutno odlaze sa Sabette i nece da se vrate dobijaju pare na ruke pri odlasku sa gradilista. Oni koji su podigli kartice Ruske sber banke, dobice rublje na taj racun.
kolega od mog muza koji se vratio pre par dana a i vraca se dobio je u moskvi na ruke julsku platu u rubljama

Ljudi pomagajte ako mozete.Dal je legla neka plata na kujumbi imam karticu sber banke koja je aktivna ali nema para na njoj.Nije mi legla plata za jun jul i avgust.Jel nekom legla koja plata.U firmi Velestroj nista neznaju vrte me vec 15 dana.Molim za brz odgovor i HVALA PUNO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back