centr
Primećen član
- Poruka
- 767
Meni je dosadilo čekanje, 2 meseca čekam, da se hoće više desiti nešto![]()
samo dva meseca? Moj muz kad isao prvi put, cekao 4 meseca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je dosadilo čekanje, 2 meseca čekam, da se hoće više desiti nešto![]()
staru toplu jaknu, pravu rusku kapu on tamo sam ce nabaviti, par dukseva sa buvljaka, koji u sirinu veci nego u duzinu, deset pari stopanih carapa, gace, koji prali se jedno sto puta u neispravnoj vesmasini, po vencu belog luka i paprike. Slaninu nemoj staviti, jer teska - ne treba da opterecuje prtljag. Klompe nemoj davati, jer kad bude hodao, svi ruskinje ce okretati se za nim. Da, i vojnicke tople duge gace - obsvezno! Dva para. Laptop - nikako!!!Pitanje za ženski deo foruma: osim "čvornovatog maramčetašta još spakovati za put?
staru toplu jaknu, pravu rusku kapu on tamo sam ce nabaviti, par dukseva sa buvljaka, koji u sirinu veci nego u duzinu, deset pari stopanih carapa, gace, koji prali se jedno sto puta u neispravnoj vesmasini, po vencu belog luka i paprike. Slaninu nemoj staviti, jer teska - ne treba da opterecuje prtljag. Klompe nemoj davati, jer kad bude hodao, svi ruskinje ce okretati se za nim. Da, i vojnicke tople duge gace - obsvezno! Dva para. Laptop - nikako!!!![]()
Pitanje za ženski deo foruma: osim "čvornovatog maramčetašta još spakovati za put?
Draga gospodjo, ako kakva Ruskinja baci oko na vaseg muza nikakvi vam cvorovi tu nemogu pomoci. A ako se to desi ja cu mu rado pomoci savjetima u vezi oformljenja dokumentacije za trajno boraviste u Rusiji posto sam i sam prosao kroz tu proceduru.
Draga gospodjo, ako kakva Ruskinja baci oko na vaseg muza nikakvi vam cvorovi tu nemogu pomoci. A ako se to desi ja cu mu rado pomoci savjetima u vezi oformljenja dokumentacije za trajno boraviste u Rusiji posto sam i sam prosao kroz tu proceduru.
Dovoljno su ove žene, a i muškarci svesni toga, zar je neophodno da dolivate ulje na vatru?
Evo već nekoliko dana razbijam glavuo tome kako svi razgovaramo manje više sa istim ljudima i sada već svi zovemo istu firmu a toliko oprečnih informacija. probni rad, 3 meseca, 6 meseci, akontacije ima- nema, povratna karta za mesec dana kupljena, turisti, turističke vize, biznis vize.. i tako talje i tako u nedogled... jasno mi je da mi nije ništa jasno, eto. Ne znam kuda će nas sve to odvesti. Provereno imam informaciju da ljudi koji su trebali doći polovinom ovog meseca na odmor, moraju još mesec dana da ostanu s' tim da naprave izlaz u Kazahstan. E tek mi to "dismr"! A plaše se da odbiju jer ne znaju da li će ih ponovo zvati za nazad. Vidim ja da ovde j..e lud zbunjenog!
Vitamine treba jesti u Sibiru! Bez nih nikako!Hvala na iscrpnim informacijama.A šta će mu beli luk i paprika?
![]()
Zato molite Boga da ode negdje u sibirsku tajgu, par hiljada kilometara od prvog naseljenog punkta, gdje ce zivjeti pola godine na gradilistu ogradjenom bodljikavom zicom sa naoruzanim strazarima na ulazu. Jedino ga tako neka usamljena Ruskinja nece moci uhvatiti.
Уговор си добио на колико месеци?Pozdrav svima. Da se i ja ukljucim u razgovor. Bio sam na proveri u velestroju. I dobio posao. Skupljam papire i saljem za par dana. Videcemo koliko cu cekati. Mada, cuo sam da je jedna grupa otisla pocetkom nedelje...
Pozdrav... Da li neko zna nesto ili je cuo o firmi Felix RF iz Uzica,rade u Sociju?Unapred hvala za informacije!!!
Izvinjavam se. Necu vise. Ionako to, kao sto rekoste, vec svi znaju.
Izvinjavam se. Necu vise. Ionako to, kao sto rekoste, vec svi znaju.
Vitamine treba jesti u Sibiru! Bez nih nikako!![]()
Биће нама гулаг ако нам не дају обећану сатницу и дају уговор ма месец дана.Sad mi nekako dodje zao sto nema vise Staljina,lepo ga smestis u Gulag i nema sta da brines.Mada onaj deo sa bodljikavom zicom i strazarima nesto "vuce"na predhodno spomenutu boraviste.Znaci civilizacija ne nikako
.
ja da dodam jos nesto da je mom suprugu receo da se ne radi samo jedan poso , da ako zatreba moras raditi i drugu struku ...da je sad tako a nekad je bilo tesar radi samo tesarske stvari itd....eeeeeeeeeeeee drugari koliko se bese putuje do tjumena tj,,,altipinsky ..........
Bice sve u redu videces.Svi smo izbombardovani sa toliko informacija da vise niko ne zna u sustini nista.Mom dragom decidirano rekli 6 meseci Habarovsk.
To se niikad ne zna, šta ćeš dobiti da radiš... ako si tesar to ne znači da ne umeš da nosiš fosne
- - - - - - - - - -
Jako mi je važno da nam kažeš sa kim je konkretno razgovarao, kada i iz koje je firme taj nadređeni sa kojim ima kontakt, da li je IMD Metal Co, Hopex ili neko iz Velesstroja. Ja razgovaram sa čovekom iz IMD-a.
Старији, седокос, висок, све испитује усмено али и практично. Добар чова.Hopex,3 april,stariji gospodin stvarno ne znam ime .Kao sto sam rekla pre usmena provera "znanja",.