Posao u Australiji

Tree, jesi li skoro provjeravao progres tvoje aplikacije i ako jesi kakvo je stanje?

Evo gledao sam i sve je netaknuto. Jedino se kornjača šeta polako, mada sad ne zna kuda ide i da li će stići...

event.png

Pozdrav svima,
jedno pitanje samo. Gde da nadjem formular koji treba da se popuni u vezi sluzenja vojske,tojest one informacije koje traze za sve stanovnike bivse Yu. Negde sam video taj formular, a sada za inat ga nema nigde. Kopirao sam i preveo vojnu knjizicu ali oni traze i taj drugi dokument.
Pozdrav pa ko se seti neka odgovori.

Hvala, mada tu tabelu sam i ja našao, ali je problem što očigledno ne umem da nađem aplikaciju za samo bodovanje....Zapravo, postoji li on-line aplikacija gde uneses potrebne informacije i izbodujes se?! Interesuje nas Skilled migrands ili kako se vec zove.... Hvala :-)

Hvala, mada tu tabelu sam i ja našao, ali je problem što očigledno ne umem da nađem aplikaciju za samo bodovanje....Zapravo, postoji li on-line aplikacija gde uneses potrebne informacije i izbodujes se?! Interesuje nas Skilled migrands ili kako se vec zove.... Hvala :-)

http://www.immi.gov.au/skilled/general-skilled-migration/175/eligibility-applicant.htm

Ispod mesta gde pise: "Eligibility requirements" moze se izabrati : Age, English language ability itd. Kada se klikne na bilo koji od njih dobije se objasnjenje bodovanja.

Srecno

Ma pustite krmeci grip.

Evo malo nesvakidasnjih informacija. Za DVA dana se zenim! :vatromet: :vatromet:

Nakon toga ostaje mi da ganjam staz kako bih aplicirao, a do tada se nadam da ce se sve promjeniti i da cemo jednoga dana svi ispijati koktele na nekoj od australijskih plaza.

Ostaje mi samo jos da odbrojavam sate do najbitnijeg trenutka u mom zivotu. :orkestar: :orkestar: :maramica: :maramica: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :super: :super:

Ma pustite krmeci grip.

Evo malo nesvakidasnjih informacija. Za DVA dana se zenim! :vatromet: :vatromet:

Nakon toga ostaje mi da ganjam staz kako bih aplicirao, a do tada se nadam da ce se sve promjeniti i da cemo jednoga dana svi ispijati koktele na nekoj od australijskih plaza.

Ostaje mi samo jos da odbrojavam sate do najbitnijeg trenutka u mom zivotu. :orkestar: :orkestar: :maramica: :maramica: :mafijas: :mafijas: :mafijas: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :super: :super:

Cestitam.Daj boze da se nesto promeni,ali tako da u Au,eventualno,ides sa suprugom kao turista.Da se promeni Srbija pa da se iz nje ne bezi,zivis i radis u svojoj zemlji kao covek.:whistling:

Cestitam.Daj boze da se nesto promeni,ali tako da u Au,eventualno,ides sa suprugom kao turista.Da se promeni Srbija pa da se iz nje ne bezi,zivis i radis u svojoj zemlji kao covek.:whistling:

:eek: shtaaa??? chitam i opet ne verujem, druzhe, Ti garant ne zhivish u Srbiji

zahebi druze, ova pricha je o emigraciji, kakav turizam, Srbija se ne moze promeniti, to nece dozhiveti ni unuci nashih unuka, realno, osvrnimo se malo u proshlost. Kad je ovde bilo dobro

Back