Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
Ljudi L istina da se za one, kako se zvaše State Territory Sponsored Visa,
traže sve 7-ice iz IELTS-a ?
traže sve 7-ice iz IELTS-a ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tree, jesi li skoro provjeravao progres tvoje aplikacije i ako jesi kakvo je stanje?
Evo gledao sam i sve je netaknuto. Jedino se kornjača šeta polako, mada sad ne zna kuda ide i da li će stići...
![]()
Evo gledao sam i sve je netaknuto. Jedino se kornjača šeta polako, mada sad ne zna kuda ide i da li će stići...
![]()
Moze li neko da mi pomogne....Prekopao sam ceo sajt za imigraciju, ali nisam nigde nasao gde mogu da se izbodujem za australijsku iseljeničku porodičnu vizu.... Moze li iko da mi prosledi link :-)
Hvala :-)
Hvala, mada tu tabelu sam i ja našao, ali je problem što očigledno ne umem da nađem aplikaciju za samo bodovanje....Zapravo, postoji li on-line aplikacija gde uneses potrebne informacije i izbodujes se?! Interesuje nas Skilled migrands ili kako se vec zove.... Hvala :-)
Ma pustite krmeci grip.
Evo malo nesvakidasnjih informacija. Za DVA dana se zenim!![]()
Nakon toga ostaje mi da ganjam staz kako bih aplicirao, a do tada se nadam da ce se sve promjeniti i da cemo jednoga dana svi ispijati koktele na nekoj od australijskih plaza.
Ostaje mi samo jos da odbrojavam sate do najbitnijeg trenutka u mom zivotu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cestitam.Daj boze da se nesto promeni,ali tako da u Au,eventualno,ides sa suprugom kao turista.Da se promeni Srbija pa da se iz nje ne bezi,zivis i radis u svojoj zemlji kao covek.![]()
Hajde kolega pa se javni, da vidimo kako je sve prošlo...![]()
trazhili mi aditional documents, da im poshaljem preko mail-a, direktno. Shto sam ja jutros kulturno i discilonovano i uradio![]()
Ko tražio, State? Šta im fali sad? Kaži im da ću im i ja poslati, samo ne stižem...trazhili mi aditional documents, da im poshaljem preko mail-a, direktno. Shto sam ja jutros kulturno i discilonovano i uradio![]()