Posao u Australiji

SOS SOS SOS...

Ljudi ajde pomagajte smotanoj Hexy...:rumenko:

Mi dobismo Acknowledgement Letter...
Kontaktiran nam je Agent od strane GSM Adelaide Office...
Agent nam kaže da izgleda imamo neku od sorti Case Officer-a > tim 02 razmatranje...

Traže nam da im prosledimo kada smo poslali Lekarske Preglede....?????!!!!

A ja nemam pojma kako to da izvedem jer je pošiljka išla DHL-om...
Jedino što mi pada na pamet to je da pronađem ono što imam od "praćenja" pošiljke...

Pazi kada ne znam šta da radim...:udriglavu:

E da i obavešteni smo, što već znamo jel, da je sa CSL liste "skinuto" dosta zanimanja tj. zanata...
Pa bi bilo dobro da razmislimo da tražimo Sponzorstvo od neke od Država...!!!!
Jer bi tako brže dobili Vizu...:D

Ajde pa ko vidi ovo nek mi nešto kaže...blago je reći da sam zbunjena....:roll:

:cao:

Poslednja izmena:
E jesmo malo smotani. Nita te ne razumem. Daj pismo pa da vidim tačno šta piše.
Jedino što mi pada napamet iz ovog tvog pisanija je da im treba datum kad su primili pošiljku sa tvojim lekarskim, da bi je pronašli tamo. Pa im to i kaži. Samo ne znam šta će im kad te savetuju da nećeš skoro dobiti vizu ??!

Tu sam čekaj malo. Ustvari ne čekaj, nego šalji. Jer ću uskoro da odem.
Jes' poslala?
Nema ništa još.
Joj kuku mene štoćusad.
Ajd sad.
Još ništa. Idem da zbućkam jedan spresso duži s ladno mleko, dok se vratim, da si poslalo, daj da vas otperjamo više na taj put, dosta je bilo...

Poslednja izmena:
Hexy mozem li ja da dobijem kopiju tvog pisma sto si dobila, naravno na PP :)

Aloha dandy daćem ti neku informaciju, kada Dr.Tree bude izanalizirao...;)

Hexy...ubi me znatiželja..:rumenko:
ukratko...jel to znači da uskoro palite u toplije krajeve?
Držim fige!!

frka Ne znam ali imam utisak da će to još dosta da potraje...:thumbdown:
Pogotovu što nam je Agent predložio da sada tražimo Sponzorstvo od jedne od država Australije...
Ako hoćemo brže da dobijemo Vizu...
Jer su redukovali CSL listu...:confused:

Da li neko zna gde se može uraditi prevod dokumenata kod sudskog tumača, najjeftinije? Imamo 20-tak dokumenata, a sa cenom od 26 eura po papiru je "malčice" preskupo... Molim vas, pomagajte... :sad2:

Ja sam imao prevode od 10 evra po listu,gde je žena to maksimalno sabijala i to ako se rade sa overom,a ovi bez overe,običan prevod,8 eura.Ivana Ristić,Novi Sad-063/854-56-89 ili fix 021/456-249.:ok:

Heksi, oblači se, pa nije dotle došlo :rotf:.
Ili menjaš nick u Sexy Love. :rotf:

:dontunderstand:U pravu si Tree.:per:Da je neznam pomislio bih da je neka slika iz novina,medjutim nisam znao da je tolika lujka da stavi svoju rodjenu sliku na avatar. Pa dobro Hexy,Pepsy,:per:Sexy pa šta ti bi sestro slatka...Pa i ja sam čekao vizu pa opet nisam stavljo svoje gologlave slike na forum.:cool:

Back