Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Ja sam poslao jednog, ali mi ga vratiše. Ići će opet. A i nije drug član. Računa li se to u "uspešno"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u mozak...

Hexy mozem li ja da dobijem kopiju tvog pisma sto si dobila, naravno na PP![]()
Hexy...ubi me znatiželja..
ukratko...jel to znači da uskoro palite u toplije krajeve?
Držim fige!!

hvala puuuno!!!Aloha...pošto o tome ima puno da se piše, evo tebi jedna adresica pa lepo tamo vidi sve što te zanima :
www.immi.gov.au
![]()
Aloha dandy daćem ti neku informaciju, kada Dr.Tree bude izanalizirao...
falus, ovaj, htedoh reci fala![]()
.
E pa to ti je iz protesta...

Da li neko zna gde se može uraditi prevod dokumenata kod sudskog tumača, najjeftinije? Imamo 20-tak dokumenata, a sa cenom od 26 eura po papiru je "malčice" preskupo... Molim vas, pomagajte...![]()

Heksi, oblači se, pa nije dotle došlo.
Ili menjaš nick u Sexy Love.![]()
U pravu si Tree.
Da je neznam pomislio bih da je neka slika iz novina,medjutim nisam znao da je tolika lujka da stavi svoju rodjenu sliku na avatar. Pa dobro Hexy,Pepsy,
Sexy pa šta ti bi sestro slatka...Pa i ja sam čekao vizu pa opet nisam stavljo svoje gologlave slike na forum.

Ja plaćao 6-7 overen. Ali dajem fontele samo na privatno.Ja sam imao prevode od 10 evra po listu,gde je žena to maksimalno sabijala i to ako se rade sa overom,a ovi bez overe,običan prevod,8 eura.Ivana Ristić,Novi Sad-063/854-56-89 ili fix 021/456-249.![]()
Ja sam imao prevode od 10 evra po listu,gde je žena to maksimalno sabijala i to ako se rade sa overom,a ovi bez overe,običan prevod,8 eura.Ivana Ristić,Novi Sad-063/854-56-89 ili fix 021/456-249.![]()
Koristim sva raspoloživa borbena sredstva kolega...![]()