palma 67
Primećen član
- Poruka
- 900
http://www.ielts-blog.com/recent-ielts-exams/update-from-general-ielts-exam-poland/
Iste teme Reading i Writing su mi bile, potpuno iste!
Iste teme Reading i Writing su mi bile, potpuno iste!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Downloadovala sam knjigu vlasnika bloga ciji je link AMLAP ostavila....ODLICNA JE!!!
Obavezno je pronadjite!
1.Vetassess procedura zavrsena,
2.IELTS testovi uspesno polozeni,
3.Predata sva dokumenta u imigracionu sluzbu (sva dokumenta proverio i predao sluzbenik agencija za posredovanje u iseljenju *-ACTACON CUNSULTING-*.
Ja sam odavde slala sva dokumenta za Australiju nasem migracionom agentu,koji je sve pregledao,proverio i predao drzavnoj sluzbi za imigraciona pitanja u Adelaidi.
Da li si ti imao istu proceduru i da li mi mozes pomoci sa informacijom o tome koliko se sada ceka na sledecu fazu,tj. koliko jos ima faza do viziranja pasosa.
Ovde svi uglavnom govore svi o nekom "OFICIRU",ko je ta osoba u procesu obrade papira?
Unaped ti se zahvaljujem i zelim ti sve najbolje.![]()
Sidewalker, jesi li imao ti Trade Assessment za tu tvoju vizu?
koju knjigu, "Target Band 7", ona se narucuje i placa kolikosam videla![]()
Izvini i tebi na kasnom javljanju
Pravo da ti kazem ne znam ni sta spada pod trade assessment, ali sada dok sam ovde, su mi utrapili neke knjige da ucim, grrrrrrrrrr... (prava matematika iz drugog, treceg razreda osnovne - sabiranje, oduzimanje, pa dalje do razlomaka, sinusa, kosinusa... itd. Naravno ima i tezih stvari, ali se krece od toga, kao da smo debili, pa ne znamo) Sve to za neki sertifikat 3. Dali mi i osnove materijala i dosta drugog ... 8 knjiga !!!???. Treba da znam tacku topljenja bakra da bih zamenio izolator na banderi... ma bre, nisu normalni
. Ali ******, to su oziji- najpametniji. Nisam ni tebi bas pomogao, hehehe... bolje da se vise ne pojavljujem ovde
Srecno![]()
Eto, da ne duzim pricu, samo napred ako vec imate zelju da odete grebite i rukama i nogama, jer mislim da vredi.
ja idem za Australiju 15.decembra. Beograd - Frankfurt - Singapore - Sydney.
Po rasporedu letova vidim da cu putovati 27 sati. Daleko ali vredi.
A i leti se sa novim avionom Airbus A380, udobnost, komfor,... I can't wait.
www.adeptskills.com .... bez ovog "podnese". Oprostite!