Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.668
Ма да, људи који су својим очима видели шта се издешавало по Обреновцу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fale sposobni funkcioneri koji znaju sta treba da rade. osim da kradu.
od juče do danas na sajtu se smanjilo od 29 strana na 22

NAROD OGORČEN: Napadaju i psuju ministre!
http://www.***************/narod-ogorcen-napadaju-i-psuju-ministre.html
http://www.***************/narod-ogo...-ministre.html
od juče do danas na sajtu se smanjilo od 29 strana na 22
čekaj malo, pa to već ne mogu da prihvatim da bi neko prebacivao u "nađene" ljude koji nisu nađeni. valjda potvrdu o pronalaženju može da da samo onaj ko je i napisao zahtev za traženje...Падаће још, пропорционално расту Вучићевог рејтинга.
mada, ništa me ne bi iznenadiloАуууууу..... јбт....... па нема их..... ја њихову адресу имам у меморији и довијем ово:
http://www.vaseljenska.com/
нема их......... па ово је невероватно.......
čekaj malo, pa to već ne mogu da prihvatim da bi neko prebacivao u "nađene" ljude koji nisu nađeni. valjda potvrdu o pronalaženju može da da samo onaj ko je i napisao zahtev za traženje...mada, ništa me ne bi iznenadilo
230 zahteva za potragu ne znači 230 imena...ima i celih porodica koje traže na jednom tom zahtevu. a vidim da se traže i stare osobe koje su živeli sami...uvek se nađe neko ko će potražiti nekog pa makar i iz inostranstvato su prijave ljudi koje sami stavljaju na internet. Vucic je juce govorio o prijavljenim ljudima koje MUP trazi i bilo ih je 583 zvanicno. uglavnom sa podrucja Obrenovca. ima ljudi koji ne koriste internet i koji nisu prijavili svoje nestale na sajtu. a informacije od MUP moraju biti najazurnije i najpreciznije.
nisam siguran...na prošlim izborima su mi prognoze bile skroz pogrešne. bio sam ubeđen da će da padnu na 20%Kada bi sutra bili izbori,uveren sam da SNS ne bi dobio vise od 10-15 %..........................
230 zahteva za potragu ne znači 230 imena...ima i celih porodica koje traže na jednom tom zahtevu. a vidim da se traže i stare osobe koje su živeli sami...uvek se nađe neko ko će potražiti nekog pa makar i iz inostranstva
- - - - - - - - - -
nisam siguran...na prošlim izborima su mi prognoze bile skroz pogrešne. bio sam ubeđen da će da padnu na 20%
Да хоће, пошто је експертски тим Крстарице установио да је у питању више хиљада људи.
Зар је и један људски живот мало, ако се он изгуби туђом грешком? Добро, то је само реторичко питање у држави Србији.
Vec sam napisao da osudjujem nagadjanja i manipulacije sa brojem mrtvih. Da bih verovao zvanicnim podacima nesto mi nedosatje. Nedostaju podaci o drugim podrucjima i o nastradalim (samo za one za koje je to utvrdjeno i to po imenu i prezimenu i lokaciji stradanja) ali i imena i prezimena svih ljudi koji se vode kao nestali. Verujem da je prijavljen nestanak veci od stvarnog broja i zato bi javno (preko tv, radija, novina,..) pomoglo da se dobiju precizniji podaci. Sta bi falilo da u vreme zalosti ide kajron sa imenima na RTS-u npr. Umesto toga, slikaju nam Vuciceve sfravcice koji razradjuju njegove natuke o pomoci iz EU. To je ono sto ne vidite vi iz SNS-a a sto ubija u mozak svakog normalnog coveka.
http://www.***************/narod-ogorcen-napadaju-i-psuju-ministre.html
Proslo nedelju dana a u Obrenovcu i dalje nekoliko stotina nestalih ljudi...
Sada vec jasno mozemo da kazemo da je 90% tih ljudi smrtno stradalo u poplavama.
I da idu na dusu Aleksandru Vucicu njegovoj vladi kao i opstinskoj vlasti iz Obrenovca
Teleprompter, SrbinInfo, Vaseljenska i ostali su obični petparački sajtovi.
odakle znaš? obavestili su tebe?Teleprompter, SrbinInfo, Vaseljenska i ostali su obični petparački sajtovi.
- - - - - - - - - -
Ima oko 10-15 mestalih. Najveći deo "Nestalih" su pronadjeni, sa tim da porodice nisu obavestile organe niti sajtove za sakupljanje informaciaj da su se članovi porodice vratili.
odakle znaš? obavestili su tebe?
Teleprompter, SrbinInfo, Vaseljenska i ostali su obični petparački sajtovi.
- - - - - - - - - -
kao što se na slici vidi to je kiša koja je bila prognozirana 11.05. ...a palo je mnogo više...