Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
od juče do danas na sajtu se smanjilo od 29 strana na 22

to su prijave ljudi koje sami stavljaju na internet. Vucic je juce govorio o prijavljenim ljudima koje MUP trazi i bilo ih je 583 zvanicno. uglavnom sa podrucja Obrenovca. ima ljudi koji ne koriste internet i koji nisu prijavili svoje nestale na sajtu. a informacije od MUP moraju biti najazurnije i najpreciznije.

Ауууууу..... јбт....... па нема их..... ја њихову адресу имам у меморији и довијем ово:

http://www.vaseljenska.com/

:eek::eek::eek: нема их......... па ово је невероватно.......

Meni nije neverovatno jer su ONI na vlasti.

DSC08967.jpg
vucic-curuvija-790x356.jpg

čekaj malo, pa to već ne mogu da prihvatim da bi neko prebacivao u "nađene" ljude koji nisu nađeni. valjda potvrdu o pronalaženju može da da samo onaj ko je i napisao zahtev za traženje... :think: mada, ništa me ne bi iznenadilo

Зар је и један људски живот мало, ако се он изгуби туђом грешком? Добро, то је само реторичко питање у држави Србији.

to su prijave ljudi koje sami stavljaju na internet. Vucic je juce govorio o prijavljenim ljudima koje MUP trazi i bilo ih je 583 zvanicno. uglavnom sa podrucja Obrenovca. ima ljudi koji ne koriste internet i koji nisu prijavili svoje nestale na sajtu. a informacije od MUP moraju biti najazurnije i najpreciznije.
230 zahteva za potragu ne znači 230 imena...ima i celih porodica koje traže na jednom tom zahtevu. a vidim da se traže i stare osobe koje su živeli sami...uvek se nađe neko ko će potražiti nekog pa makar i iz inostranstva

- - - - - - - - - -

Kada bi sutra bili izbori,uveren sam da SNS ne bi dobio vise od 10-15 %..........................
nisam siguran...na prošlim izborima su mi prognoze bile skroz pogrešne. bio sam ubeđen da će da padnu na 20%

230 zahteva za potragu ne znači 230 imena...ima i celih porodica koje traže na jednom tom zahtevu. a vidim da se traže i stare osobe koje su živeli sami...uvek se nađe neko ko će potražiti nekog pa makar i iz inostranstva

- - - - - - - - - -

nisam siguran...na prošlim izborima su mi prognoze bile skroz pogrešne. bio sam ubeđen da će da padnu na 20%

Власт треба кажњавати на изборима, али је проблем код кога завршавају проценти које власт губи. У Србији такви и даље не постоје.

Да хоће, пошто је експертски тим Крстарице установио да је у питању више хиљада људи.

Vec sam napisao da osudjujem nagadjanja i manipulacije sa brojem mrtvih. Da bih verovao zvanicnim podacima nesto mi nedosatje. Nedostaju podaci o drugim podrucjima i o nastradalim (samo za one za koje je to utvrdjeno i to po imenu i prezimenu i lokaciji stradanja) ali i imena i prezimena svih ljudi koji se vode kao nestali. Verujem da je prijavljen nestanak veci od stvarnog broja i zato bi javno (preko tv, radija, novina,..) pomoglo da se dobiju precizniji podaci. Sta bi falilo da u vreme zalosti ide kajron sa imenima na RTS-u npr. Umesto toga, slikaju nam Vuciceve sfravcice koji razradjuju njegove natuke o pomoci iz EU. To je ono sto ne vidite vi iz SNS-a a sto ubija u mozak svakog normalnog coveka.

Vec sam napisao da osudjujem nagadjanja i manipulacije sa brojem mrtvih. Da bih verovao zvanicnim podacima nesto mi nedosatje. Nedostaju podaci o drugim podrucjima i o nastradalim (samo za one za koje je to utvrdjeno i to po imenu i prezimenu i lokaciji stradanja) ali i imena i prezimena svih ljudi koji se vode kao nestali. Verujem da je prijavljen nestanak veci od stvarnog broja i zato bi javno (preko tv, radija, novina,..) pomoglo da se dobiju precizniji podaci. Sta bi falilo da u vreme zalosti ide kajron sa imenima na RTS-u npr. Umesto toga, slikaju nam Vuciceve sfravcice koji razradjuju njegove natuke o pomoci iz EU. To je ono sto ne vidite vi iz SNS-a a sto ubija u mozak svakog normalnog coveka.

У болду заиста смараш са политичарењем и етикетирањем.

Контактирај МУП и дај им сугестију.

NAROD OGORČEN: Napadaju i psuju ministre!

http://www.***************/narod-ogorcen-napadaju-i-psuju-ministre.html

Teleprompter, SrbinInfo, Vaseljenska i ostali su obični petparački sajtovi.

- - - - - - - - - -

Proslo nedelju dana a u Obrenovcu i dalje nekoliko stotina nestalih ljudi...

Sada vec jasno mozemo da kazemo da je 90% tih ljudi smrtno stradalo u poplavama.

I da idu na dusu Aleksandru Vucicu njegovoj vladi kao i opstinskoj vlasti iz Obrenovca

Ima oko 10-15 mestalih. Najveći deo "Nestalih" su pronadjeni, sa tim da porodice nisu obavestile organe niti sajtove za sakupljanje informaciaj da su se članovi porodice vratili.

Телепромптер је био занимљив због компилације изјава активиста. :lol:

Иначе спрдња од сајта, пусте снимак где полиција држи неког човека и напише напад народа на министра. :lol:

Back