Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa sto onda trosis vreme na takve i raspravljas se...tebe bi vucic zednog preko vode preveo i zato ga mrzis

vis da kami platin greska i ja normalno pricamo i trazimo uzroke krize u nasem drustvu preferirajuci pre svega socijalni milje i apostrofirajuci kako se njegova koherentnost inklinacijom interpolira sa kantovom teorijom o nerazumu duha vodecih ljudi koji su otisli na pasnjake bez trave :lol:

sad bi picoleta trazila ban a aca adresu i telefon onoga ko je inkliniran :hahaha:

Ne krivim ga, poceo sam da se plasim. Ne bih sa takvom osobom smeo da spavam u istoj sobi. Da smo ja i Vucic recimo neki evakuisani u prihvatalistu, ja bih molio ove iz Crvenog Krsta da me izmeste iz hale gde on spava, spavacu i na trotoaru ispred, samo ne u istoj prostoriji sa Vucicem!

Ja ga se ne plasim uopste samo ne volim ni drugarice koje mnogo drame

- - - - - - - - - -

vis da kami paltin greska i ja normalno pricamo i trazimo uzroke krize u nasem drustvu preferirajuci pre svega socijalni milje i apostrofirajuci kako se njegova koherentnost inklinacijom interpolira sa kantovom teorijom o nerazumu duha vodecih ljudi koji su otisli na pasnjake bez trave :lol:

nastavi onda a mene zaobidji

Ma, dajte vas dvojica, napravite eksperiment pa muvajte neku devojku/ženu tim shizoidnim stilom. Z apočetak joj recite "ako me pitaš to i to" i time sami sebi postavite pitanje i date joj odgovor koji nju ne interesuje prelaziće ulicu kada vas vidi sledeći put.

Danas ili juče je prozvao jednu nevidljivu da šeta cipele i tašne po nekom ministarstvu. Kaže da će biti srećan kad otpusti 10% takvih.

Pa dobro, ne bas kada prelazi ulicu, ali 'dvostruka licnost' muvanje nije bas losa taktika kada su zene u pitanju Nensi :mrgreen:. Ono, i fin si i pristojan u jednom momentu, i vulgaran u drugom. :lol:

Sto se tice Vucica, on nije normalan. Cuo sam to za stikle. I sada javnost da gleda u pasulj i misli 'Radovane, na koga li je mislio?:mrgreen:'

Gradonacelnik ne samo sto treba da bude glavni u kriznom stabu, on bi, da smo mi normalni, morao da bude glavni i za masu drugih stvari u gradu, kao sto su policija i skole. To sto nacelnike policije po gradovima namesta direktor policije i ministar unutrasnjih poslova umesto gradonacelnika je pokazatelj da smo mi retard drustvo. Naravno, nasi gradonacelnici su jad jadova, pa je i opasnnost davati im toliku odgovornost, ali to je zato sto ti konkretni gradonacelnici i nisu gradonacelnici, vec sramota za instituciju gradonacelnika.

Naravno, onaj SNS idiot Gasic, kome je IQ negde oko 34, to nista ne razume, i veceras u Upitniku lupetao sve suprotno od toga.

Kome odgovara Diković, kome Veljović, kome Marić...ludnica

a jel bi smeo samnom? :flert:

Ako ne vodis Kusturicu sa sobom, onda- da :zag:

- - - - - - - - - -

Gradonačelnik nije izabran na direktnim izborima, već sa liste stranke. dakle, stranka postavlja gradonačelnika.

Da, jos jedan razlog kako sistem u Srbiji pravi nesposobne idiote, poltrone i takojevice koji ne umeju da preuzmu odgovornost i budu vodje.

tebe bi vucic zednog preko vode preveo i zato ga mrzis

vucic duso ne sme ni sa kim da izadje jedan na jedan...videli smo to. a evo ja mu dajem javni poziv da dodje na krstu, bio je ranije ovde znam i kad se srbija vrati zivotu, da kao u sahovskoj partiji nas dvoje pricamo o cemu god on zazeli.... jel solidno i ljudski, bratski i hriscanski?

mogu oma da ti dam odgovor... nece, jer ne sme, zato sto je on takav covek i misli da je bog. ja znam da sam bog i da imam boziji dar za mnoge stvari ali znam ko sam i koliko sam zaduzio ovu zemlju a i samog sebe i zato me zabole za bilo koji autoritet kad taj pocne sa proseravanjem.

Ja ga se ne plasim uopste samo ne volim ni drugarice koje mnogo drame

- - - - - - - - - -

nastavi onda a mene zaobidji

ti nas ne zaobilazis a to znaci da ne mozes bez nas jer podsvesno osecas poriv da budes deo nase ekipe koja te koheziono privlaci u meri da si spremna da se odreknes cak i dela sebe samo da posedujes makar deo duhovne slobode koju mi imamo i zato si ljubomorna na nas.... a od ljubomore do losih odluka coveka deli samo jedan jedini, malecni korak

- - - - - - - - - -

Ako ne vodis Kusturicu sa sobom, onda- da :zag:

kusta je daleko u bosni... ne brigaj :lol:

vucic duso ne sme ni sa kim da izadje jedan na jedan...videli smo to. a evo ja mu dajem javni poziv da dodje na krstu, bio je ranije ovde znam i kad se srbija vrati zivotu, da kao u sahovskoj partiji nas dvoje pricamo o cemu god on zazeli.... jel solidno i ljudski, bratski i hriscanski?

mogu oma da ti dam odgovor... nece, jer ne sme, zato sto je on takav covek i misli da je bog. ja znam da sam bog i da imam boziji dar za mnoge stvari ali znam ko sam i koliko sam zaduzio ovu zemlju a i samog sebe i zato me zabole za bilo koji autoritet kad taj pocne sa proseravanjem.

E to bih voleo da citam, raspravu Vucic vs Marlon :mrgreen:

ti nas ne zaobilazis a to znaci da ne mozes bez nas jer podsvesno osecas poriv da budes deo nase ekipe koja te koheziono privlaci u meri da si spremna da se odreknes cak i dela sebe samo da posedujes makar deo duhovne slobode koju mi imamo i zato si ljubomorna na nas.... a od ljubomore do losih odluka coveka deli samo jedan jedini, malecni korak

- - - - - - - - - -

kusta je daleko u bosni... ne brigaj :lol:

umirem od zelje da budem deo vase ekipe kako si me samo provalio:heart:

...u san se ne snili sto bi rekla moja nana:sad2:

E to bih voleo da citam, raspravu Vucic vs Marlon :mrgreen:

tako sam reko i nasem kolegi koga volim isto ko tebe, kojatkina...kad se smislio i razmislio reko mi samo..... ma zaebi :(

:hahaha:

- - - - - - - - - -

umirem od zelje da budem deo vase ekipe kako si me samo provalio:heart:

...u san se ne snili sto bi rekla moja nana:sad2:

lep sam ko lep na plotu, tako je meni govorila moja nana :)

tanjir do tanjir cak do varadina ja odoh u kinderbett...a vi kolege opustite se, od istine niko nikad nije imao koristi.... jedino sto vredi je ono sto imamo u glavi a sto niko od ovih mentola nece nikad imati...i to imajte na umu jer to nas jedino moze spasti od zla i posasti.

Back