Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne krivim ga, poceo sam da se plasim. Ne bih sa takvom osobom smeo da spavam u istoj sobi. Da smo ja i Vucic recimo neki evakuisani u prihvatalistu, ja bih molio ove iz Crvenog Krsta da me izmeste iz hale gde on spava, spavacu i na trotoaru ispred, samo ne u istoj prostoriji sa Vucicem!
Упечатљив опис.

И што је најгоре (по нас), врло тачан...

Премда се у многочему не слажемо, морам ти признати кад напишеш нешто са стилом...
:D

Zato sto mi uvek imamo nadu da ce neko drugi da dodje i da umesto nas sredi sve po nasoj volji - iako mu mi to nismo ni rekli.

Zvuci malo fiju-fiju, ali to nam je mentalitet.

Нада без Вере и Љубави нема много смисла, и заиста умире, сама и последња...

(може и малим и великим).

П. С.

Ево ми једнога комарца у стану, што је овде иначе код нас врло ретка појава...
:think:

Нада без Вере и Љубави нема много смисла, и заиста умире, сама и последња...

(може и малим и великим).

П. С.

Ево ми једнога комарца у стану, што је овде иначе код нас врло ретка појава...
:think:

Komarac!!!! To nije dobar znak .Samo nam malarija treba. Ne šalim se.

Procurio prozor, vetar pomerio crepove oko odžaka. pa sad imam fleku na plafonu ko da se ispišala krava sa tamnom mokraćom u nalazu.... :roll:
Желим ти да то успешно санираш.

Овде код мене у кухињи на пар места изнад прозора свако мало избија влага чак и уз заштиту, па смо већ дигли руке од нових кречења. Црно је као да је неко просуо гареж и размазао га по зиду.

Изгледа ми као обичан.

Но, заиста, јако су ретки овде, ми смо, ипак, на првим обронцима негдањег ВВ, данашње Звездаре, релативно далеко од вода и шума...

Ja sam blizu, na Krstu...
И то је један од "мојих" крајева, неко време сам живела близу Крста.

За лаку ноћ, нешто невезано за тему, али ми је баш малочас дошло "под миша", а с обзиром да си загрижена обреновићевка... ;)

http://www.dodaj.rs/f/1A/yv/1oTjsOqP/kgrhqyokosfilcw8bbjbskgo.jpg
(Краљ Александар у посети Риму, 1896)
:)

Biće zanimljivo kada se u celu priču uključe osiguravajuće kuće. Valjda je neko imao kasko bar za auto, a možda je neko plaćao osiguranje od poplava. Oni baš neće prihvatiti priče političara, nego će biti malo komplikovanije.

Ma skroz ce drzavni paraziti iz Dunav osiguranja da idu i istrazuju Vuckove greske, nema nista od toga. Mozda bi i bilo nesto od toga da mi nismo Srbija. Ali posto smo Srbija, od toga nema nista.

Ne krivim ga, poceo sam da se plasim. Ne bih sa takvom osobom smeo da spavam u istoj sobi. Da smo ja i Vucic recimo neki evakuisani u prihvatalistu, ja bih molio ove iz Crvenog Krsta da me izmeste iz hale gde on spava, spavacu i na trotoaru ispred, samo ne u istoj prostoriji sa Vucicem!
:hahaha: Sjajno. I meni tako izgleda.
Стидите се да спавате у истој соби, зар не?
Па пре спавања треба се окупати да не воњате и срама нема!

Cuvajte se ujeda komaraca kao od zmije . Komarac je zivotinja koja ubije najvise ljudi na svetu. Svake godine preko 200 miliona ljudi umre od bolesti koje prenose komarci

Kod nas je veoma opasna bolest Virus Zapadnog Nila i prosle godine je par hiljada ljudi u Srbiji zarazeno ovom opasnom bolescu za koje nema leka - tj samo imunosistem moze da je nadvlada .

Veoma je opasna narocito za ljude preko 50 godina starosti - tj najcesce smrtonosna...

Ugrozeni su svi uz Savu i Dunav...

I u Srbiji je prosle godine registrovano najveci broj obolelih od virusa zapdnog nila

Izgleda da ovaj virus prenosi ne samo tigrasti vec i ovaj klasicni obican komarac.

Primer za urbaniste i graditelje, po meni pola Obrenovca treba srusiti i izgraditi novi i bolji Obrenovac.

images

Elevatedhomesn.jpg

ELEVATED-HOUSE.jpg

Ovo je primer za prizemne kuce dok stambene zgrade svakako prvi sprat ostaviti bez stanova ili nekakve privremeni lokali i magacini da budu tu.

Министарство одбране Републике Србије
Из Википедије, слободне енциклопедије
[TABLE="class: infobox_v2"]
[TR]
[TH="class: entete defaut, bgcolor: #808080, colspan: 2"]Министарство одбране Републике Србије[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #808080, colspan: 2, align: center"]Општи подаци[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH]Држава[/TH]
[TD] Србија[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Надлежност[/TH]
[TD]Влада Републике Србије[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Оснивање[/TH]
[TD]4. јун 2006.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Седиште
[/TH]
[TD]ул. Бирчанинова 5, 11000 Београд[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #808080, colspan: 2, align: center"]Основни подаци
[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH]Министар[/TH]
[TD]Братислав Гашић[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Буџет[/TH]
[TD]51 милијарда РСД [SUP][1][/SUP] (2012.)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]Запослени[/TH]
[TD]делом тајни подаци[SUP][2][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="bgcolor: #808080, colspan: 2, align: center"]Презентација[/TH]
[/TR]
[TR]
[TH]Веб сајт[/TH]
[TD]Званична презентација[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Министарство одбране Републике Србије је ресор Владе Републике Србије задужен за одбрану државе од унутрашњих и спољашњих војних претњи. Актуелни министар одбране је Братислав Гашић. Зграда министарства се налази на општини Савски венац у http://sr.wikipedia.org/wiki/Бирчанин
Бирчаниновој улици број 5.

Vojna kancelarija NATO za vezu
Adresa
NORTH ATHLANTIC TREATY ORGANIZATION MILITARY LIASON OFFICE (NATO MLO)
[/SIZE]
Address: Birčaninova 5
Tel: 3628-671
Fax: 3347-034
E-mail: mlo@mlo-belgrade.nato.int
----------
Working hours:
Monday-Friday: 08.30-16.30h
----------

Brig. Gen. Ornello BARON
Head of Office

Col. Nikolas SARIDAKIS
Mission Member

Прекини више да се бламираш својом глупошћу..... иди кувај вечеру.........пери судове, буди корисна...

Meni zaista ne pada na pemt da muskaricma u suknjama sa ogranicenim mozdanim potencijalima objasnjavam razliku izmedju generalstaba i Ministarstva odbrane.

Poslednja izmena:

Back