Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali čekajte, ko je kriv ako nije vlast?
Da li smo mi obicni ljudi krivi ili ti jadni ljudi čiji su gradovi/sela i kuce najvise pogodjene?
Ovo je njima (vlasti) došlo kao kec na 11, da se lepo izreklamiraju...
Ja polako gubim strpljenje za neke ljude i situacije...

pa naravno da je kriva vlast, sa naglaskom na vladu republike srbije i neblagovremenim evakuacijama i pravljenjem nasipa.

Gledajte na RTS-u sta prica Lazanjski

Rasturili su nam vojsku proEU stoke - iz DS-a SPS SNS URS LDP-a i jednostavno nemamo sa cim n ida reagujemo

Nema vise sluzenja vojnog roka, sve je rastureno i razyebano i to je rezultat svega ovoga.

Mesto da nam drzavu vode odlikasi, vode je najgori djaci-ponavljaci

ja sam inace na pocetku svega ovoga bio na strani vlasti, tj bio sam zadovoljan kako su reagovali, mislio sam visa sila, i tako to al kad sam video ovo saopstenje RHMZ-a od 13 maja da ce biti poplava od 15 maja u trenutku mi je sinulo da su krive sve vlasti u Srbiji od opstinskih do republickih.

naneli su Srbiji direktnu materijalnu stetu od preko milijarde evra

A o ljudskim zivotima da ne govorimo

Gledajte na RTS-u sta prica Lazanjski

Rasturili su nam vojsku proEU stoke - iz DS-a SPS SNS URS LDP-a i jednostavno nemamo sa cim n ida reagujemo

Nema vise sluzenja vojnog roka, sve je rastureno i razyebano i to je rezultat svega ovoga.

Mesto da nam drzavu vode odlikasi, vode je najgori djaci-ponavljaci

ja sam inace na pocetku svega ovoga bio na strani vlasti, tj bio sam zadovoljan kako su reagovali, mislio sam visa sila, i tako to al kad sam video ovo saopstenje RHMZ-a od 13 maja da ce biti poplava od 15 maja u trenutku mi je sinulo da su krive sve vlasti u Srbiji od opstinskih do republickih.

naneli su Srbiji direktnu materijalnu stetu od preko milijarde evra

A o ljudskim zivotima da ne govorimo

Samo po rodjačko - partijskoj liniji ( umazana nam je Srbija socijalističko - naprednim, demokratskim govnima )

Ako je ovo tacno, onda odmah da ga smeste u bajbok, i 40 godina robije, umesto sto se glupiraju prozivajucu tamo neke male nebitne trgovce koji dizu cene. Isto tako i Sinisa Mali odmah da se uhapsi, jer je on mogao da naredi ovom kako da deluje.

To je od mojih prijatelja sa studija, iz Obrenovca, posto ih imam, mucenika, mnogo. Elem, od isto tako prijatelja iz S. Palanke saznajem da imaju lopurdu gradonacelnika iz DS, koji je dobio na izborima samo zato sto je bio barabar lopurda sa SNS-ovim kandidatima, pa nisu ni imali koga da biraju, i sada su od strane republicke vlasti, zbog partijske pripadnosti lokalne, svi u Palanci svesni da su ostavljeni od svih i da se preko njihovih ledja lomi katastrofa. Stize im jedna cisterna vode na dan, za ceo grad, a lokalni prodavci ih odvaljuju cenama vode. Ali su sad vec svi psihicki spremni da iz cistog inata izdrze jos dan-dva dok se voda ne povuce.

Inace, pocinje sedmi dan kako nemaju pijace vode.

Kod mene u lokalnom supermarketu ``Trnavapromet`` nema pelena, cetkica, pasti, sapuna itd. - sve je razgrabljeno da se uputi kao pomoc. Ne znaci mnogo, ali mi je drago da to vidim.

Surova istina koje smo svi svesni.
Unakazili smo vojsku, ukinuli civiknu zastitu, ukinuli smo cak i predmet ONO i DSZ pa se sad cudimo haosu koji je nastao

Не вих рекао да смо сви свесни, ја трубим овде о томе од почетка, па ме гомила њих напљувала...

О томе да власти настављају погубан пут да и не говоримо. Ено дебели Дачић изјављује како ћемо морати да се распитамо који су то услови које треба да испунимо да би нам ЕУ дала помоћ коју су нам обећали због ове катаклизме...

Samo po rodjačko - partijskoj liniji ( umazana nam je Srbija socijalističko - naprednim, demokratskim govnima )

sve dok se gleda kad se bira neko na odgovornu funkciju, jel nas ili njihov, mesto dal je najbolji ili nije - bice nam ovako kako nam je.

- - - - - - - - - -

Evo prica sad direktor iz RHMZ-a na RTSu da su poslali CRVENI NAJVECI STEPEN UPOZORENJA NA POPLAVE

Al niko nije imao da ih cuje ....

Lazanski je 100% u pravu. Nema civilne zastite ,nema vojske,nemaju lopate .Drzava nema lopate.Volonteri nose svoje od kuce ,o zemljo Srbijo.Ministri odbrane Sutanovac ,Boris Tadic ,sve duplo golo sve prodali evo sada izneo podatak prodati minolovci da budu splavovi restorani u Brckom.

pa ako su prodali aca i dacic su bili na vlasti dve godine, sto nisu makar lopate kupili... a ne da prave izbore i arce narodne pare na svoje promocije i politicka nadjebavanja ko ce kome da smesti... ko ovo sa smederevskom palankom...su ti ludi manje vredni od nekih drugih samo zato sto nisu glasali za naprednjake

Мора палим. Идем да гледам како Годзила уништава Америку.

(другарица каже да је глуп филм. Ал' јбг...видећемо. Ја 'тео да гледам "Јое", или неку екранизацију неког руског класика, ал' нема у понуди)

Lazanski upravo priča na RTS 1, lritikuje kako nemamo helikoptere sa sajlom koja bi sama uvukla spasioca+spašenog, nego lelujaju na vetru.. i lepo reče da je Vlada stavila akcenat na treću misiju vojske (da ide u UN mirovne snage), a potcenila prve dve misije- odbranu zemlju i pomoć civilima u nepogodama."Vojska je kompletno transformisana kako je traženo sa Zapada " reče i tu se podrazumeva da prve dve misije nisu ni bile bitne.

Pa to je tako jer su im tako naredile NATO gazde

Da Srbiju idu da ginu po svetu da budu topovsko mesto NATO pakta , a nas narod i zemlju ko hebe mi smo im zadnja rupa na svirali.

Samo vi glasajte Srbi proEU-NATO stranke i svake godine ima da vam bude ovako.

Zašto rusi nisu ništa preduzeli?Zašto smo im dali bazu dole?Zar nije za vanredne situacije i elementarne nepogode?

Ти очигледно ниси одавде. Па Руси су први и највише помогли, наравно и Словенци и Бугари, .

Али, Руси су први реаговали и притекли у помоћ.

Боже, какво питање...

Зар није већ одавно установљено како је дежурни кривац за све - Тито... ?

Извини, али уопште ниси духовита.

Стварно сматрам да ово није тема за такве твоје коментаре...

тај камов што лежи имао је радар од 300километара -ЗАТО су га и нато зликовци приземљили мада му је требао само сервис
ОВО СУ два кључна зликовца у онеспособљавању српске војске:

thumbnail.php

ЧИТАЈТЕ "ВИКИЛКС СРБИЈА"!

БРАВО БРАЋО МАКЕДОНЦИ!
ПРВИ КОНВОЈ ХУМАНИТАРНЕ ПОШИЉКЕ ИЗ МАКЕДОНИЈЕ ЗА СРБИЈУ!
ДА ЖИВИ СЛОВЕНСКО ПРАВОСЛАВНО БРАСТВО!
(ЕКОНОМСКИ СИРОМАШНА Црна Гора, Бугарска, Македонија, Грчка, Хрватска и Словенија су буквално појединачно послали по пар пута више хуманитарне помоћи него ПРЕБОГАТИ ЕУ и САД ЗАЈЕДНО! А колика је огромна помоћ Русије и Белорусије Србији, сувишно је говорити у односу на цео Запад!)

10308228_643917489028561_7407715083158800658_n.jpg

- - - - - - - - - -

Danas humanitarne akcije u Požarevcu

Omladina JAZAS-a Požarevac, Udruženje „Zdravo“, Omladinski Savet Požarevac i Ekološko društvo „Obruč“ organzuju akciju prikupljanja pomoći u vidu flaširane vode koju će proslediti ugroženima u Smederevskoj Palanci koji već 5 dana nemaju pijaću vodu.
U Požarevačkoj gimnaziji je organizovana akcija prikupljanja vode, sredstava za higijenu, konzervirane hrane i sredstava za dezinfekciju i već u prva dva sata su prikupljene velike količie koje su odmah prebačene u prostorije Crvenog krsta.

http://boom93.com/info/lokalne-vesti/21545/u-ponedeljak-humanitarne-akcije-u-pozarevcu.html

Back