NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Da li su brkate babetine i crne majke iz nvo na Savi , na nasipima ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Народ то схвата, па се он понаша ко супермен. Мени заиста било јадно када је прекјуче радио ону конфернцију гдје глуми неки ауторитет и организује одбрану.

И где су сада ,,Жене у црном'' да искажу свој протест? Наравно, ако најављен долазак воде!Skinuto sa društveno mreže Sabor Srba:
Ја сам из Обреновца и могу рећи да је Влада и челници направила неколико катастрофалних грешака, које су свако људи платили главом, замислите ви да људе из Обреновца (центра) евакуишу и пребацују на други крај Обреновца који ће бити поплављен за пар сати, а затим губећи драгоцено време, поново евакуишу људе које су већ једном пребацили на други крај Обреновца и тако остављајући ове којима је вода до крова стигла да се сами спасавају.
Друга ствар да је ово држава а не банана, нас би два дана раније упозорили и све евакуисали, нека нам је Бог у помоћи.
Обреновчанин
Bog te mazo, ako jedan stvarno jednom sleti necemo se moci odbraniti od silne hvale..... браво за питање!!! Па то је САМО ВЕСТ - А ХЕЛИКОПТЕРА НИОТКУДА НЕМА.... све је обична фарса....... ЕУ-НАЦИСТИ ЧЕКАЈУ ДА СЕ ЗА НЕШТО ОГРЕБУ А НЕ ДА НЕШТО ПОМОГНУ....... помогли су нам Руси, Словенци, Бугари, Македонци, Црногорци...... а чујем и усташија да се претвара из НДХ и да су послали неку помоћ.........
А Неша слина у оној црној униформи а ла Вулин у Звечану ми је тек морбидан...
30000 људи је јака бројка, али 30000 добро опремљених људи организованих у командним ланцима...
Вучић сад каже, молим људе да се организују, у Убу су украли школске табле и столице. Да ли сам ја луд или шта?
Извините, нисам била пар сати, па само да питам: Јел` снимио неко оне хелиКоптере из ЕУ? Бар на слици да их видим!
Али тих 30 000 војника не могу сви ни спасавати. А и они само слушају команде надређених предсједника државе и генералштаба. Војницима свака част на показаној храбрости, за сву неорганизованост власт је кривац.
Али тих 30 000 војника не могу сви ни спасавати. А и они само слушају команде надређених предсједника државе и генералштаба. Војницима свака част на показаној храбрости, за сву неорганизованост власт је кривац.
И где су сада ,,Жене у црном'' да искажу свој протест? Наравно, ако најављен долазак воде!
Оне то раде само када НАТО бомбардује ТВ БГД са најавом али не против НАТО-а већ против наших људи јер нису наводно поступили по НАТО најави.
Pa posto si ti tamo valjda vidis da li su tamo?Da li su brkate babetine i crne majke iz nvo na Savi , na nasipima ???
A gde si cula da ce Rusi i Kinezi da ti daju povoljnije kredite, kod Lepog Bore?Nema povoljnijih kredita od kredita Svetske banke, a oni su poznati po tome da daju kredite za infrastrukturu raznim africkim i srpskim slepcima.
Napravi gradjevincku firmu, firmu za distribuciju lekova, i tako neke slicne firme, povezi se sa SNS-ovcima, i ima da uzmes masne pare posle ove krize. Sto se tice vracanja kredita, obrati se Beobanci, Jugobanci, Agrobanci i tako tih slicnim bankama, znas kako su njima vracali kredite?
Inace, sada si me podsetila, sada ce SNS-ovci da uniste Komercijalnu banku, posto jedino nju nisu drzavni paraziti potpuno unistili, i jer Komercijalna ima ogromne pare. Znaci, ocekujte sledecih godina masu kredita Komercijalne banke SNS-ovskim privatnicima koje ovi nikada nece da vrate.![]()
то само говори о њему који је јадник(незналица)--да има имало памети као што је нема-- нема шта он да командује да се ради већ да да наредбу да то уради онај који је оспособљен за тако нешто --силиконац сигурно нема појма о томе или он зна све![]()
vec nam je dosla glave,,,a one nesrecnike iz Obrenovca je kostala ni krive ni duzne,,,samo da se zaraze zaustave i da ne bude vise zrtava u ovom hororu...Доћи ће нам главе негативна селекција.
Valjda teše derpee što im je parada otkazana juče
13.08 - Gej parada u Beogradu je otkazana, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs.
A najsmesnija mi je ova izjava za radne akcije ??? Privatizujete sve zivo i ocete da vam neko za dzabe gradi unistenu infrastrukturu i glumi humanitarca i to unistenu sopstvenim greskama donekle.
30000 људи је јака бројка, али 30000 добро опремљених људи организованих у командним ланцима...
Вучић сад каже, молим људе да се организују, у Убу су украли школске табле и столице. Да ли сам ја луд или шта?

То сам и ја помислила.Mnogo brzo su leteli, nije niko mogao da ih "uhvati"

Pa posto si ti tamo valjda vidis da li su tamo?
Ili gde si ti sada?

A najsmesnija mi je ova izjava za radne akcije ??? Privatizujete sve zivo i ocete da vam neko za dzabe gradi unistenu infrastrukturu i glumi humanitarca i to unistenu sopstvenim greskama donekle.