Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Народ то схвата, па се он понаша ко супермен. Мени заиста било јадно када је прекјуче радио ону конфернцију гдје глуми неки ауторитет и организује одбрану.

то само говори о њему који је јадник(незналица)--да има имало памети као што је нема-- нема шта он да командује да се ради већ да да наредбу да то уради онај који је оспособљен за тако нешто --силиконац сигурно нема појма о томе или он зна све:sad2:

Skinuto sa društveno mreže Sabor Srba:
Ја сам из Обреновца и могу рећи да је Влада и челници направила неколико катастрофалних грешака, које су свако људи платили главом, замислите ви да људе из Обреновца (центра) евакуишу и пребацују на други крај Обреновца који ће бити поплављен за пар сати, а затим губећи драгоцено време, поново евакуишу људе које су већ једном пребацили на други крај Обреновца и тако остављајући ове којима је вода до крова стигла да се сами спасавају.
Друга ствар да је ово држава а не банана, нас би два дана раније упозорили и све евакуисали, нека нам је Бог у помоћи.
Обреновчанин
И где су сада ,,Жене у црном'' да искажу свој протест? Наравно, ако најављен долазак воде!
Оне то раде само када НАТО бомбардује ТВ БГД са најавом али не против НАТО-а већ против наших људи јер нису наводно поступили по НАТО најави.

:hahaha:..... браво за питање!!! Па то је САМО ВЕСТ - А ХЕЛИКОПТЕРА НИОТКУДА НЕМА.... све је обична фарса....... ЕУ-НАЦИСТИ ЧЕКАЈУ ДА СЕ ЗА НЕШТО ОГРЕБУ А НЕ ДА НЕШТО ПОМОГНУ....... помогли су нам Руси, Словенци, Бугари, Македонци, Црногорци...... а чујем и усташија да се претвара из НДХ и да су послали неку помоћ.........
Bog te mazo, ako jedan stvarno jednom sleti necemo se moci odbraniti od silne hvale

30000 људи је јака бројка, али 30000 добро опремљених људи организованих у командним ланцима...

Вучић сад каже, молим људе да се организују, у Убу су украли школске табле и столице. Да ли сам ја луд или шта?

Али тих 30 000 војника не могу сви ни спасавати. А и они само слушају команде надређених предсједника државе и генералштаба. Војницима свака част на показаној храбрости, за сву неорганизованост власт је кривац.

Извините, нисам била пар сати, па само да питам: Јел` снимио неко оне хелиКоптере из ЕУ? Бар на слици да их видим!

чекај да се неко у напр.днима сети да то уради у фотошопу----да поновим у оно што сам сигуран ЕУРУПА НИЈЕ ТУ ДА ПОМАЖЕ ОНА ДАЈЕ САМО КРЕДИТЕ КОЈЕ ЗБОГ КАМАТЕ НИКАД НЕЋЕ МОЋИ ДА СЕВРАТЕ

Patrijarh srpski Irinej obišao je danas ugroženo beogradskog područje opštine Obrenovac i Kriznom štabu u istoimenom hotelu Obrenovac uručio osam tona hrane i vode, koja će odatle biti distribuirana poplavama ugroženom stanovništvu.

Kako je Tanjugu rekao Vladimir Marković, koji u SPC vodi dobrotvorno starateljstvo, patrijarh se u Obrenovcu sreo sa pripadnicima svih spasilačkih službi koje je, kako je rekao, blagoslovio i izrazio nadu da će voda sa tog kriznog područja brzo da se povuče.

Marković je rekao da se patrijarh Irinej zadržao u kraćem razgovoru sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim od koga je dobio najbitnije informacije o stanju o potopljenoj opštini Obrenovac. Patrijarh se, dodao je, posebno zanimao za žrtve. Potom se patrijarh neformalno sreo sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Али тих 30 000 војника не могу сви ни спасавати. А и они само слушају команде надређених предсједника државе и генералштаба. Војницима свака част на показаној храбрости, за сву неорганизованост власт је кривац.

Postoji komandni lanac, i ti obicni vojnici nisu nista krivi za neorganizovanost. Od potpukovnika pa nagore su najveca gvna i nesposobnjakovici u vojsci, uvek je tako bilo.

Мислим да ми тренутно немамо 30000 војника. А о команди, то је ваљда јасно..

И где су сада ,,Жене у црном'' да искажу свој протест? Наравно, ако најављен долазак воде!
Оне то раде само када НАТО бомбардује ТВ БГД са најавом али не против НАТО-а већ против наших људи јер нису наводно поступили по НАТО најави.

Valjda teše derpee što im je parada otkazana juče

13.08 - Gej parada u Beogradu je otkazana, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs.

STIGLA DVA KOMADA (al su se pretrgli!!)
16.09 - Mađarski helikopter i helikopter EULEKS-a uključili su se u akciju dostave hrane i vode ugrožnom stanovništvu, saopštio je MUP Srbije.
http://www.telegraf.rs/vesti/107539...o-save-kod-sremske-mitrovice-opada-foto-video

Više od 1.100 zatvorenika iz takozvanog "zatvorenog" dela niškog zatvora koji nisu mogli da pođu i lično pomognu u akciji spasavanja odrekli su se jednog obroka u korist žrtava poplave
http://www.telegraf.rs/vesti/1075924-niski-zatvorenici-odricemo-se-obroka-u-korist-zrtava-poplave

10366019_506771336112754_7340712649852299100_n.jpg

Poslednja izmena:
A gde si cula da ce Rusi i Kinezi da ti daju povoljnije kredite, kod Lepog Bore? :mrgreen: Nema povoljnijih kredita od kredita Svetske banke, a oni su poznati po tome da daju kredite za infrastrukturu raznim africkim i srpskim slepcima.

Napravi gradjevincku firmu, firmu za distribuciju lekova, i tako neke slicne firme, povezi se sa SNS-ovcima, i ima da uzmes masne pare posle ove krize. Sto se tice vracanja kredita, obrati se Beobanci, Jugobanci, Agrobanci i tako tih slicnim bankama, znas kako su njima vracali kredite?:lol:

Inace, sada si me podsetila, sada ce SNS-ovci da uniste Komercijalnu banku, posto jedino nju nisu drzavni paraziti potpuno unistili, i jer Komercijalna ima ogromne pare. Znaci, ocekujte sledecih godina masu kredita Komercijalne banke SNS-ovskim privatnicima koje ovi nikada nece da vrate.:ok:

Bravo. Jos jedna jako bitna stvar, EPS odlazi sad na dobos lagano posle ovoga, imaju brdo izgovora i opravdanja sad.
Neko ce posle svega ovog debelo da prosperira.

то само говори о њему који је јадник(незналица)--да има имало памети као што је нема-- нема шта он да командује да се ради већ да да наредбу да то уради онај који је оспособљен за тако нешто --силиконац сигурно нема појма о томе или он зна све:sad2:

pritom je jedino groznije to sto se niko od onih ljudi tamo, ministara, vojnika, policajaca nije podigao i rekao bezobraznoj neznalici da treba da radi svoj posao i da ne glumata tita nego treba Isidora Dimić da pise pismo.

........otisli smo u trikurca, a kisa je samo pokazala koliko

Valjda teše derpee što im je parada otkazana juče

13.08 - Gej parada u Beogradu je otkazana, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs.

Отказана? Па онда нема ништа од ЕУ помоћи, уместо тога стићи ће нови услови и претње..

- - - - - - - - - -

A najsmesnija mi je ova izjava za radne akcije ??? Privatizujete sve zivo i ocete da vam neko za dzabe gradi unistenu infrastrukturu i glumi humanitarca i to unistenu sopstvenim greskama donekle.

Браво, то је суштина!!!

30000 људи је јака бројка, али 30000 добро опремљених људи организованих у командним ланцима...

Вучић сад каже, молим људе да се организују, у Убу су украли школске табле и столице. Да ли сам ја луд или шта?

Јбг..... ја сам одмах на почетку катастрофе писао ЗАШТО ЉУДИ НЕЋЕ ДА НАПУСТЕ СВОЈЕ КУЋЕ И ДА СЕ ЕВАКУИШУ----- писао сам ДА СЕ УВЕЛИКО ОРГАНИЗУЈУ МОТОРИЗОВАНЕ БРИГАДЕ ЛОПОВА ПОВЕЗАНИХ СА ПОЛИЦИЈОМ ........ И ДА СЕ СПРЕМАЈУ У ПЉАЧКУ..... али нико ништа... боли их к**** - а сада ће те несрећнике који су у року од 15 минута изгубили све што су имали ЈОШ И ДА ОПЉАЧКАЈУ ДО ГОЛЕ КОЖЕ - е ја бих за овакву врсту пљачке или трговине за време временских и других националних катастрофа кажњавао СМРЋУ... и тачка! Мр'ш више у п...... материну.......... ово више не личи на људе него на животиње и то не на неке лепе животиње него на ЛЕШИНАРЕ......

да се разумемо угрожено подручје се "ЗАТВОРИ" да се зна ко улази а ко и шта излази у њега и то се бележи а самим тиме се и број непозваних(лопова) смањује на минумум-- е сада што је силиконац дебили НЕ ЗНА тоје друга ствар

Back