Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
CIRKUS: Ministri sa fotoreporterima spasavaju građane

SNS-ovi ministri u Vladi Srbije sa fotoreporterima obilaze najugzoženija područja. Njihov doprinos, slikanje i komentarisanje.

Umesto da sede u Vladi i smišljaju kako će poplavama ojađenoj Srbiji da obezbede novac za obnovu iz budžeta republike, ministri se švrćkaju državnim kolima i helikopterima od jednog mesta do drugog.

Kako će njihovo fotografisanje da pomogne ugroženom stanovništvu to samo oni znaju.

Da li svaka nesreća mora da se koristi u maketinške svrhe u cilju podizanja rejtinga tako prikrivajući njihovu opštu nesposobnost?

Kiša će prestati, a pare će morati da budu obezbeđene za obnovu razorenih gradova širom Srbije. Vaša pomoć je biti vidljiva tek kada im obezbedite novac, a pustite nadležne službe da rad njihov posao!

Kakav je njihov plan za koji dan kada kiša prestane? To će biti prava katastrofa!
http://i0.wp.com/www.***************/wp-content/uploads/2014/05/880380396537516a2da04b517998358_640x426.jpg?resize=640%2C426http://i2.wp.com/www.***************/wp-content/uploads/2014/05/aleksandar-vucic-srbija-poplave-vanredno-stanje-1400185277-497321.jpg?resize=620%2C419
http://www.***************/cirkus-ministri-sa-fotoreporterima-spasavaju-gradane-foto.html

Ove slike pokazuju da i oni priznaju sopstvenu bespomocnost.

Njihov nije posao da idu po terenu i nose balone sa vodom vec da organizuju drzavu i narod u odbrani

Ali oni znaju da nemaju za to ni sposobnost ni resurse...

Ali, cak i da je znao da ce biti ovakvih poplava, sta je mogao da uradi? Evo u Sapcu je preventivno reagovano, pa ipak se ne zna ishod i dalje.

Ne moze covek da bude kriv za poplavu. Moze da bude za nereagovanje, ali ovde je rec o nereagovanjuu kako treba vise vlasti unazad (neizgradnjom brana i nasipa)

Zar je to tako tesko shvatiti?

Na stranu sto ministarstva koordinisu i daju naredjenja.
Vucic je kriv za posledice poplave. To je svima jasno. Mozes ti ovde siriti SNS propagandu do sutra.

Ovo je najavljeno tri dana pre nego što se desilo partijski robote!!! I oblak zahvata bar 2 trećine Evrope!!! Ko prati vremensku prognozu to zna, ko drži glavu u guzici premijera ne zna!

Pa sto da ti ne najave kad znaju da si nesposoban i onemogucen da uradis bilo sta .

Ma boli me patka, verujte vi da vas Amerikanci i EU vole, vas problem ja znam da je ono sto ja tvrdim istina i da ljudi danas mogu debelo da uticu na klimu narocito na vremenske nepogode.

NEGO STA JE NEGO KRIV!
Oce vlast a nece odgovornost , molim lepo za sve Lepo i Ruzno sto se desi jesi kriv!!!!
Dve vezane ovce mu nebi dao da cuva!!
evo u dragacevu opet velika oluja se sprema crni oblaci se nadvili mrkli mrak ,moram ici ,dobro sam prosao al za centimetar ,moram ici ,caos nesposobnjakovici
Hajde da ponovim.
Apsolutno nemam lepo mišljenje o njemu. Čak moje mišljenje je veoma ružno.

Ali, ruku na srce, kako je on mogao da utiče na količinu padavina koje nas je pogodila???

znaci zabalezena je pre 300 godina? :)

prosle godine sam bio u Budimpesti pocetkom juna i tad je bio vrh poplavnog talasa i govorili su da u zadnjih 500 godina nije bilo toliko vode (autobuske stanice u priobalnom delu budimepste su bile do krova u vodi na primer)
hoces da kazes da su i njih gadjali harpom prosle godine?

Nije nikada zabelezena. Al eto poslednjih 300 godina postoji veci broj pismenijih Srba koji takve pojave beleze.

A zadnjih 100 godina postoji hidrometaoroloski zavod koji takve pojave precizno meri i zapisuje.

CIRKUS: Ministri sa fotoreporterima spasavaju građane

SNS-ovi ministri u Vladi Srbije sa fotoreporterima obilaze najugzoženija područja. Njihov doprinos, slikanje i komentarisanje.

Umesto da sede u Vladi i smišljaju kako će poplavama ojađenoj Srbiji da obezbede novac za obnovu iz budžeta republike, ministri se švrćkaju državnim kolima i helikopterima od jednog mesta do drugog.

Kako će njihovo fotografisanje da pomogne ugroženom stanovništvu to samo oni znaju.

Da li svaka nesreća mora da se koristi u maketinške svrhe u cilju podizanja rejtinga tako prikrivajući njihovu opštu nesposobnost?

Kiša će prestati, a pare će morati da budu obezbeđene za obnovu razorenih gradova širom Srbije. Vaša pomoć je biti vidljiva tek kada im obezbedite novac, a pustite nadležne službe da rad njihov posao!

Kakav je njihov plan za koji dan kada kiša prestane? To će biti prava katastrofa!

http://www.***************/cirkus-ministri-sa-fotoreporterima-spasavaju-gradane-foto.html

То је оно о чему причам.

radi..u pitanju je audio stream ne video.

Ja i ne znam sta je to audio stream, ali pretpostavljam da je to nesto sto me opominje da mi treba daunlod.

Pokusacu.

- - - - - - - - - -

Vucic je kriv za posledice poplave. To je svima jasno. Mozes ti ovde siriti SNS propagandu do sutra.

Mozes ti siriti propagandu SNS do sutra, ali za posledice je jos rano da se prica i snosi ev. odgovornost.

Srem, ne znam tacnu lokaciju- poslao kolega sa terena
10314754_10203687402495988_1902964316361121609_n.jpg

10268456_10203687403856022_4013570207421546899_n.jpg

1526474_10203687405376060_30087685065721783_n.jpg

Ovo je ili Bosut,ili Sremska Rača.Liči na Bosut...

Hajde da ponovim.
Apsolutno nemam lepo mišljenje o njemu. Čak moje mišljenje je veoma ružno.

Ali, ruku na srce, kako je on mogao da utiče na količinu padavina koje nas je pogodila???

Шта се чекало са песком, организовањем, одбраном? Додуше, нема се чим, а тек за то неко треба да одговара...

Сад нек нас ЕУ спасава од поплава...

Pa sto da ti ne najave kad znaju da si nesposoban i onemogucen da uradis bilo sta .

Ma boli me patka, verujte vi da vas Amerikanci i EU vole, vas problem ja znam da je ono sto ja tvrdim istina i da ljudi danas mogu debelo da uticu na klimu narocito na vremenske nepogode.

Ti si puko! Koga nas? Jesi ti normalan? Govorim ti ko je izmislio priče o harpu a ti samo melješ. Pratio sam američke "alternativne medije" dovoljno dugo da vidim kakve su to dileje. Ljudi utiču na klimu ali ne harpom nego sagorevanjem fosilnih goriva i vraćanjem CO2 u atmosferu koji je bio tu kada je zemlja bila mnogo toplija nego danas. Eto to se dešava.

Ti si puko! Koga nas? Jesi ti normalan? Govorim ti ko je izmislio priče o harpu a ti samo melješ. Pratio sam američke "alternativne medije" dovoljno dugo da vidim kakve su to dileje. Ljudi utiču na klimu ali ne harpom nego sagorevanjem fosilnih goriva i vraćanjem CO2 u atmosferu koji je bio tu kada je zemlja bila mnogo toplija nego danas. Eto to se dešava.

kakva glupost. Pa biljke proizvode 1000000000000000 puta vise CO2 nego svi automobili sveta pa nisam video da se neko zalaze da se pobiju sve biljke i tako smanji emisija CO2 u atmosferu.

Nije nikada zabelezena. Al eto poslednjih 300 godina postoji veci broj pismenijih Srba koji takve pojave beleze.

A zadnjih 100 godina postoji hidrometaoroloski zavod koji takve pojave precizno meri i zapisuje.

nisi mi odgvorio za deo oko budimpeste da u zadnjih 500 godina nisu zabelezene tolike poplave.

da li su i njih gadjali harpom kao saveznike u nato-u?

ljudi, ne jurite u nemoci teorije zavera kao krivca...za ovo je krivo globalno zagrevanje i nesposobnost nasih vlasti (kroz istoriju, ne govorim samo o trenutnoj vlasti) koje nisu bile sposobne da naprave kvalitetne nasipe i bedeme da bi se teritorija zastitila od mogucih vecih poplava.

Back