Atletic Bilbao
Obećava
- Poruka
- 65
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma siguran sam da nije, evo nemaš pojma koliko mi ga je žao. Ne znam, znam samo to da je bio ćata u vojsci a sada je ministar. Posle Tome Menadžera, mislio sam da ne može gore, ali SNS je uvek tu da me iznova iznenadi...
A jel stane u te žuljevite ruke i poneko dete?
1.30 - Око 200 припадника полиције и више хиљада грађана који су из Београда дошли у Шабац, заједно са локалним становништвом поставља џакове са песком дуж обале Саве, бранећи град од изливања реке, јавља Танјуг.
1.10 - Посланик СНС-а Зоран Бабић нови је шеф Штаба за ванредне ситуације Шапца, преноси Танјуг. Штаб у Шапцу је распуштен због, како је речено, несавесног рада.
23.50 - Министар правде Никола Селаковић и преко 400 запослених и осуђеника из Забеле, КПЗ Ниш и ВПД Крушевац стигли у Шабац како би радили на пуњењу џакова за бедеме.
RTS
Колико чујем у пон. уто стиже у Београд талас, може се обранити. А пустиће воду на нека поља код Шапца.Ako se odbrani Sabac, nivo Save u BG-u ce da bude veci nego da se Sabac potopi.
To. Nema drugog načina. Čim ovo prođe, biće zaboravljene i žrtve i šteta i krivica i sve ostalo, a o tome kako da se sanira šteta, ne smem ni da mislim. Ovako lepo, mobilišeš sve od 18 do 55 godina, daš im raspored i dok se sve ne dovede u red, nema raspuštanja, niti odlaska kući. To bih ja uradila, časna reč.
Ako se odbrani Sabac, nivo Save u BG-u ce da bude veci nego da se Sabac potopi.
Vlada Srbije raspustila krizni stab Sapca...valjda ce sad nesto poceti da funkcionise
Vlada Srbije raspustila krizni stab Sapca...valjda ce sad nesto poceti da funkcionise
Za dva meseca kad krene planiranje jel ce na Tasos il Hanioti nikog van Obrenovca, Svilajnca i Sapca nece boleti K. za poplave.
Japanci se obnovili posle pola godine od cunamija a mi cemo ovo da obnavljamo 10 godina. garant ce za izbore 2018 jedno od obecanja biti "obnova ostecenih podrucja od poplava 2014"
Ради боље представе, исто место пре око годину дана у СМ:
![]()
(фото мој)
И јуче:
![]()
(Foto: Facebook/Nena Simov)
Ali imaš i ono sa diktiranjem cena vode.mole ljude da ustupe svoje čamce za spasavanje nekih drugih ljudi. Bukvalno su ih molili, pa kad se nisu odazvali, oni su lepo uzeli sami i kad završe posao, vratiće im. Ende i potpuno prihvatljivo sa mog stanovišta.
Колико чујем у пон. уто стиже у Београд талас, може се обранити. А пустиће воду на нека поља код Шапца.
Ali imaš i ono sa diktiranjem cena vode.
Ako smo već ukinuli privatno vlasništvo, možda neko želi Vučićev stan koji je sebi dodelio 1998. od poreskih dinara.
Ako smo već ukinuli privatno vlasništvo, možda neko želi Vučićev stan koji je sebi dodelio 1998. od poreskih dinara.
Au majko, pa ovo kao danas u Obrenovcu!?Ради боље представе, исто место пре око годину дана у СМ:
![]()
(фото мој)
И јуче:
![]()
(Foto: Facebook/Nena Simov)

Nisam baš siguran u to. Mnogo ljudi je ostalo bez domova, mnogo ljudi je unesrećeno i moraće mnogo ljudi da se angažuje da se izgradi sve što je uništeno ponovo.Za dva meseca kad krene planiranje jel ce na Tasos il Hanioti nikog van Obrenovca, Svilajnca i Sapca nece boleti K. za poplave.
Japanci se obnovili posle pola godine od cunamija a mi cemo ovo da obnavljamo 10 godina. garant ce za izbore 2018 jedno od obecanja biti "obnova ostecenih podrucja od poplava 2014"
Ali bitno je da se ponasa kao strogi ucitelj tamo nekim prejadnim likovima iz lokalnih javnih preduzeca.U Beogradu talas nejveci tek stize. I uz ova mesta uz veliku Moravu, ako Dunav mnogo nadodje, pa ne moze da prima manje vode iz Morave.
Inace, jos jedan problem po gradovima je to sto ove sahte od kanalizacije koje su krali cigani, gradjani popunjavali sa svakakvim djubretom, pa zapusili kanalizaciju, koja se tako mnogo lakse izliva jer moze da primi mnogo manje vode. Tako da, dzaba Srbima da naprave i kanale, kada te kanale posle koriste kao djubriste.
Kiša ne prestaje, sunce tek od srede!
http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/kisa-ne-prestaje-sunce-tek-od-srede/55202
U Beogradu talas nejveci tek stize. I uz ova mesta uz veliku Moravu, ako Dunav mnogo nadodje, pa ne moze da prima manje vode iz Morave.
Inace, jos jedan problem po gradovima je to sto ove sahte od kanalizacije koje su krali cigani, gradjani popunjavali sa svakakvim djubretom, pa zapusili kanalizaciju, koja se tako mnogo lakse izliva jer moze da primi mnogo manje vode. Tako da, dzaba Srbima da naprave i kanale, kada te kanale posle koriste kao djubriste.
Mene vise brine sta ce biti posle.
Bolestine jer ce se kasniti sa uklanjanjem leseva zivotinja, poskupljenje hrane jer su njive unistene, sveopsti ekonomski kolaps zbog unistene imovine vredne milione eura...