Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1.30 - Око 200 припадника полиције и више хиљада грађана који су из Београда дошли у Шабац, заједно са локалним становништвом поставља џакове са песком дуж обале Саве, бранећи град од изливања реке, јавља Танјуг.

1.10 - Посланик СНС-а Зоран Бабић нови је шеф Штаба за ванредне ситуације Шапца, преноси Танјуг. Штаб у Шапцу је распуштен због, како је речено, несавесног рада.

23.50 - Министар правде Никола Селаковић и преко 400 запослених и осуђеника из Забеле, КПЗ Ниш и ВПД Крушевац стигли у Шабац како би радили на пуњењу џакова за бедеме.

RTS

Raspustanje staba je jos jedna moronska stvar pateticnog Vucica, koji misli da se u kriznim situacijama vodja ponasa kao neki strogi ucitelj. Ono ucutkivanje nekog tamo na sednici je jos jedan od odlika coveka koji nema pojma sta znaci biti vodja.

Ради боље представе, исто место пре око годину дана у СМ:

983668_10203940346213383_3181811514364058571_n.jpg

(фото мој)

И јуче:

sremska-mitorvica-foto-facebook-1400261309-497937.jpg

(Foto: Facebook/Nena Simov)

To. Nema drugog načina. Čim ovo prođe, biće zaboravljene i žrtve i šteta i krivica i sve ostalo, a o tome kako da se sanira šteta, ne smem ni da mislim. Ovako lepo, mobilišeš sve od 18 do 55 godina, daš im raspored i dok se sve ne dovede u red, nema raspuštanja, niti odlaska kući. To bih ja uradila, časna reč.

Za dva meseca kad krene planiranje jel ce na Tasos il Hanioti nikog van Obrenovca, Svilajnca i Sapca nece boleti K. za poplave.

Japanci se obnovili posle pola godine od cunamija a mi cemo ovo da obnavljamo 10 godina. garant ce za izbore 2018 jedno od obecanja biti "obnova ostecenih podrucja od poplava 2014"

Za dva meseca kad krene planiranje jel ce na Tasos il Hanioti nikog van Obrenovca, Svilajnca i Sapca nece boleti K. za poplave.

Japanci se obnovili posle pola godine od cunamija a mi cemo ovo da obnavljamo 10 godina. garant ce za izbore 2018 jedno od obecanja biti "obnova ostecenih podrucja od poplava 2014"

Pa to. Nacionalna svest nam je nula, ma u minusu je. To više ne postoji kao pojam u srpskom narodu. Opšte dobro...šta je to?

mole ljude da ustupe svoje čamce za spasavanje nekih drugih ljudi. Bukvalno su ih molili, pa kad se nisu odazvali, oni su lepo uzeli sami i kad završe posao, vratiće im. Ende i potpuno prihvatljivo sa mog stanovišta.
Ali imaš i ono sa diktiranjem cena vode.

Ako smo već ukinuli privatno vlasništvo, možda neko želi Vučićev stan koji je sebi dodelio 1998. od poreskih dinara.

Колико чујем у пон. уто стиже у Београд талас, може се обранити. А пустиће воду на нека поља код Шапца.

U Beogradu talas nejveci tek stize. I uz ova mesta uz veliku Moravu, ako Dunav mnogo nadodje, pa ne moze da prima manje vode iz Morave.

Inace, jos jedan problem po gradovima je to sto ove sahte od kanalizacije koje su krali cigani, gradjani popunjavali sa svakakvim djubretom, pa zapusili kanalizaciju, koja se tako mnogo lakse izliva jer moze da primi mnogo manje vode. Tako da, dzaba Srbima da naprave i kanale, kada te kanale posle koriste kao djubriste.

Ali imaš i ono sa diktiranjem cena vode.

Ako smo već ukinuli privatno vlasništvo, možda neko želi Vučićev stan koji je sebi dodelio 1998. od poreskih dinara.

Ja ti lepo kažem da nije ukinuto privatno vlasništvo, nije ratno stanje. Pomoć je bila potrebna gradu koji je poplavljen u potpunosti, nije li normalno da se odazoveš apelu i pozajmiš jebeni čamac u koji sedneš 10 puta godišnje. Vratiće ti ga.

Ради боље представе, исто место пре око годину дана у СМ:

983668_10203940346213383_3181811514364058571_n.jpg

(фото мој)

И јуче:

sremska-mitorvica-foto-facebook-1400261309-497937.jpg

(Foto: Facebook/Nena Simov)
Au majko, pa ovo kao danas u Obrenovcu!? :eek:

Nisam baš siguran u to. Mnogo ljudi je ostalo bez domova, mnogo ljudi je unesrećeno i moraće mnogo ljudi da se angažuje da se izgradi sve što je uništeno ponovo.

Za ovo drugo si u pravu. Rekoh već, ovo je produžilo vek SNS na još bar dva-tri mandata. Sad još imaju i izgovor za siromaštvo i nemaštinu koja nam tek nadolazi. A znajući kako nam je narod ˘aktivan˘ u protestima i pobunama... ja zaista ne znam kad će ovoj agoniji koja će tek početi nakon kraja ovih poplava doći kraj.

U Beogradu talas nejveci tek stize. I uz ova mesta uz veliku Moravu, ako Dunav mnogo nadodje, pa ne moze da prima manje vode iz Morave.

Inace, jos jedan problem po gradovima je to sto ove sahte od kanalizacije koje su krali cigani, gradjani popunjavali sa svakakvim djubretom, pa zapusili kanalizaciju, koja se tako mnogo lakse izliva jer moze da primi mnogo manje vode. Tako da, dzaba Srbima da naprave i kanale, kada te kanale posle koriste kao djubriste.

Због проблема канализације моје насеље је прошле године поплавио мали поток.
Мислим да Бг неће бити толико критичан али не смијем, пустиће Саву на те пољане, остале ријеке ваљда су у опадању. Сави је највећи проблем што ријеке из БиХ уливају у њу.

baš sam juče kad sam krenula na poso obratila pažnju na slivnike na ulicama a o tome sam i pisala ovde na temi. cigani kradu rešetke, braća im cigani iz gradske čistoće đubre ne skupljaju lopatama pa u kantu nego metlom guraju unutra, pola slivnika u gradu je zatrpano đubretom.

Back