Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Vidim da se sa S. Mitrovicom dogadja upravo ono sto i rekoh.
Idem u krevet. Ne mogu da se nerviram.
Idem u krevet. Ne mogu da se nerviram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem. Gledao sam snimke kod Sava centra, Nisu ni klinci,deluju spremno. Za razliklu od policije koju gledam na tv,Pa ti vremesni policajci imaju po 150 kilograma.Ne mogu ni da podignu nogu i udju u camac,kakve crne dzakove oni da napune .
Nisu oni kreteni nimalo. Znaju oni šta rade, sve mi se čini da neki zaista žele da ova katastrofa poprimi sve gore razmere.Kod mene u Kragujevcu lokalni Stab je dosao na genijalnu ideju da sve dobrovoljce salje ujutru u beogradsku Arenu, a onda ce odatle republicki Stab da salje grupice gde treba po Srbiji.
Ima li kraja ludilu?
I tu sam izgubio vise svaku zelju da se mobilisem. Odnecu ujutru neku hranu u CK. Sve drugo je zalud. Drzava kretena.
Zato što je sada veća tražnja, to je logično.
Ako SNS režim smatra da treba ukinuti privatnu svojinu, neka tako kažu otvoreno.
Logično.Odbrana S.Mitrovice je trebala da se pripremi još nakon potopa Doboja u RS.Bosna se iz Doboja ulila u Savu,nadošla Sava poplavila Šamac,kretala se dalje ka Bijeljini (moguće da ju je već potopila) i došla između Sremske i Mačvanske Mitrovice...
Zasto?
Koliko sam čuo, njima ostaje još manje od 50 cm fore do probijanja nasipa. Ne znam uopšte u čemu je stvar i zašto se ništa ne dešava sa tim gradom, u smislu sa organizacijom i dolaskom mehanizacije i dela vojske i policije u punoj pripravnosti. Zasad grad brane samo građani. I dalje se ne shvata ozbiljno opasnost koja preti Mitrovici, koja ima niska naselja, i to je samim tim razlog za najveći stepen uzbune.
Dzukac idi kazi njima tamo ispred autobusa to ,ne majmunisi na forumu .
Sapcu je sad najmanje potrebno 20 hiljada ljudi, neorganizovanih, neobucenih i neopremljenih koje ce opet neko morati da spasava kad dodje do srranja.
Lepo je sve to sto su se odazvali al ovako navrat nanos slati ljude bez ikakvog plana je debilno.
To kontamo svi mi, samo sto je totalno nemoralno neljudski. I u Japanu je kapitalizam mislis da su posle Fukusime dizali cenu vode? Al i ti si od iste sorte kao i ovaj, pro EU ovo ono.... kontras na vecini tema tj. provokator.
Nisu oni kreteni nimalo. Znaju oni šta rade, sve mi se čini da neki zaista žele da ova katastrofa poprimi sve gore razmere.
Možda grešim, ali kako onda drugačije objasniti ovo u Šapcu i ovo što si ti napisao?
Istina. Ljudi su posli bez opreme iako je receno da istu nece dobiti osim dzakova i lopata. Na kraju nemaju ni to.
Nisam siguran da će ih zaboleti mnogo ta ˘lekcija˘, sem ako nakon što Sava odnese Šabac ne stigne i u BG pa onda i Mali i Veliki gradski funkcioneri moraju da se penju po krovovima kao ovi jadnici danas...Glupanima mozak zakrzljo kako godina nisu nista ni radili ni mislili, hebiga sad ce da nauce lekciju, samo ce skupo da kosta.
Gašićeve profesionalne...Koje vojske?

Šta zašto? Zašto ih povešati? Zato što u situaciji u kakvoj je Srbija nije moralno kupovati vodu da bi posle ucenjivao ljude i prodavao im po većoj ceni. Zato što je to najgora vrsta profiterstva koja karakteriše zelenaški ološ koga je očigledno puna Srbija. Leševi plivaju po Obrenovcu, ljudi su još po krovovima kuća, ko zna koliko ih je...sad ovog trenutka, a ti kupuješ vodu da zaradiš na tim nesrećnicima koje će da poskidaju s krovova ako budu imali sreće. Zato što ako se Sava izlije i poplavi Šabac zagadiće se reke, pola Srbije neće imati vodu za piće i to dugo. A voda je kao što znaš verovatno, osnovna ljudska potreba i svako onaj ko nekome uskrati vodu treba da visi na Terazijama za primer drugima da to ne rade.
Po toj logici radnike Vodovoda je u istoriji trebalo vesati jedno 43545435 puta, jer oni zaradjuju od prodaje vode. Najgora vrsta profiterstva je kada si placen za kobajagi humanisticki posao, i sa te pozicije placenog humanitarca lupetas o ratnom i ostalom profiterstvu. To sto oni rade je normalna stvar u slobodnom trzistu, nema normalnije stvari od trgovine i menjanja cena u zavisnosti od zahteva slobodnog trzista. Ono sto nije normalna stvar je kada posle poplava krenu Nju Dilovi, i kada ovi paraziti iz putarske i ostalih infrastrukturnih parazitskih industrija krenu da uzimaju ogromne pare za obnovi zemlje. Ali dzaba ja vama to pricam i objasnjavam, znam.
Sapcu je sad najmanje potrebno 20 hiljada ljudi, neorganizovanih, neobucenih i neopremljenih koje ce opet neko morati da spasava kad dodje do srranja.
Lepo je sve to sto su se odazvali al ovako navrat nanos slati ljude bez ikakvog plana je debilno.
Gašićeve profesionalne...![]()
Jel ste svi dobro?
Jel velika šteta?

Po toj logici radnike Vodovoda je u istoriji trebalo vesati jedno 43545435 puta, jer oni zaradjuju od prodaje vode. Najgora vrsta profiterstva je kada si placen za kobajagi humanisticki posao, i sa te pozicije placenog humanitarca lupetas o ratnom i ostalom profiterstvu. To sto oni rade je normalna stvar u slobodnom trzistu, nema normalnije stvari od trgovine i menjanja cena u zavisnosti od zahteva slobodnog trzista. Ono sto nije normalna stvar je kada posle poplava krenu Nju Dilovi, i kada ovi paraziti iz putarske i ostalih infrastrukturnih parazitskih industrija krenu da uzimaju ogromne pare za obnovi zemlje. Ali dzaba ja vama to pricam i objasnjavam, znam, vi vidite hiljadu evra koji trgovac profiter zaradi od poplave, a milijardu evra koju putar i lekar zarade od iste ne vidite nigde.