Marko M Popovic
Aktivan član
- Poruka
- 1.681
Je.bem te Srbijo bez vojske!
profesionalci po NATO standardu,sta ocekujes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, jadan si. Nešto tačno da napišeš danas.

evo i preko drine iste gluposti prave. ovo je bager trebao raditi pre pet dana kada se vec znalo da ce oblaci da potope sve. isti nacin je trebalo primeniti u Srbiji a ne cekati ovu katastrofu. sada je prekasno.
јел беше садашњи самозвани премијер био министар одбране иако је неспособан за војску и шта је урадио?????
I onda mi nešto uzmemo i pljujemo Amerikance oni su ovakvi oni su onakvi.
Posle uragana Katrina, preko 30.000 volontera, tesara, majstora i zidara došlo je u Nju Orelans da pravi kuće ljudima koji su ostali bez krova nad glavom.
Baš me zanima, s obzirom da je u Srbiji ionako nezaposlenost preko 30% (nezvanično), koliko Vas će se odazvati pozivu, a biće ga, da pomogne svojim sunarodnicima.
јел беше садашњи самозвани премијер био министар одбране иако је неспособан за војску и шта је урадио?????
profesionalci po NATO standardu,sta ocekujes?
Broj mrtvih javnosti nije poznat. Vučić je rekao da će se objaviti kasnije. Čak je novinarima i fotoreporterima zabranio snimanje. Sam je to maločas rekao.
niški hotelijeri traže pare da bi smestili Ruse...Vučko konfiskuj sve hotele i hapsi bagru
Па ето, драго ми је ако сам ти причинио задовољство са описом да сам ја ЈАДНИ уметник...... 'си сада срећан.......???![]()
Sta ti znaci ovo `koliko Vas`? Ja idem ujutru u CK pa da vidim s njima, drugacije ne mozes i da hoces. Evo, ima ovde jos mojih zemljaka, pozivam i druga rusofila Specijalnog Korespondenta da zajedno sutra idemo, pa cemo za nedelju dana opet da se poprckujemo na forumu ko i do sad, kad prodje haos.
Pa ništa,vojska je uništena od kada je ukinuto obavezno služenje.Ne služi vojska samo za ratovanje!
- - - - - - - - - -
Ništa,videli smo u Gruziji kakva je vojska po NATO standardima!
О томе је требало размишљати на изборима.Чим се ПРОДАО страним обавештајним службама - УНИШТАВАО ЈЕ И УНИШТИО ВОЈСКУ...... све је то тачно......... али није сада у питању ОН -------- него МИ СВИ ЗАЈЕДНО........
Broj mrtvih javnosti nije poznat. Vučić je rekao da će se objaviti kasnije. Čak je novinarima i fotoreporterima zabranio snimanje. Sam je to maločas rekao.

Ja ljudi slušam radio ametare,situacija je katastrofalna!
Ако ћеш да обезбедиш превоз важи, пошто ја кола немам.
Pa jedino ako Obrenovcem ne plutaju mrtvi pa zbog toga. Ono, na sednici Vlade i jeste tako izgledao, sav bled i raspadnut od panike.

Pa jedino ako Obrenovcem ne plutaju mrtvi pa zbog toga. Ono, na sednici Vlade i jeste tako izgledao, sav bled i raspadnut od panike.
управо то ---него где је резервни састав
Srpska Pravoslavna Crkva izdvojila 10 miliona za pomoć ugroženima.